petak, 11. prosinca 2015.

#RECENZIJA: BH Cosmetics Carli Bybel paleta

Ovu recenziju pišem sa neobično velikim veseljem i jedva čekam podjeliti svoje dojmove sa vama.



Radi se o recenziji BH Cosmetics Carli Bybel palete. Vjerujem da je većina vas koji ste se našli ovdje barem jednom u životu čula za YouTubericu Carli Bybel. Mada ćete vjerojatno pomisliti, kupnja ove palete nije predmet njezinog obožavanja niti išta slično već isključivo moje oduševljenje nijansama kada sam je prvi puta ugledala. Inače, poštujem rad Carli Bybel, sviđaju mi se citati koje možete pronaći na početku svakog njezinog videa, no nas se dvije u mnogočemu nebi složile. Ako i niste čuli za nju, puštam vam LINK na kojem možete pogledati njezino predstavljanje svoje palete.

Paleta je naručena sa BH Cosmetics stranice. Procedura je jako jednostavna (vjerujte da je kada sam ja naručila bez ikakvih problema), a dostava u mome slučaju jako brza. (8 dana) Cijena palete iznosi 12,50 dolara sa poštarinom od 5,91 dolar (ukupno 18,41 dolara). Preporučam da pričekate da poštarina bude besplatna ili da spuste cijenu paleta i uštedite si nešto novaca. (akcija sa besplatnom poštarinom uslijedila je nekoliko dana nakon moje narudžbe, možete zamisliti moje razočarenje!) Dobivate i Tracking number, pa ćete biti u mogućnosti u svakome trenu pratiti gdje se vaša pošiljka nalazi. Što se BH Cosmeticsa tiče, jako sam zadovoljna! Od samog procesa narudžbe, plaćanja, dostave i toga što je paleta došla u potpunosti neoštećena.

Paleta ima lijepu sivo srebrnu kartonsku ambalažu sa magnetnim poklopcem unutar koje se nalazi veliko ogledalo. Sastoji se od 14 sjenila i higlihtera koji nemaju nazive. Ukupno teži 47,6 grama, a rok trajanja od otvaranja palete je 24 mjeseca.





Sjenila su u zemljanim i ljubičasto smeđim tonovima što ćete moći vidjeti niže.  Od 10 sjenila 5 ih je mat, 5 shimmer finisha, a 4 highlightera možete koristiti kako za osvjetljavanje lica tako i kao sjenila za oči.




Ono što je mene u ovoj paleti posebno oduševilo je kvaliteta proizvoda koju dobivate za izuzetno nisku cijenu. Sjenila su odlične pigmentacije (posebno shimmerasta), samo se neka lagano truse (pretežno mat nijanse), s lakoćom se blendaju, a highlightere bi se usudila usporediti sa deseterostruko skupljima.
O trajnosti sjenila ne mogu donjeti svoj sud jer ih nikad ne nanosim bez primera, a sa primerom im je postojanost do skidanja. (trenutno upotrebljavam Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original recenziran u ovome POSTU)
Paletu koristim uglavnom za dnevne lookove, no ne vidim prepreku da se njome postigne i nešto dramatičnija večernja šminka.
Sastojke možete vidjeti gore na slici poleđine ambalaže.

Slijede swatchevi koji će najlakše poduprijeti sve do sada rečeno. Za fotografiranje nije korišten primer, a fotografirano je vani, na dnevnome svijetlu. Nažalost, moja izrazito svijetla put, nije nekim sjenilima iz palete dala da dođu do izražaja, no nadam se da ćete ipak uspijeti vidjeti o kakvim se lijepim nijansama radi.












Slatki detalj sa palete.




Ukupan dojam: 5/5

Odlična paleta koja me nije ostavila ravnodušnom. Odličnih 10 pigmentiranih sjenila i 4 highlightera za nisku cijenu pred kojima se mogu posramiti mnogo skuplji proizvodi.
"Aspire to inspire!"

Kako vam se sviđa ova paleta?
Pišite mi...


Broj komentara: 7:

  1. Ajme, i samo 12$?! Pigmentacija izgleda odlično!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paleta je čudo za cijenu..ja nisam svojim očima mogla vjerovat..swatchevi su još bez primera..ako ti se boje sviđaju, mislim da je ovo najbolja stvar što si možeš za normalne novce priuštit! :) ja je na dnevnoj bazi nosim, nijanse su mi nekako baš jesenske :D

      Izbriši
  2. Oke, sad sam radoznala baba :P u cemu se to ti i Carli nebi slozile? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, uglavnom su to sitnice...malo nam se razilazi smisao za estetiku ;)

      Izbriši
    2. hehehehe mislim da kuzim kaj oces reci ;)

      Izbriši
  3. Divno izgleda!
    Jedino ne znam što bih s toliko highlightera, konkretno zadnja dva (tamnija). :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe,meni highlightera nikad dosta..ovaj predzadnji odlično izgleda u unutarnjem kutu oka :)

      Izbriši