subota, 14. studenoga 2015.

#NEW IN/ dekorativa /1/

Prošlo je nešto više od mjesec dana od mog rođendana, a to znači da je kozmetički kofer otežao za bar nekoliko grama i dobio nekoliko novih stanovnika za to vrijeme. Zanimljivo je da mi je on stigao kao prvi rođendanski poklon od najboljeg dečka na svijetu! Njega (ni kofer, ni dečka) vam neću pokazati jer ih želim još malo čuvati za svoje oči.

Predugo sam maštala o Sigminim kistovima i Urban Decay paleti i napokon sam si ih za rođendan odlučila kupiti. Kistovi su naručeni preko Pink Pande, a za Urban Decay stvarčice pobrinula se Sephora Italija. Iako mi je prvotna namjera bila kupiti Vice 4 paletu, ona je tek u dolasku (oko Božića), pa sam se na kraju odlučila za Naked 3 paletu.




Nakon što je Clarins Ever Matte dotaknuo dno, došlo je vrijeme za kupovinu novog pudera. Pudere obožavam isprobavati i gotovo nikad ne kupujem isti dva puta za redom. Ovaj je put odluka pala na Diorov Forever. Jedva čekam da ga pomno isprobam i da mogu natipkati recenziju jer ono što za sada vidim je zbilja obećavajuće.


Braco mi je poklonio Revolution Flawles Matte paletu i nije pogriješio. Paleta se sastoji od 32 mat sjenila u čvrstoj crnoj ambalaži i za sada mogu reći da su sjenila sasvim solidna. Ako tražite paletu koja ima lijepih toplih mat tonova, ova je idealna. Izdvojila sam pet nijansi koje su mi trenutno najdraže. (swtachevi su bez primera)




Najbolja frendica krivac je što su Max Factorova Creme Puff rumenila moja najomiljenija rumenila. Za rođendan sam dobila nijansu Alluring Rose, a OVDJE ste mogli pročitati kako nije stalo na tome.
Ni Max Factor 2000 Calorie maskara nije izostala. Mislim da ne postoji niti jedna druga koju bi radije dobila.





Sa iHerba su mi stigla dva Psysician´s Formula proizvoda (korektor i bronzer na bazi arganovog ulja). No nažalost, bronzer nije preživio put. Imate li takvih iskustva sa iHerbom? Hoće li uvažiti reklamaciju? :(



I za kraj, lagani cvjetni pafem Jimmy Choo Blossom koji su mi poklonili mama i tata, te proizvod koji nije dekorativna kozmetika, ali mi je jako drag- maska za mobitel sa Eiffelovim tornjem kojeg ću jednog dana imati prilike vidjeti.




Nažalost, zadnju sliku objavljujem u teško vrijeme za cijelo čovječanstvo. No, živim u nadi da će doći kraj nečovječnom ponašanju diljem svijeta i voljela bih vjerovati da će svijet ubrzo postati sigurno mjesto za život svih nas! #PRAY FOR PARIS



Što vam se svidjelo od mojih rođendanskih poklona? Koju biste recenziju voljeli čitati?
Pišite mi...

2 komentara:

  1. Kofeeer sa sminkom! Uskoro ga uzimam i radujem se druzenju sa isitim..Jako mi je drago da se tvoj decko setio to da ti kupi, jako originalno od njega! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, a njega još nisam ni uslikala! :) Ubrzo slijedi post, definitivno sam uvijek za čuvanje šminke u koferima jer se sprječi 90% neželjenih lomova najdražih kozmetičkih stvarčica! Stari kineski mi se raspao, a sa ovim sam poprilično zadovoljna..proizvođač je Galaxy (pogledaj si malo, imaju lijepe i kvalitetne koferiće, a cijena ovisi o tome koju veličinu tražiš)
      Ma dečko mi je zlatan! <3

      Izbriši