petak, 6. siječnja 2017.

#RECENZIJA: theBalm The Manizer Sisters paleta

Danas vam donosim svoje dojmove o tri predivne theBalm sestrice- Mary-Lou, Cindy-Lou i Betty-Lou, odnosno recenziju The Manizer Sisters palete koja ih sadrži sve tri.
Mislim da ne moram puno duljiti oko uvoda jer ne vjerujem da će se ovdje naći netko kome su ove planetarno popularne sestre ili barem najpoznatija među njima- Mary-Lou, uspjele promaknuti i da do sada barem jednom nije čuo za njih. Ako ima takvih, eto drago mi je da ćete ih baš nakon moje recenzije poželjeti imati! :)


Pa da krenemo od ambalaže.
The Manizer Sisters paleta dolazi nam u kartonskom omotu koji je istovjetan samoj paleti koju sakriva. Paleta je izrađena od čvrstog kartona, te njezino zatvaranje funkcionira na magnetskom principu.
Ambalaža je nešto nezahvalnija za održavanje u odnosu na pojedinačne verzije ovih proizvoda kada oni dolaze u plastičnim ambalažama i kada se nešto lakše održavaju, no zadržan je prvotni dizajn i prepoznatljivost proizvoda koje sadrži. Meni se dizajn palete jako sviđa, vama? :)
Također, ambalaža u unutrašnjosti sadrži i malo praktično ogledalce.



Po otvaranju palete primjetiti ćete kako se u njoj nalaze tri proizvoda. Redom bi to trebale biti Mary-Lou, Cindy-Lou, te posljednja Betty Lou kako se one nalaze i na ambalaži, no u mome slučaju su Cindy-Lou i Betty-Lou tvornički postavljene na pogrešno mjesto, pa je Betty-Lou sada u sredini. Nadam se da vas to neće buniti.




Ukupna količina koju paleta sadrži je 9 grama odnosno svaki proizvod po tri grama (usporedbe radi, kada kupite pojedinačnu sestru, dobijete 8,5 grama što se u mome slučaju pokazalo kao neisplativa investicija s obzirom da je ta količina nepotrošiva). Po meni je ova količina proizvoda, neupitne kvalitete koju sam dobila za svoj novac, fantastičan deal! Cijenu ću vam, zajedno sa cijenama svakog pojedinačnog proizvoda, ostaviti na dnu, kao što ste već navikli.

Hajde da krenemo sa karakteristikama svakog pojedinog proizvoda. Ići ću redom kako one stoje u unutrašnjosti palete, pa još jednom napominjem da su Cindy-Lou i Betty-Lou malo popile i probudile se na krivom mjestu, te da se nadam da to neće raditi preveliku pomutnju! Ima li možda još neka sretnica sa pijanim sestrama? :)

Mary-Lou Manizer sam vam već recenzirala na blogu, no bilo je to davno, pa ću utvrditi gradivo, a i dobro će doći da sve piše na istome mjestu onima kojima se ne bude klikalo na još jednu recenziju. Štoviše, sada kada gledam te recenzije starijih datuma, vidim koliko sam napredovala u fotografiranju proizvoda, a i samom predstavljanju, pa bi ih nekada najradije sve redom krenula brisati i pisala iznova.
Mary-Lou Manizer, unatoč tome što je davno bio opjevan na blogu, bio je opjevan tako vjerodostojno da mi se do dana današnjem mišljenje nije promijenilo ni za nijansicu. I dalje je ovo jedan od najsavršenijih highlightera za topliji podton kože koji sa isprobala, i dalje ga obožavam osim na vrhovima jagodica koristiti i ispod luka obrve, iznad usana, duž nosa, u unutrašnjem kutu oka, te kao sjenilo, a ovo ljeto je često bio i na ključnoj kosti i ramenima.


Tekstura proizvoda je tako svilenkasta i fino mljevena, a uz to se uopće ne trusi.
Pigmentaciji se čak može prigovoriti i da je prejaka, pa se često treba jako pažljivo raditi sa ovim proizvodom kako se ne bi pretjeralo. Završnica Mary-Lou je satenska (gotovo da bih je nazvala i metalik) sa sitnim česticama zlatnog shimmera, a bez vidljivih grubih čestica glittera što u zadnje vrijeme sve češće primjećujem u highlighterima i što mi se uopće ne sviđa. Nijansa je boja šampanjca sa izraženim zlatnim odsjajem što će, kao što sam već i napisala, najviše odgovarati toplijem podtonu kože. Ova nijansa tako lijepo reflektira svijetlost na koži da je postala moj must have za dane kada želim izgledati svježe i odmorno, a to ni najmanje nisam.
Trajnost ovoga proizvoda također nije razočarala, pa ga najčešće skidam upravo onakvog kakvog sam ga nanjela. Slabije je podnosio jake ljetne temperature, no na to ne gledam kao zamjerku jer u tim situacijama ni ne očekujem puno od proizvoda.



Betty-Lou Manizer također nije ni najmanje razočarala. S obzirom da sam imala Bahama Mama mat bronzer i bila jako zadovoljna njime, jako sam se razveselila kada sam vidjela da će The Manizer Sisters paleta sadržavati Betty-Lou koja je u stvari bronzer satenske završnice koji sadrži sitni shimmer ponovno namijenjen toplijem podtonu kože.


Tekstura proizvoda se ne razlikuje od one kod Mary-Lou highlightera. I Betty-Lou je fino mljeveni, svilenkasti proizvod, odlične pigmentacije koji se uopće ne trusi. S obzirom na pigmentaciju, nešto tamniju nijansu i moju izrazito svijetlu put obavezno ga nanosim sa što mekanijom četkicom i laganim pokretima kako ne bih pretjerala, no kada pogodim dozu, zbilja lijepo izgleda na licu i ono dobije izgled prekrasno osunčane kože.
Osim kao bronzer koristim ga i u funkciji sjenila za oči. Osobe tamnije puti mogle bi ga koristiti i kao highlighter. Na trajnost ponovno nemam zamjerki.



Nisam to očekivala, no Cindy-Lou Manizer mi je u ovoj paleti možda bio i najveće iznenađenje s obzirom da Mary-Lou imam već jako dugo, pa mi njezine tekstura i pigmentacija koje kao da su iz samog raja sišle, nisu bile nikakvo iznenađenje, a i Cindy-Lou je od mnogih na lošem glasu, pa bi se moglo reći da ni nisam puno od nje očekivala. Cindy-Lou je ponovno proizvod satenske završnice sa sitnim shimmerom poput prethodna dva proizvoda, no nešto drugačijih karakteristika koje su vjerojatno razlog nezadovoljstva kod svih onih koji su očekivali proizvod poput Mary-Lou ili Betty-Lou Manizera.


Za razliku od prethodna dva proizvoda, Cindy-Lou se blago trusi prilikom apliciranja na kist i nešto je slabije pigmentacije što joj ne zamjeram jer je pigmentacija unatoč tome i dalje jako dobra. Blenda se sa lakoćom i može se nadograđivati. Nijansa je topla breskvasto-roza, ponovno namijenjena toplijem podtonu kože. Rekla bih i da sadrži nešto manje shimmera u odnosu na Mary-Lou i Betty-Lou i upravo zbog toga mi se pokazala savršenom kao rumenilo. Kao highligter mi se odlično uklapa na breskvasta i toplija roza rumenila i nije preizražen, pa je sasvim u redu i za svaki dan ako niste ljubiteljica prenapadnog highlighta. Vjerujem da će biti odlična nijansa sjenila za ljeto. Za razliku od Mary-Lou i Betty-Lou, čini mi se da ova nijansa blago izgubi na intenzitetu tijekom dana.



Svaki ćete Luminizer pojedinačno platiti oko 170 kuna dok je paleta sa sva tri proizvoda oko 240 kuna ovisno gdje je kupujete. TheBalm proizvode možete naći u Mulleru, određenim poslovnicama Bipe, na Pink Panda te WoW Junkie stranici, a i na brojnim inozemnim stranicama poput Feelunique, Lookfantastic i sličnim.

Rok upotrebe proizvoda od otvaranja je 12 mjeseci, a sastav možete vidjeti niže.


Zanimljvi detalji sa palete za kraj.



Jeste li isprobali neku od TheBalmovih sestara?
Imate li omiljenu?
Pišite mi! :)



Broj komentara: 12:

  1. Sad kad si to spomenula, moram se nadovezati da i meni dođe da obrišem stare postove. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikako ne brisati stare postove..
      Svatko je bio početnik i radio je gluposti i imao loše slike i loš način pisanja,..to je normalno.... Meni nema draže kad vidim blogericu nakon nekog vremena kako je napredovala u radu...po tome se vidi tko radi i tko se trudi...mora biti napretka.... Stari postovi su nam podsjetnik kako smo sada bolje i kako moramo biti još bolje...hehehh

      Izbriši
    2. Živa istina, ali ne možeš poreći da nemaš taj poriv :P Daleko od toga da bi brisala postove, ali samu sebe uhvatim u ramišljanju koja je razlika u nekim postovima koje sada pišem i onima sa početka :)

      Izbriši
    3. Slažem se, lijepo mi je vidjeti i kod sebe i kod drugih do kolikog je napretka došlo (koliko god bih nekad i sama obrisala stare postove i slike) :)
      A što se tiče sestara, nemam jedino Cindy dok Mary i Betty obožavam :)
      I čak mi je fora kako su tvoje sestre ile malo pijane :)

      Izbriši
    4. Drago mi je da se sve slažemo :) Isprva nisam ni primjetila nego tek kad sam krenula listat fotke gledam da mi nešto ne štima..manizeri su mi alkoholizirani :P

      Izbriši
  2. Ovo je mislim jedna od rijetkih paleta za koju mogu reci da nije za mene. Divno izgleda i sve to stoji, ali... Ja na obrazima ne nosim nista sa shimmerom osim highlightera. Kod mene sve mora biti mat :O :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma budeš ti jednom promjenila mišljenje ;) Ja nisam mogla ni zamisliti mat rumenila na sebi, pa ih sada sve više obožavam..isto kao i breskvasta :)

      Izbriši
  3. Ja se predomišljam oko kupnje ove palete....iako obožavam Mary lou koji mi je u favoritima godine bojim se da ostale dvije nijanse ne bih koristila.
    Nisam naučena na shimmer bronzer...heheh...sva bih se sjajila...Možda ga i kupim kad potrošim Mary lou (još malo) pa da isprobam, možda mi se svidi...
    Paleta se svakako isplati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da vjeruješ da se taj sjaj bronzera uopće ne primjeti toliko..ja ih imam nekoliko i neke dane baš više volim staviti takav bronzer nego neki mat :) Isplativo je svakako jer tri proizvoda nisu puno skuplja od pojedinačnog, a po meni su pojedinačni i u prevelikim količinama koje je teško potrošiti unutar nekog razumnog roka (zna se da sam ja opsjednuta rokovima upotrebe, pa i to uzmi u obzir)!

      Izbriši
  4. Ne koristim bronzere tako da bi meni pojedinačna pakiranja bila bolja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro je što svatko može naći i kupiti ono što mu odgovara! TheBalm zaslužuje itekakvu pohvalu što se toga tiče :)

      Izbriši