nedjelja, 26. lipnja 2016.

#EMPTIES /4/

Moram priznati da sam istresavši vrećicu svojih praznih ambalaža očekivala puno veću količinu, nego ovu što sam zapravo pronašla. Svima nam je dobro poznata moja redovitost u pisanju empties postova, pa zbilja nebi čudilo da jednom empties post bude dugačak kao tri opširnije recenzije.
Ponovno sam ambalaže rasporedila po košaricama da mi ih bude lakše ispisati, a i da se vi uopće snađete u toj hrpici nereda.

Krećem kao i uvijek od onoga čega ima najmanje, a to bi bila dekorativna kozmetika i dva preparativna proizvoda u uskoj vezi sa njom.



Ovdje su se našli:
  • Urban Decay Gwen Stefani testeri ruževa za usne (nijanse Rock Steady, 714, Ex Girlfriend, Firebird)
Drago mi je što su se ovi testeri našli unutar ambalaže Gwen Stefani palete sjenila jer sam imala prilike isprobati razne završnice Urban Decay ruževa netom prije no što su lansirali svoje nove nijanse ruževa i otprilike stekla ideju koje bi od njih mogla nabaviti. Ugodno su me iznenadili ruževi kremaste završnice jer im je odlična postojanost nešto što nisam očekivala, te mega mate nijansa koja je neopisivo ugodna na usnama.
Za ovaj primer imam samo riječi hvale. Ako se odlučite na njegovu kupovinu, sumnjam da ćete pogriješiti. Sjenila čini pigmentiranijima, produljuje im postojanost, te sprječava nakupljanje u pregibima kapaka.
Maskara čiju recenziju možete pročitati klikom na link. Potrošila sam je u potpunosti i ono što mogu zaključiti je da sam njome zadovoljna jer je ispunila svoju zadaću produljivanja trepavica.
Detaljan recenzija je na linku. Meni jedan od omiljenijih pudera.
  • Mac Prep+Prime Fix +
Za ovaj sam proizvod obećala recenziju i uskoro je u planu s obzirom da sam kupila novu bočicu koja čeka svoj red za slikanje.  Neizostavan pratilac moje rutine šminkanja, a vjerujem da će po ljeti biti češće i u torbi koju nosim sa sobom.

U idućoj košarici smjestila se preparativna kozmetika.


Točnije:

Već sam toliko puta napisala kako ovu kremu koristim još od srednje škole i kako je to moj najčešći izbor ako ne eksperimentiram sa nekom drugom. Krema koja ispunjava sve što i obećaje i kojom sam (očito) i više nego zadovoljna.
Ovo je bila kupovina u trenutku želje za gore spomenutim eksperimentiranjem. Zadovoljavajuća, no i dalje radije biram Avene Hydrance Optimale kremu bez zaštitnog faktora kao bolju između te dvije.
Daleko najomiljeniji hidratantni serum u poslijednjih  nekoliko mjeseci. Klik na recenziju ukoliko ste u potrazi za serumom koji ćete obožavati!
Još jedan proizvod sa kojim sam bila zadovoljna, namijenjen mlađim djevojkama čiji je osnovni problem suhoća okoloočnog područja i otečenost. Pristupačan, a kvalitetan proizvod.
Moja ljubav prema EOS balzamima nije od jučer i tko me prati zna da ih obožavam. Sweet Mint mi je najmanje draga varijanta  tog balzama s obzirom da pepermint hladi i lagano pecka usnice što ne volim. Pomegranate Raspberry mi se svidio, ali i dalje ostajem pri tome da Honeysuckle/Honeydew najljepše miriši.
Za primijetiti moje oduševljenje ovim proizvodom trebate samo kliknuti na recenziju.
Vrijedi rečeno za piling. Iako su oba proizvoda nešto skuplja, stojim iza toga da vrijedi izdvojiti svaki novčić na njih.
  • Cadea Vera Anti-Mitesser Nose Strips
Mislim da sam vam u new in postu pisala o ovom proizvodu. Radi se o flasterima za uklanjanje mitesera sa nosa iz Mullera. Najjeftiniji među svima koji se nude, a po meni i najučinkovitiji. Ako ih koristite, imate moje preporuke za ove.
  • Balea Soft&Clear Anti-Mitesser Nosestrips
Solidni flasteri za uklanjanje mitesere sa nosa, no prestala sam ih kupovati nakon što sam isprobala gornje.

Posebnu košaricu dobile su čistilice za lice.



Redom su to:
  • Byphasse tonik za čišćenje lica bez alkohola s ružinom vodicom
Ovaj je tonik odličan deal omjerom kvalitete, te cijene i količine. Lijepo tonizira i ne isušuje, a pri tome i jako ugodno miriši. Po ljeti ga možete koristiti i razrjeđenog sa vodom za osvježavanje lica.
Moje preporuke za ovaj proizvod svakako imate.
  • Byphasse mlijeko za čišćenje lica i očiju, za sve tipove kože
Za razliku od tonika koji me jako ugodno iznenadio, ovo mlijeko mi je bilo čista suprotnost. Trošila sam ga ravno cijelom njegovom roku trajanja i to mi je bio kod dečka u stanu kao mlijeko za svaki slučaj kada se ne sjetim ponjeti ono koje u tom periodu koristim. Ljepljiva (da ne napišem ljigava) gelasta tekstura, grozan citrusni miris i osrednje skidanje šminke. Nikad više.
  • Mixa Optimalno tolerantni umirujući tonik
Da se ne ponavljam, mislim da je dovoljno napisati kako mi je ovo jedan od omiljenih tonika drogerijskog ranga.
Također sam više puta napisala da mi je Avene micelarni losion omiljeni (i još uvijek je).
  • Avene blago mlijeko za čišćenje
Ovo mlijeko za čišćenje mi je do sada bez konkurencije, no ne kupujem ga redovito zbog njegove nešto više cijene. Mlijeko jako blago prema koži, a istovremeno učinkovito u odstranjivanju šminke i nečistoća na lice. Uz to je i prilagođen osobama osjetljive kože lica.


Praznih vrećica od blaznica je opet pozamašan broj.


Vidi se koje su i dalje nepobjedivi favorit

  • Cien Soft Cotton Pads (140 kom.)
dok sam isprobala i 
  • Nivea 80 Soft Watte-Pad
  • Lola Lolete  blaznice Natural Sensitive
Ni jedne ni druge me se očito nisu dojmile, a vjerojatno nisu ni bile stravično loše s obzirom da ne pamtim da su se raspadale, ali  nisam pomislila ni da ih ponovno kupim. Zbog ovoga bi vjerojatno bilo pametnije da mi razmaci između empties postova nisu dugački kao godišnja doba!

Tuširalica je bio pozamašan broj, a našli su se tu i dezodorans i dva baby ulja.



U posljednje vrijeme sam isprobala:

  • Afrodita Secret Garden Lovely Roses
  • Afrodita Secret Garden Wild Orchid
  • Nivea Creme Soft
  • Dove Purely Pampering
Svi redom su mi se pokazali jako dobrima.Ugodno mirišu i ne isušuju kožu. Kao favorita bi izdvojila Afroditin Lovely Roses gel za tuširanje koji me je osvojio svojim mirisom.
  • Johnson´s baby shampoo
Čistilica za kistove već dulje vrijeme u upotrebi. Kistovi su zahvalni na ovom šamponu.
  • Johnson´s baby oil (rozi i ljubičasta bedtime varijanta)
Više sam puta pisala o ovim uljima i u empties i new in postovima, a vjerojatno i drugdje, pa se neću ponavljati.
  • Sanex Dermo Invisible Anti White Marks
Sanexove proizvode sam otkrila pred koji mjesec i od tada uživam u njihovom korištenju. Antiperspirant neutralnog mirisa  koji ne ostavlja tragove na koži. Bez alkohola, tako da nećete nastradati ni ako ga upotrijebite nakon brijanja. Zadovoljna sam njegovim učinkom. 

Proizvodi za kosu su vjerojatno najviše razočaravajuća kategorija u ovom postu.



Najviše me razočarao:

  • Balea šampon za suho pranje svijetle kose
Dva su pakiranja samo zato što je drugo kupila mama. Od svih šampona za suho pranje, ovaj najmanje djeluje na svježinu kose. Volumen je druga priča, no ovakve šampone koristim najprije da nebi uništavala hidrolipidni sloj tjemena svakodnevnim pranjem kose. Znači, ako sa njim ne mogu izdržati dan dulje bez pranja kose, volumen me ne zanima.

  • Pantene PRO-V Aqua Light šampon i regenerator
Šampon ste mogli vidjeti i u prošlom empties postu što znači da mi je ovo druga bočica koju sam iskoristila i moram nažalost napisati da je moje oduševljenje njime splasnulo. Naime, kosa mi se s vremenom počela neubičajeno mastiti i ponovno se vratila na staro kada sam promijenila šampon. Regenerator sam jedva čekala potrošiti- ništa posebno.

Ljeto nam je stiglo, pa će ovoga  biti i još više.



Nairitantnija kategorija proizvoda obuhvaća:

  • Wilkinson Sword Extra 3 Beauty
Britvice sa tri oštrice s pomičnom glavom i lubrikantnom trakom s aloe verom. Sasvim solidno obavljaju ono čemu su namijenjene. Vjerojatno ću ih još kupovati.

  • Luxepil patrona voska Jasmine
Patrona voska kupljena u drogeriji. I dalje stojim iza toga da je Čupkova puno bolji izbor za istu cijenu.

  • ItalWax Aloe Vera
Ovu patronu sam kupila na Cosmetic Newsu u Opatiji. Drago mi je da sam uzela 3 komada jer sam jako zadovoljna. Još nisam, ali istražiti ću gdje ih se može nabaviti.

  • Balea gel za brijanje- Summer Garden
Ne znam po koji put to ponavljam, ali Baleini gelovi za brijanje su mi omiljeni, a među njima najljepše miriši upravo ovaj. Odličan proizvod za pristupačnu cijenu koji obavlja svoju zadaću.
  • Gilette Satin Care Sensitive gel za brijanje
Odličan gel za brijanje, no ništa bolji od prethodnog, a četverostruko više cijene. Nadam se da vam je jasan apsurd bacanja novaca na nešto što ćete isprati sa kože gotovo netom nakon nanošenja.

Moram vam priznati da sam se umorila i da ipak nije toga bilo toliko malo koliko sam na prvi pogled mislila. Ukoliko ste odustali na pola, ne krivim vas, a ukoliko ste dogurali do kraja, nadam se da ste nešto korisno za sebe pronašli ili pročitali. Ako vas nešto zanima o nekom pojedinom proizvodu u komentarima vam stojim na raspolaganju :)


Jeste li isprobali nešto od ovih proizvoda?
Koje se prazne ambalaže najčešće nađu kod vas?
Pišite mi! :)







Broj komentara: 12:

  1. Baš dosta praznih bočica, svaka čast. :-) Kod mene ima svega po malo...najviše preparative. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, dekorativu nikako potrošit, a stalno kupujemo nešto novo :)

      Izbriši
  2. Dosta si potrošila :) I mene znaju umoriti ti empties postovi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je Byphasse mlijeko odlično :) Lijepo mi skida šminku, a fino mi i miriše.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost, meni je ono bio jedan od najvećih promašaja za dulje prošlo vrijeme :(

      Izbriši
  4. Balea gel za brijanje-i meni je super, vrlo rado ih kupujem. Kao i Aveo iz Mullera. Tu su mi negdje.
    Wilkinson Sword Extra 3 Beauty- sam i ja jednom prilikom koristila. Sasvim solidne britvice, kao i većina drugih.
    Što se tiče blaznica- to kupujem bilo koje, tj koje su na akciji,haha
    sad imam iz lidla cien,a prije njih neke iz plodina.. dosad sam samo jednom naletjela na neke užasne.
    I, ti sa Johnson´s baby šamponom pereš kistove? aj pojasni kako. imaš neki posebni ritual ili?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ove iz Lidla i jesu jeftinije od drugih, a puno bolje od većine ovih sa zvučnim imenima :)
      Što se kistova tiče, ne radi se o nikakvom posebnom ritualu, budem jednom i o tome pisala..Johnson´s šampon koristim jer su Sigmini kistovi (veći dio) od prave dlake, pa nisam sigurna koliko bi im odgovaralo da ih perem ičim agresivnijim od običnog dječjeg šampona...

      Izbriši
  5. Bila si jako vrijedna. Nikad nisam orobala Baleine preparate za brijanje, ja to riješim dok se tuširam, pa iskoristim gel za tuširanje. CadeaVera flastere i sama koristim i slažem se s tobom. Ne samo da su bolji i jeftiniji, nego se i više flastera dobije u pakiranju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako mi je drago čuti još dobrih iskustava sa CV flasterima :)
      Zavidim ti što ti za brijanje posluži i gel za tuširanje, meni su noge dosta osjetljive, pa bez gela ne dolazi u obzir :/

      Izbriši
  6. Volim vidjeti da se proizvodi tako lijepo troše jer to znači mjesto u kupaonici za nove :D Empties postovi su i meni jako zamorni za pisati, no volim ih čitati kod drugih jer saznam koju zanimljivu informaciju o nekom proizvodu za koji se ne piše recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mjesta za nove uvijek ima :)
      Također volim čitati ovakve postove jer je u njima obično hrpa korisnih informacija na jednom mjestu :)

      Izbriši