ponedjeljak, 18. siječnja 2016.

#EMPTIES /2/

Oh no! Time is for empties!
Ovaj tip posta i ne volim previše, ali ga se tjeram kontinuirano pisati (skoro dva mjeseca od prošloga - čitaj: ubuduće ću ga se tjerati kontinuiranije pisati) da bi danas sutra imala podsjetnik na proizvode koje sam koristila, koji su me oduševili/ostavili ravnodušnom/razočarali i da bi vama pomogla u odluci oko kupnje nekog od njih u slučaju da ste neodlučni. Nakupilo se tu dosta stvari, pa krećem da se post nebi odužio u beskraj.

Prvo ću pisati o praznim ambalažama dekorativne kozmetike jer njih ima najmanje.
Zapravo ima ravno jedan komad dekorativne kozmetike.
Tu se nalazi L´oreal Volume Million Lashes So Couture So Black, odlična maskara za one koji traže volumen sa lijepo razdvojenim i produženim trepavicama. Jedino što mi je kod nje smetalo je nevodootpornost, no to sam sama kriva jer prilikom kupnje nisam obraćala pozornost na to.


Na redu je preparativna kozmetika koje je puno više u odnosu na dekorativnu.
Ono čije mi je doticanje dna najteže palo su Avene blago mlijeko za čišćenje, Avene Blagi losion, Avene micelarni losion, Chanel Hydra Beauty serum, Estee Lauder Advanced Night Repair serum i Estee Lauder Hydrationist krema za suhu kožu. Također, ovdje se našla i Byphasse micelarna otopina. O ovim proizvodima sam vam pisala u postu o čišćenju i njezi kože, pa smatram da nije potrebno da se ponavljam. Isprobala sam Lolisima pamučne blaznice koje su u Dm-u bila na tapeti za povlačenje iz prodaje i stvarno mi je žao da jesam. Proizvod čija kvaliteta ni najmanje ne opravdava cijenu (za nekih desetak kuna dobivate jedva 30 blaznica). Ostatak mjeseca iskoristila sam nekoliko paketa Cien blaznica (iz Lidla) sa kojima sam zadovoljna. Zadnja su dva EOS balzama i to Honeysuckle Honeydew i Blueberry Acai koja sam već zamjenila novima što dovoljno govori o tome koliko ih volim koristiti.



Zatim je tu nekoliko praznih paketića maski za lice. Bilo bi ih puno više, no ne sjetim se uvijek sačuvati omot, pa vam pišem o onima koje sam sačuvala. Najdraža od svih mi je Apivitina maska sa rozom glinom koju namjeravam kupiti u full size pakiranju, a razmišljam i o isprobavanju Apivitine maske sa zelenom glinom koje bi kombinirala s obzirom da mi je lice sada u t-zona masnoj, a obrazi normalnoj fazi. Dvije Montagne Jeunesse maske (Passion Peel Off i maska od blata) najvjerojatnije više neću kupiti jer mi nisu bile ništa posebno. Isprobala sam i Essence Pure Skin purifyng nose strips i ostala razočarana jer su puno nekvalitetniji od Baleinih flastera. Iako nas je većinu koristi taj proizvod s obzirom na to što on radi sa porama na nosu, vjerujem da bi ih bilo najbolje preskočiti (ove koje sam ja do sada isprobala definitivno).


Što se kose tiče, tu nema puno proizvoda. Tu su se našli Keune šampon za oštećenu kosu,  Keune Color Care tretman za njegu obojene kose, Baleina kura za plavu izblijeđenu kosu (zaboravljena na slici) i Batiste Fruity & Cheeky Cherry šampon za suho pranje koji je prema mojem mišljenju najbolji šampon za suho pranje kojeg možete pronaći u našim drogerijama. O svim ovim proizvodima je već bilo riječi, svakako ih preporučam i vjerujem da ću ih i sama kupiti ponovno.

Za pranje ruku koristila sam Balein kremasti tekući sapun- jagoda koji me jako ugodno iznenadio, no za zimu ipak preporučam nešto hranjivije  i Oriflame Apple & Cinnamon tvrdi sapun za ruke koji ima najdivniji miris koji možete priuštiti svom osjetilu njuha. Dobri proizvodi za cijenu koju plaćate.


Zatim su tu tuširalice i jedan piling za tijelo. Od Afrodite  Mystic Argan i Jojobin uljni gelovi za tuširanje, zatim Orange Cream i Coconut Milk kremasti gelovi za tuširanje koje sve redom obožavam. Od Bourjois Charm me! gela za tuširanje sam puno više očekivala, a učinilo mi se da mi je lagano isušio kožu. Johnson´s baby šampon je najbolji prijatelj mojih kistova i odlično služi u svrhu njihova pranja.O Afroditinom šećernom pilingu sam vam već dosta pisala i mogli ste pročitati koliko ga volim.


I posljednja je hrpica jedna velika svaštara. Ovdje se nalazi Afroditino njegujuće mlijeko za tijelo Coconut Milk koje je meni najdraže drogerijsko mlijeko za njegu tijela jer me mirisom podsjeća na ljeto i lijepo njeguje kožu svojom brzoupijajućom formulom koja ne masti. Nije za jako suhu kožu, ali ako nemate velikih problema sa time biti će vam sasvim dovoljan. Ako je vaša koža jako suha, tijekom zime je bolje okrenuti se maslacima za tijelo i proizvodima masnije teksture. Zatim, dezodorans Balea Shining Bery koji više neću kupit jer mi alkohol u sastavu nekoliko puta izazvao reakciju i Sanex dermo 7in1 protection efficacy+care anti perspirant u roll-onu koji imam namjeru kupovati dok bude u ponudi jer je odličan. Između Luxepil i Čupko traka za depilaciju (dokle god sam lijena naručiti si kolut trake) biram Čupko jer su Luxepilove preglatke, ne hvataju dlačice kako treba, a cijenom se ne razlikuju. I za kraj, tu su Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty britvice i Balea gel za brijanje Pink Grapefruit koje toplo preporučam iako bi gel za brijanje uzela neki drugi jer ovaj ne miriši ništa posebno (super mi je bio Blueberry Love).


Vjerujem da ni nakon ovog podužeg tipkanja nisam obuhvatila sve što sam u zadnje vrijeme potrošila, no i ovako imate što čitati! ;) Žao mi je što su neke ambalaže završile u smeću i što nisam sve uspjela poslikati, no obećajem da ću ubuduće biti pažljivija sa time.

Jeste li isprobale što od ovih proizvoda?
Što ste vi u zadnje vrijeme ispraznili?
Pišite mi!







Broj komentara: 14:

  1. MJ maska od blata je meni na licu bila totalna katastrofa, pripremam i post o tome. Vulkanska mi je recimo odlična. I Jesus, dva eos balzama potrošena? Ti si stvarno ljubiteljica balzama,dvaka čast? Kod mene je otvoreno pet bbalzama,a ako sam iskoristila po 1%od svakoga. :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedva ga čekam pročitat jer mi se do tvog komentara činilo da sam jedina kojoj ne odgovara :)
      Hahaha, blago rečeno sam ovisna o Eosu (a i dečko posuđuje) xD

      Izbriši
  2. Afrodita Orange Cream tuširalica je i u moijim emptiesima koji čekaju na slikanje :) Odlična

    OdgovoriIzbriši
  3. Sampon za suho pranje je defintivno bolji od pudera, a i lijepo mirisi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam stara obožavateljica Borotalca, ali šampon za suho pranje stvarno bolje obavlja svoj posao! Za miris se u potpunosti slažem :)

      Izbriši
  4. Ajme koliko Afrodite :) Ali obožavam ju :) Divne stvarčice ima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo sam pretjerala, al šta ću kada tako super proizvodi imaju i super cijene! :D

      Izbriši
  5. baleini gelovi za brijanje su daleko najbolji :) ja sam malo zapustila svoje eose, mozda je vrijeme da ih pocnem ponovo upotrebljavati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kako ih možeš samo tako zapustit? A mirišu tako predivno i rade čuda na usnama :)
      Balein je i najjeftiniji! bila sam prisiljena neki dan kupiti pjenu za brijanje u najbližoj mi trgovini i platila je preko 35 kuna..nisam mogla doć sebi :/

      Izbriši
  6. Moram isprobati Afroditine gelove za tusiranje :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Super su i meni svi ovi Afroditini proizvodi, a sviđa mi se i Batiste šampon. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oko Afrodite se barem sve uvijek složimo :D
      Batiste je spas u zadnji čas, hvala onome tko ga je izmislio! :)

      Izbriši