subota, 16. rujna 2017.

#OOTD+reviews with SHEIN: Flamingos / BACK TO SCHOOL OUTFIT /

Danas sam se u suradnji sa SheIn stranicom odlučila pokazati jedan back to school outfit za koji se nadam da će vam se svidjeti. Moram ih i pohvaliti jer je naručeno stiglo brže nego ikada i to za svega sedam dana od narudžbe. Ovoga puta to su bile dvije stvari.

Jednu čini divna svijetla, lagano oversized traper jakna koju možete pronaći na ovome LINKU, a po meni je ona apsolutno poželjan dio garderobe za početak školske godine dok je vrijeme još prevrtljivo (ni toplo ni hladno) i trebate nešto što ćete staviti iznad kratkih rukava kada se temperatura spusti. Jakna mi je stigla upravo onakva kakva je i prikazana na stranici, materijal je ugodan i smatram da je cijena opravdana. Na meni možete vidjeti veličinu M.

Drugi dio je bijela košulja (LINK) koju sam naručila u S veličini. Flamingosi na košulji su jako zanimljiv detalj, no zamjeram joj što je sastavom čisti poliester i to osjetim kada je nosim. Cijena nije previsoka, pa mogu razumjeti zašto nije izrađena od nekog drugog materijala.

Prelazimo na onaj zanimljiviji dio, a to bi bile fotografije samoga outfita. Ovoga sam puta odlučila promijeniti i već dosadnu pozadinu, pa se nadam da će vam se fotografije puno više svidjeti.


*traper jakna (SheIn)

Stone Wash Denim Jacket With Pockets

*flamingo košulja (SheIn)

Embroidered Flamingo Patch Dolphin Hem Shirt

hlače (Caliope)
špagerice (Josh-Mass)
*torba (Rosegal)
naočale (Lei Lou)
marama (Avon- sve za nju)

*PR PROIZVOD

Kako vam se svidio današnji outfit?
Da li biste ga nosili u školu?
Pišite mi! :)






4 komentara:

  1. Traper jakna je pun pogodak, bas mi se sviđa u ovoj kombinaciji i skroz je primjereno za školu :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, upravo mi je to i bila namjera s obzirom da je većina outfita na blogu van te namjene :)

      Izbriši
  2. Nije lose. Kosulja mi se vise sviđa nego jakna 😃

    OdgovoriIzbriši