subota, 8. listopada 2016.

OOTD+reviews with ZAFUL: Black and White

U prethodnom postu sam vam spomenula kako su mi na rođendan stigle stvarčice sa zaful.com stranice sa kojom sa nedavno ostvarila suradnju. Prije svega moram pohvaliti stranicu za ekspresni shipping i jako ugodnu komunikaciju, a zatim i za komade odjeće koji su me oduševili svojom kvalitetom.

Danas ćete moći vidjeti dvije stvari sa zaful.com stranice, točnije divnu bijelu bluzicu na crne pruge bez ramena (LINK), te crnu choker ogrlicu (LINK). Trenutna cijena bluzice je nešto malo manje od 12 dolara dok ćete za ogrlicu izdvojiti svega dolar što mislim da je pristupačno za baš svačiji džep.


Bluzom sam i više nego oduševljena. Iako inače većinom nosim S veličinu, uzela sam M veličinu i time nisam pogriješila. Mjere koje se navode na stranici mi se prema dosadašnjem iskustvu čine pouzdane i predlažem da o njima vodite računa prilikom odlučivanja o veličinama. Imajte na umu da su njihove veličine najčešće nešto manje od naših i da ćete vjerojatno trebati uzeti broj veću odjeću nego što bi je kupili kod nas.
Kao materijal, proizvođač navodi Cotton Blends što bi trebalo značiti da je bluzica većim dijelom sačinjena od pamuka. Sklona sam vjerovati da je zbilja tako jer je materijal prozračan i jako ugodan za nošenje.
Sviđa mi se kombinacija bijele boje i crnih pruga, ali ono što me najviše osvojilo je volan koji pada sa ramena. Kroj je ležeran i savršen za svakodnevne kombinacije.

Ni choker ogrlica me nije oduševila ništa manje od bluzice. Za sebe sam odabrala crnu, no na stranici možete pronaći još crvenu i bijelu.
Od materijala je nalik brušenoj koži, podesive veličine, te izuzetno lagana i ugodna za nošenje čega sam se zapravo najviše pribojavala jer mi je ovo prva takva ogrlica koju imam, a inače ne volim nositi ništa usko oko vrata (dakle, ako me vidite u dolčeviti, nešto nije u redu samnom).

Mislim da sam napisala sve što sam planirala, a sada vas ostavljam sa fotografijama današnjeg outfita. Bila sam jako nervozna oko toga kako će sve to ispasti (mislim da vam neće promaknuti na fotografijama), tim više što se ne volim nalaziti ispred objektiva, a i vrijeme se nažalost odlučilo urotiti. Nadam se da ćete ostaviti koji komentar kako vam se kombinacija svidjela, te što bi možda maknuli, dodali ili promijenili ako vam se nije dopalo.




*choker ogrlica (zaful.com)
*bluzica (zaful.com)
hlače visokog struka (Bershka)
ruksak (ebay)
gležnjače (Gossip)


Hvala mom strpljivom dečku što se potrudio oko fotografija! <3

*PR PROIZVODI

Kako vam se svidio outfit?
Bi li za sebe naručili nešto slično?
Pišite mi! :)




4 komentara: