nedjelja, 3. rujna 2017.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 23 /

Nakon prošlog mjeseca za koji gotovo pa mogu reći da sam prakticirala no buy režim, slijedi jedan zanimljiviji new in koji ne diskriminira ni jedan segment kozmetike, a novost je i zubna njega o kojoj ćete kroz naredni period čitati sve više s obzirom da uskoro počinjem sa postovima te tematike uključivši i one o ortodontskoj terapiji za koje ste pokazali veliko zanimanje. Da ne duljim, idemo vidjeti o čemu ćete sve u narednom periodu imati prilike čitati na blogu.

Vjerujem da nisam nepredvidljiva time što i ovaj put krećem od dekorativne kozmetike. Prvi u nizu proizvoda na prvoj fotografiji je essence cubanita baking & banana puder koji sam našla u Sloveniji prilikom posjeta Dm-u nakon što su zalihe u mojim obližnjim Muller trgovinama nestale za čas, a koliko mi je poznatu, u druge drogerije kod nas ova kolekcija neće ni stizati. Ako negdje naletite na ovaj banana puder, možete ga kupiti bez razmišljanja. Pored svih redom skupljih banana pudera koji sam isprobala, ovo je jedini koji na mojoj svijetloj koži ne izgleda previše žuto i sasvim sam zadovoljna onime što čini. Idući je proizvod trend it UP Metal Shine Liquid Cream u nijansi 030 (naknadno sam kupila i 010, ali sam zaboravila fotografirati) koji je također iz spmenutog Dm-a i mislim da je kupljen netom prije nego je ovaj brend stigao i kod nas. Oduševljena sam ovim sjajilima tako da ću sigurno isprobati i neke druge trend it UP proizvode. TheBalm Instain rumenila u nijansama Pinstripe i Houndstooth kupljena su na akciji u Bipi u pola cijene nakon čitave vječnosti slinjenja za njima. Nakon ova nova dva primjerka, sve sam uvjerenija da theBalm ima najsavršenija rumenila koja postoje.


Pala je i Farmasi narudžba, te sam ovoga puta naručila olovku za usne u nijansi 203, Rouge Lipstick u nijansi 10, BB Matte ruž u nijansi 3 Birthday Chic, te VFX PRO Camera Ready tekući puder u nijansi 01 Vanilla. Za sada sam isprobala samo zadnja dva proizvoda i za ruž mogu reći da sam oduševljena kao i sa prvom nijansom koju sam kupila iz BB linije, dok me puder ostavlja prilično ravnodušnom, da ne kažem razočaranom, no zbilja mu želim dati priliku da se pokaže tako da ću ga koristiti neko vrijeme prije nego ga otpišem. Prilikom naručivanja, imajte na umu kako je nijansa 01 nije svijetla koliko (razumno) očekujete i ima izraženi žuti podton što vam neće odgovarati ukoliko ste svijetlije puti, a još manje hladnijeg podtona kože.


Na idućoj su fotografiji proizvodi koje sam kupila u Trstu. Mac Prep+Prime Fix+ nije nikakva novost s obzirom da je to proizvod čiju kupnju stalno ponavljam. Narsissist Unfiltered II paleta rumenila je nešto što sam dugo tražila i napokon i pronašla u Sephori, a s obzirom da se Urban Decay Naked Heat po koju sam došla rasprodala u danu, nije moglo biti u idealnije vrijeme. Nikako da je krenem koristiti s obzirom da želim da fotografije budu savršene prije nego zagrebem u nju. Zadnje dvije stvari su iz Kiko Milano gdje je sve bilo lijepim sniženjima i za razliku od inače, ništa još nije bilo razgrabljeno, tako da sam zbilja mogla birati što želim. Odlučila sam se na paletu za lice sa bronzerom, rumenilom i highlighterom, te Metal Lipstick u nijansi 03 Golden Rose. Ne znam kako sam se oduprijela da ne kupim sve nijanse ovih ruževa jer su nešto najsavršenije metalik završnice što sam vidjela.


Našla su se tu i dva essence kistića za highlighter. Oba su mi dobra, iako mi se fan brush puno više sviđa. Općenito volim essence kistove jer su izdržljivi i rijetko kada kupim neki koji mi se ne svidi, a cijene su im puno puta i niže od onoga što bih bila spremna platiti.


Prelazimo na preparativnu kozmetiku i ovdje također krećem od proizvoda koje sam kupila u DM-u u Sloveniji. Inače nemam naviku kupovanja u tom DM-u jer većinom ima sve što se može naći i kod nas, no ovoga sam puta naletjela na Annemarie Borlind brend (kod nas dostupan samo u Mulleru koliko mi je poznato) i još je izlazio iz asortimana što znači da su cijene bile dosta niže nego uobičajeno, a s obzirom da sam već koristila neke proizvode ovoga brenda i svi su se pokazali u pravome svijetlu, nije bilo razloga da neke od njih i ne uzmem. Odlučila sam se na pjenu za čišćenje lica i dva tonika (kupila sam i dvije okoloočne kreme, no na sreću sam na vrijeme vidjela da sadrže sastojak na koji sam alergična, te sam ih proslijedila dalje). Balea Urea okoloočna krema je ponovljena kupnja.


U ovom new in postu nalazi se i jedan proizvod koji sam osvojila putem nagradne igre i ovim se putem još jednom zahvaljujem Mulleru na Declare Hydro Boost Duo fluidu koji ću sada imati priliku isprobati. Bioderminu Sensibio micelarnu obožavam, a još je više obožavam kupiti na akcijama gdje jednu dobijem gratis tako da to ni ovoga puta nisam propustila. Mixin dvofazni odstranjivač šminke sa očiju je također ponovljena kupnja ponajviše iz razloga što još nisam našla neki učinkovitiji proizvod u drogerijama iako moram napomenuti da ni sa ovim nisam u potpunosti zadovoljna. S obzirom na brzinu kojom se troši, najmanje sam zadovoljna njegovom cijenom.


Na idućoj su fotografiji dva poklona: dugoželjeni DKNY parfem od mame i GlamGlow Dualcleanse tretman od dečka. I dalje stojim iza toga da je ovo najbolja i najučinkovitija maska za moju kožu koju sam ikada isprobala i preporučam svakome tko se pronalazi u mom tipu kože i može si je priuštiti da je isproba.


Od Dm-a sam dobila *paket koji je sadržavao šampon, regenerator i masku iz  Garnier SOS Repair linije od kojih sam za sada isprobala samo masku i moram vam odmah napisati kako sam oduševljena njezinom teksturom koja je toliko kremasta da se sa lakoćom umasirava u kosu čitave dvije-tri minute koliko je predviđeno da se drži. Ne znam sa čime bih vam je usporedila jer do sada nisam isprobala ništa slično. Jedva čekam isprobati i ostatak dobivenih proizvoda. Poslali su mi i časopis Lijepa koji za 75 bodova sa Active beauty kartice možete preuzeti u svim poslovnicama. Uz njega dobivate uzorak Batiste šampona za suho pranje koje može odlično poslužiti za neko putovanje ili u torbi koju svakodnevno nosite sa sobom ako vam se kosa zamasti kroz dan te kupone sa -30% popusta koje možete iskoristiti na brojne proizvode za kosu. Neke sam već izdvojila, te ih uskoro planiram iskoristiti.


Ponovila sam i kupnju Farmasi hranjivog šampona sa crnim kimom, te Johnson´s baby šampona sa kojim perem kistove. Kako mi je prošli Syoss Ceramide lak (ljubičasti) za kosu jako lijepo držao kovrče, no ipak malo sljepljivao kosu, odlučila sam isprobati Fiber Flex koji je malo slabiji, ali obećaje prirodan osjećaj u kosi bez krutosti. 


Garnier Ambre Solaire Light & Silky SPF 30 mlijeko za sunčanje je također ponovljena kupnja i slobodno mogu reći da nisam imala potrebe za traženjem drugog proizvoda sa zaštitnim faktorom jer mi je ovaj pružio sve- zaštitu, brzo upijanje, nisam ga osjećala na koži i nije se mrvio. Ulje za tamnjenje kupila sam upravo zbog prethodnog pozitivnog iskustva i cijene koja je bila najniža među svim drugim uljima u drogeriji. Ima divan miris, jako lijepo nahrani kožu, a i relativno se brzo upije.
Šteta je što će veći dio ovih bočica ostati neiskorišten s obzirom da je vrijeme odlučilo ne ići u korist nikome tko je deveti mjesec planirao provesti na moru.


Curaprox mi je poslao veliki *paket sa svojim proizvodima od kojih sam neke već isprobala, a neke krenula isprobavati kako bih vam što prije mogla pisati svoje dojmove o njima. Nisam još sigurna hoću li vam pisati skupnu recenziju ili proizvode razdijeliti na više postova, no svakako mi je drago da ima nekoliko onih koji su namijenjeni posebno za osobe sa fiksnim aparatićem te ću vam ih moći pobliže predstaviti.


I od Silverexa sam dobila *paket proizvoda na isprobavanje: Ultra fine i Medium antibakterijske četkice za mene i cijelu obitelj, te sapun i kremu čijem se isprobavanju veselim. Recenzija četkice će ići uskoro tako da vam za sada želim napisati samo kako me izuzetno ugodno iznenadila. Nadam se da ste primijetili darivanje koje sam vam nedavno u dogovoru sa Silverexom priredila na Facebook stranici, te da je sretnih 5 dobitnika četkice također zadovoljno. Za vas koji ste zakasnili ili ste ovoga puta imali malo manje sreće, biti će prilika i na instagramu (beauty_kutak_by_iva) pa pratite.


I to je sve za prošli mjesec. Nadam se da ste vidjeli nešto zanimljivo i da se veselite nekoj od narednih recenzija. Ja se bacam na fotkanje i isprobavanje, a vi svakako javite o čemu želite ranije čitati.

*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali neke od ovih proizvoda?
Veselite li se čitati o zubnoj njezi na blogu?
Pišite mi! :)




2 komentara: