petak, 3. lipnja 2016.

#NEW IN / dekorativa i preparativa /8/

Nikakve koristi od mojih obećanja sebi čak niti onih danih javno jer i ovaj mjesec se trošilo. Bilo je tu nešto dekorativne kozmetike, no uglavnom sam trošila na preparativu. Vjerojatno vam je poznato da jedna ambalaža nikad ne dolazi sama, pa se tako zaredalo i par redovnih proizvoda koje je trebalo obnoviti. Da ne duljim, donosim vam što sam novog kupila u proteklih mjesec dana, a vi me slobodno možete pohvaliti za moju "štednju" u komentarima jer sam zaslužila!

Krenuti ću od dekorativne kozmetike jer je nje prošlog mjeseca bilo stvarno minimalno.
Jedan od proizvoda koji sam kupila je Nyx-ov White Liquid Liner. Još ga isprobavam, pa neću brzati sa zaključcima, ali u svakom je slučaju bolji od Essence bijelog eyelinera u olovci kojeg sam nedavno recenzirala.


Iduće što sam kupila je pregenijalni Macom mat ruž u nijansi Matte Royal. Neću ništa više otkriti, proguglajte nijansu, pa mi pišite koliko vam se luda čini :)


Još jedan Mac proizvod- puder Studio Fix u nijansi NC 20. Nijansa mi je trenutno pretamna, ali možda bude bolja za mjesec-dva kada dobijem malo boje-ključni razlog zašto ne kupovati tekuće podloge putem interneta. Inače, čini mi se dosta solidnim na prvih par korištenja.


Ovo bi već bio neki prijelaz u preparativu- preparativu u najužoj službi dekorativi bi rekla.
Macov Fix+ sada kupujem po drugi put i to je postao proizvod bez kojeg jednostavno ne želim više ni zamišljati šminkanje, a 24-Hour Extend Eye Base sam kupila jer je Urban Decay Primer Potion Original baza pred doticanjem dna i roka upotrebljivosti. Znatiželjna sam kakvom će se pokazati!


Stigli smo i do mnogobrojnije preparative.
Glam Glow Powermud Dual Cleanse masku mi je već dugo bila želja kupiti i iskoristila sam odličnu ponudu na Krpicama da je napokon isprobam. Recenziju ću pisati sigurno, a ono što vam već sada želim reći je to da ukoliko razmišljate o tome treba li vam ovaj proizvod u životu ili ne- definitivno treba!


Kupila sam i Apivitin piling sa maslinama za duboku eksfolijaciju. Mislim da ne moram ponovno pisati kako me Apivita sa svakim proizvodom sve više oduševljava.


I Clinique Pep-Start okoloočna krema je našla put do mene, pa će obećana recenzija kroz neko vrijeme biti na blogu.


Ponovila sam se sa Avene Hydrance Optimale Legere kremama sa i bez zaštitnog faktora...


...kao i sa Annemarie Borlind hijaluronskim hidratantnim serumom jer mi savršeno odgovaraju. Recenzija seruma je među prethodnih nekoliko postova, pa slobodno kliknite ako već niste.


Vichy termalnu vodu mi je poklonila teta u ljekarni. Nisam još isprobala jer je čuvam za nadolazeće toplije vrijeme kada ću je nositi u torbi.


Johnson´s Baby ulje je kod mene u standardnoj postavi. Odlično je za masažu, nakon depilacije i za još čitav niz svrha. 


Nivea Baby Mild Shampoo je mala promjena u odnosu na Johnson´s šampon koji inače kupujem. Ako inače čitate new in ili empties postove, znate da te šampone koristim za pranje kistova. Odluka je pala na ovaj šampon, čisto malo radi promjene i ove praktične pumpice. 


L´oreal Elseve Fibralogy šampon i regenerator kupila sam početkom mjeseca. U početku sam bila oduševljena kako mi je kosa od njih djelovala punije i imala lijepi volumen, no svrbež koji mi se počeo javljati desetak dana od početka korištenja stao je na kraj mojem oduševljenju. Nakon toga, potražila sam još neka mišljenja na internetu i vidjela da je mnogima izazvao i prhut. Šteta, bio je to baš iznenađujuće dobar prvi dojam :(


Nakon Balea šampona za suho pranje, pravo je čudo ponovno koristiti Batiste. Nenadmašiv što se produljenja svježine kose i volumena tiče u ovom cjenovnom rangu. I miris je super!


I Baleina pjena za brijanje je nešto što sam već puno puta kupila i o čemu ste već mogli čitati. Odličan proizvod za nisku cijenu. O britvicama nemam puno za reći, osim da ima i boljih u tom cjenovnom rangu i da ih vjerojatno više neću kupiti. 


Afrodita Secret Garden Lovely Rose gel za tuširanje je jedan od favorita za svibanj i proizvod koji nastavljam koristiti jer me osvojio svojim mirisom. Mislim ako nije dovoljno očito i slučajno netko nije shvatio da obožavam ruže i miris ruža u svakom mogućem proizvodu sada će mu vjerojatno postati jasno. Ponovljena kupnja kou ću sigurno nastavljati ponavljati :)



Trepavice ste mogli vidjeti i na Facebook stranici. Naručene su sa Aliexpresa, stigle su za svega sedam dana, a cijena im je bila cijena jeftinije kave u nekon kvartovskom kafiću. Nažalost, i ovdje vrijedi ona koliko platiš toliko dobiješ- nisam pretjerano zadovoljna njihovom kvalitetom, a usporediti ih sa Ardellovim koje inače koristim mi ni ne pada na pamet jer su to dvije različite krajnosti.



Jesam li pretjerala?
Što ste vi kupovali ovaj mjesec?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 8:

  1. Ma nije strašno..kad sam počela čitati post mislila sam je kilometarski...ovo bi meni bila neka normala..samo se pitam ima li kraja tome.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, dobro tebe je teško dostić :P računaj da ja živim od stipendije i studentskih poslića..pribojavam se dana kada budem raspolagala sa pravom plaćom :/

      Izbriši
  2. Puno lijepih stvari, mislim da nisi pretjerala ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) vidim da me svi lijepo podržavate u trošenju :P

      Izbriši
  3. Silno me zanimaju tvoji utisci o Macovom puderu :) a nijansa Matte Royal je mrak! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čim ga isprobam kako spada ide recenzija :)
      Pregenijalna je, iako se veći dio okoline nebi složio..

      Izbriši
  4. Krasan new in! Anamarie Borlind je moja tiha patnja. Kako je ima na iHerbu planiram uskoro naručiti serum koji dugo držim u wishlistu.
    I da, google je poslužio za matte royal. Ludnica od nijanse !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) moja ti je preporuka kupiti u Mulleru jer su na iherbu skuplji ;)

      Izbriši