četvrtak, 18. svibnja 2017.

#WISHLIST: ROMWE / 1 /

Danas sam se odlučila natipkati vam listu želja sa stranice ROMWE. Stranica mi nije nepoznata, a vjerujem ni većini vas, no kako mi je ovo prva Romwe wish lista, red bi bio da napišem koju riječ više o samoj stranici. Romwe je kineska web trgovina koja se prije svega odlikuje raznovrsnom ponudom i pristupačnim cijenama. Pored odjeće, naći ćete tu i modne dodatke, dodatke za mobitele, pa čak i pribor za šminkanje i uređivanje noktiju. Ono što mi je ovu stranicu posebno izdvojilo su preslatke i pristupačne torbice za šminku (klik-COCO MADE ME DO IT torbica) koje sam poželjela imati istoga trena, a do sada ih nisam viđala po sličnim stranicama. Standardna dostava je za sve narudžbe iznad potrošenih 50 dolara besplatna, dok ćete je u suprotnom platiti 15,99 dolara što se po meni nikako ne isplati, pa u tom slučaju radije pričekajte da bude besplatan shipping na sve narudžbe. Predviđeno vrijeme dostave je 5-28 dana. Nude i Express Shipping (10-20 dana), no za njega ćete morati izdvojiti 25,90 dolara ukoliko vaša narudžba ne prelazi 99 dolara kada je besplatan. Sve narudžbe možete pratiti putem Order Statusa na stranici kada se registrirate. Registraciju preporučam i zbog brojnih pogodnosti koje sa njom dobivate. Proces narudžbe je detaljno objašnjen OVDJE i zbilja je jednostavan tako da vjerujem da nećete imati problema. Načini plaćanja koje podržavaju su PayPal i kreditne kartice. Mislim da jednostavnije ne može biti, tako da što se mene tiče uspjeli su kupovanje iz udobnosti vlastite fotelje učiniti itekako poželjnim čak i za nas kojima se to nekada zna učiniti znanstevnom fantastikom! :)

Listu želja sam sastavila bez pola muke, a kako i ne bih pored toliko lijepih stvari. Nisam se ograničila na određenu kategoriju već sam odlučila uvrstiti od svega po malo. Na linkovima ispod slika možete provjeriti cijene, materijale, veličine i sve ostalo što vas bude zanimalo ukoliko poželite imati neki od ovih komada u svome ormaru.

HALJINE, JUMPSUITS, TWO-PIECES


LINK
LINK





















LINK
LINK





















LINK
LINK






















DONJI DIJELOVI


LINK
LINK




LINK
LINK










































GORNJI DIJELOVI


LINK
LINK

LINK
LINK
LINK




















LINK



























I ovdje stajem sa listom želja jer ću inače linkati pola Romwe stranice. Složiti ćete se da su ovo zbilja lijepi i pristupačni odjevni komadi, zar ne? A ovo je tek mali, mali dio ponude! :)

Jeste li već upoznati sa Romwe stranicom?
Što vam se najviše svidjelo sa wish liste?
Pišite mi! :)







Broj komentara: 6:

  1. Traper hlace i haljine su lijepe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Aneta, na stranici toliko lijepih haljina da mi se bilo preteško odlučiti se koje bih uopće izdvajala, a za hlače se zna da sam luda za njima čim vidim cjetni vez, a po novom i ove mrežaste detalje :)

      Izbriši
  2. Cvjetne pantalone i ona gore kao zelena/mint haljinica/tunikica su mi predivne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hlače sam odlučila da moram imati čim sam ih ugledala, a u mint boju mislim da se nije teško zaljubiti :)

      Izbriši
  3. Jako mi se dopada tvoj izbor, pogotovo majica sa cvetnim dezenom. :)

    goo.gl/3WBTeG

    OdgovoriIzbriši