utorak, 23. veljače 2016.

#RECENZIJA: Aura Impress Mascara Look of Love- Lenght

Aura again! Nisam mislila da ću ikada reći da sam zapravo kupila i previše proizvoda jednim pohodom u drogeriju, k tome još i istoga brenda, no to je upravo mojom rukom natipkano i ostaje trajno urezano na ovoj stranici kao dokaz da sam to napravila. Zapravo ćete me i razumjeti (nadam se) ako ste i sami među onima koji su jedva čekali da se Aura pojavi na našem tržištu i željeli ste isprobati toliko proizvoda da bi vam se i samima bilo teško odlučiti kojim redoslijedom ih kupovati. I nakon nekoliko recenzija, ja sam tek na polovici od svega kupljenog tako da ne očekujte da će svi Aurini proizvodi biti tako brzo privedeni kraju što se recenziranja tiče.

Danas vam pišem o Aura Look of Love maskari za produljivanje trepavica.
Maskara dolazi u jednostavnoj rozoj kartonskoj kutiji sa bijelim natpisima zaštićena ljepljivom vrpcom sa obje strane kako bi bili sigurni da je neotvarana.


Sama ambalaža je jednostavna, plastična, crne boje sa bijelim natpisima, a čuva ukupno 11 ml proizvoda.


Četkica je baš onakva na kakve sam navikla ako uzmemo u obzir da većinu vremena koristim Max Factor 2000 Calorie maskaru. Kao što možete primjetiti, nije ništa inovativno, no funkcionira jer svoju svrhu obavlja besprijekorno. Odlično mi je što je uža jer mi se nerijetko dogodi da zamrljam kapak sa maskarom, a sa ovom četkicom je to svedeno na minimum.


Formula je srednje gusta, ni presuha niti prevlažna, bez grudica, intenzivne crne boje. Savršeno produlje trepavice, ne gruda se, ne mrvi, te se ne preslikava. Ako niste zasuzili tokom dana, skinuti ćete je upravo onakvu kakvu ste je nanjeli.
Na prvoj slici ispod možete vidjeti kako moje trepavice izgledaju  bez maskare, dok druga prikazuje efekat koji postižem sa jednim slojem Aurine Look of Love maskare. Primjetite kako izduži trepavice? A intenzitet crne boje?






Rok trajanja je 6 mjeseci od otvaranja, a sastojke možete pogledati ispod.


U Aurinom asortimanu, osim Look od Love maskare za produljivanje trepavica, možete još pronaći Look of Passion maskaru za volumen, te Look of Desire maskaru za uvijanje trepavica. Cijene su im 40 kuna. Smatram ih svakako vrijednih isprobavanja!

Jeste li isprobale neku Aurinu maskaru?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 10:

  1. Čini se kao solidna maskara :D kada sam zadnji put bila u kozmu baš sam ih gledala ali budući da nema vodootporna verzija, odustala sam. Inače pakiranja su skroz slatka :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je :) i meni je inače vodootpornost jedna od karakteristika preko koje ne prelazim jer mi dosta suze oči od hladnog zraka, ali evo već sam se dva puta zeznula i uzela nevodootpornu u posljednje vrijeme...unatoč tome, ne otapa se u tolikoj mjeri da ćeš izgledat kao panda ako se toga bojiš ;)

      Izbriši
  2. Moram priznati da ih nisam isprobala, ali do daljnjega se ne približavam maskarama dok bar malo ne reduciram ovu gomilu koju sam nakupovala :D Djeluje mi sasvim solidno ovako sa tvojih slikica, a i cijena je sasvim razumna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ja sam pobacala suhe, pa sam se na kraju isčuđavala kako nemam maskare :)
      U potpunosti te razumijem što se toga tiče jer sam i sama sklona gomilanju :)

      Izbriši
  3. Imala sam jednu od njihovih maskara i nisam bila nesto impresionirana ali svakako da sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je sasvim solidna za te novce, jedino što bi bila puno sretnija da je vodootporna! :)

      Izbriši
  4. Aaaaa >.<
    Pa ja ću poluditi. Svi pišu o Auri i isprobavaju je i kupuju a ja kao brda ništa. Onak. Nikako da stignu u meni najbliži Kozmo. Ali nikako ono.
    Jedva čekam da stignu. Odmah ću si kupiti tu maskaru i koji tekući mat ruž. :)
    Jedva čekam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim grešku. Auto ispravljanje imam. Haha
      Ne brda xD nego "bedak". Hahaha

      Izbriši
    2. Držim palčeve da i tebi ubrzo stignu..čini mi se da iz tjedna u tjedan sve više Kozmića dobiva Aurin asortiman, pa neka te to tješi! Bude brzo :D

      Izbriši