ponedjeljak, 16. listopada 2017.

#RECENZIJA: Maybelline Master Strobing Stick 200 Medium- Nude Glow

Maybelline Master Strobing Stick o kojem ćete danas čitati, proizvod je koji me je oduševljavao čitavo ljeto, a ni u jesen mi nije ništa manje draži. Tražite li proizvod koji će vašoj koži podariti tako željeni zdravi sjaj i pritom izgledati prirodno na licu, ovo bi mogao biti pravi pogodak za vas.

Maybelline Master Strobing Stick dolazi u duguljastoj čvrstoj plastičnoj ambalaži crne boje sa transparentnim čepom. Na sam izgled ambalaže nemam prigovora, no kada je u pitanje njezino zatvaranje, nisam najsretnija činjenicom što se čep ne drži čvrsto kada je zatvoren i mogao bi ispadati ako ga odlučite staviti u neku veću kozmetičku torbicu gdje će imati prostora za šetnju. S obzirom da mi se u posljednje vrijeme jako brzo izližu otisci na ambalažama, moram pohvaliti kako ova, nakon duljeg korištenja, izgleda kao i kada sam je kupila.


U ponudi su dvije nijanse Maybelline Master Strobing Sticka: Light-Iridescent (hladnija ružičasta nijansa) i Medium- Nude Glow (topla zlaćana nijansa) između kojih sam se odlučila na topliju varijantu s obzirom da sam takvog podtona, a i činilo mi se kako će upravo ta nijansa biti često korištena tijekom ljeta što se ispostavilo točnim.


Sam proizvod koji se nalazi unutar ambalaže, čvrst je (ne lomi se), dovoljno kremast da se sa lakoćom nanosi na lice i dobro pigmentiran. Dovoljan je sloj da biste dobili suptilniju boju uz itekako vidljivi sjaj bez grubih čestica koji me oduševio kako izgleda na licu i zbog kojeg sam ovoga ljeta i neprestano posezala upravo za ovim proizvodom. Ovaj je proizvod stvoren za sve one koji vole licu pružiti prirodni zdravi sjaj koji čini da lice izgleda kao da sjaji iznutra tako da svima koji traže nešto konkretnije savjetujem da ga preskoče.


Blenda se sa lakoćom, no i prilično se brzo suši, pa ga je najbolje blendati odmah po nanošenju na lice. Nisam ga često nanosila izravno iz sticka jer sam u nekoliko navrata primijetila da mi briše podlogu, no to me nije smetalo s obzirom da mi ionako najljepši efekt pruži kada ga na željena područja utapkam prstima ili kada ga nanesem netom prije podloge. Tijekom ljeta se nije topio što je dodatni plus za ovaj proizvod.


S obzirom na kožu sklonu mašćenju i prilično paklene temperature ljetos, zadovoljna sam njegovom dugotrajnošću na licu. Prosječna 3-4 sata (na mat podlogama srednje pokrivne moći koje sam koristila) koliko se zadržavao znala sam produljivati zaključavanjem sa nekim praškastim proizvodom dok sa dolaskom nižih temperatura primjećujem da nemam potrebe za time i da se na licu zadrži dosta dulje uz blijeđenje nakon više sati.

Za količinu od 9 grama se dosta sporo troši izdvojiti ćete oko 60 kuna. Rok upotrebe je 24 mjeseci od otvaranja, a sastojke ćete naći OVDJE.

Jeste li isprobali neki od Maybelline Master Strobing Stickova?
Koristite li kremaste strobing/highlighting proizvode?
Pišite mi! :)



Broj komentara: 7:

  1. Meni nijansa pretamna,paše samo ljeti kad sam malo tamnija.. Bilo bi mi bolje da sam uzela 001...i nije nešto što me oborilo s nogu...ipak sam više za praškaste proizvode...bez veze bačen novac..al kako tko voli nek izvoli..hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ti si tamnija od mene ako se ne varam :) ali dobro, ti ipak voliš to da to bude baš konkretno..ne odgovara nam svime sve :)

      Izbriši
  2. Wow, koja nijansa. Obozavam te tonove i samim time taj suptilan sjaj na kozi, potpuno prirodan.
    Inace, Maybelline u zadnje vrijeme rastura s proizvodima, meni je trenutno jedan od najboljih drogerijskih brandova.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po meni je ovo najidealnije za svaki dan, pogotovo još ako ideš negdje gdje nije primjereno da nenormalno šljastiš :)
      U potpunosti se slažem sa tobom, baš dobre proizvode sam u zadnje vrijeme probala :)

      Izbriši
  3. izgleda mi veoma zanimljivo , volela bih da probam

    <3

    oazalepote.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši