srijeda, 9. prosinca 2015.

#RECENZIJA: PHYSICIANS FORMULA Nude Wear Touch of Glow

Danas vam donosim traženu recenziju Physicians Formula Nude Wear Touch of Glow concealer/highlighter-a.

Za početak nekoliko riječi o samome brendu...
Physicians Formula brend je star punih 78 godina, a priča je počela tako što je dr. Frank Crandall kreirao posebnu liniju kozmetike za osjetljivu kožu svoje žene. Proizvodi koje danas možete pronaći u asortimanu Physicians Formule su hipoalergenski, bez glutena, parfema, parabena, ulja, nekomedogeni, deermatološki testirani i odobreni od strane oftalmologa (posebna se pozornost obraća na korisnice koje koriste kontaktne leće). Trenutna ponuda obuhvaća proizvode za lice, oči, usne i njegu kože raspoređene u više linija od kojih je meni posebno privlačna ona sa arganom.

Proizvode Physicians Formula kupujem na iHerb stranici, a ukoliko ste spremni platiti proizvod nešto iznad njegove cijene možete ih kupiti i na click2chic.hr. Razočarava što je kod nas teško uopće doći do ovih proizvoda dok je vani to brend kojeg možete kupiti u većini drogerija.

Physicians Formula Nude Wear Touch of Glow korektor/highlighter dio je Nude Wear linije koju sačinjavaju još Touch of Blur, Touch of Glow Stick, Touch of Glow Foundation, te puder u kamenu, bronzer i rumenila. Link na kojemu ih možete proučiti.

Korektor/ highlighter dolazi u prekrasnoj rozo/zlatnoj ambalaži  sa mašnicom. Sadrži 4 g proizvoda kojemu na kutiji nije otisnut rok trajanja, a ne mogu ga pronaći niti na internetskoj stranici.





Na ambalaži se navodi kako je to concealer/highlighter/touch-up tool.
Ja ga koristim za osvjetljavanje područja ispod očiju na dane kada kada želim postići svjež i odmoran izgled, a nemam jako izražene podočnjake. (kada trebam sakriti podočnjake, jedino što pomaže je Estee Lauder Double Wear Flawless Concealer o kojemu sam pisala OVDJE)
Navodi se i nijansa Nude Glow 6264, no koliko god sam se trudila pronaći informaciju o drugim nijansama nisam uspijevala, pa postoji mogućnost da je ovo jedina.
Proizvod se istiskuje okretanjem donjeg dijela i ima praktični kistić sa kojim možete izravno nanjeti proizvod na željeno mjesto.


Na idućoj ćete slici moći vidjeti kako se radi o izrazito žuto/narančastom proizvodu, no on se stapa sa kožom i mislim da bi odgovarao svim podtonovima kože. Sadrži nude pigmente koji su zaslužni za glowing efekt.


Kako sam već spomenula, ovaj proizvod koristim kao korektor i posvjetljivač za područje ispod očiju. S obzirom da se radi o nešto rijeđoj teksturi sa srednjom moći prekrivanja ne preporučam ga kod jako izraženih podočnjaka jer sumnjam da će biti od neke koristi. Formula je jako ugodna, hidratizirajuća, ne isušuje područje ispod očiju niti se sakuplja u boricama. Idealan je za dane kada želite svjež i odmoran pogled bez previše proizvoda u okoločnom području. U slučaju da želim malo jači efekt prekrivanja ispod očiju nanosim puder, a zatim ovaj proizvod.

Ovako to izgleda na meni, ovdje bez pudera, samo Nude Wear. (ispričavam se zbog kvalitete slika, uz sav trud nisam uspjela uhvatiti taj glow koji je poanta cijele priče, no možete vidjeti kolika je moć prekrivanja)



Možete ga koristiti i za highlight na mjestima koja uobičajeno prolazite omiljenim highlighterom. Ja ga često stavim ispod luka obrva i u unutarnji kut oka.

Sastojci su navedeni na poleđini ambalaže.


Cijena proizvoda je između 80 i 90 kuna na iHerb stranici.
Ovaj će vam se proizvod dopasti ovisno o onome što tražite. Ako je to korektor sa snažnim prekrivanjem ovaj vam proizvod neće biti najbolji prijatelj, ali ako je to lagano prekrivanje i highlight područja ispod očiju da bi ono izgledalo svježe i odmorno ovo je prozvod za vas.

Kako vam se svidjela recenzija?
Pišite mi...

Broj komentara: 8: