petak, 8. siječnja 2016.

#RECENZIJA: Revolution Blush Palette All About Cream

Danas vam tipkam recenziju palete rumenila koju ne koristim tako često, a smatram da bi svakako trebala. Radi se o Makeup Revolution All About Cream paleti kremastih rumenila. Vjerojatno će sad mnogi uzdahnuti na samo spomen kremastih rumenila, no savjetujem vam da to ne činite. Ili uzdahnite, ali ih svakako isprobajte! Ja na sreću nikad nisam imala problema što se kremastih rumenila tiče, no primjećujem da mnogi izbjegavaju ovakav tip rumenila u strahu da će sa njima pretjerati i da na licu neće izgledati prirodno. Nastavite čitati i vjerujem da ću barem nekima od vas promijeniti mišljenje! :)


Za početak, pokoja riječ o ambalaži.
Ja i ambalaža ovih rumenila se ne volimo. Stalno se prlja, lako se izgrebe i ubrzo počne izgledati neprepoznatljivo.
Da nebi tugovali za paletom kakva je ona bila kada ste je vadili iz njezine kartonske kutije, savjetujem da u samome startu odustanite od ideje da će ova paleta budete li je koristili izgledati savršeno. Uvijek imajte na umu da je bitno ono unutra, a unutra je osim onog bitnog i lijepo veliko ogledalo! :)


Paleta sadrži 8 nijansi kremastih rumenila koje ćete moći vidjeti niže na swatchevima. Smatram da bi ova paleta mogla zadovoljiti svačiji ukus što se izbora nijansi tiče, no možda neće svima odgovarati što su mat finisha (ja sam među onima što vole da im rumenilo ima malo shimmera i to je i jedini razlog što ovu paletu ne koristim svakodnevno već kad mi make up to traži).

 1. red rumenila


2. red rumenila (ciglasta nijansa je ljubav na prvi pogled)



Rumenila su lijepe kremaste teksture, pigmentirana taman koliko treba i blendaju se sa neopisivom lakoćom. Ja ih najčešće nanosim sa Makeup Revolution bockalicom, ali vi možete koristiti i kist kojime uobičajeno nanosite praškasto rumenilo. Najčešće prvo sa prstom nanesem par točkica na lice koje kasnije blendam jer mi je sa kistom dosta nespretno vaditi rumenilo, a može se desiti i da pretjeram. Na licu mi traju u prosjeku 5-6 sati što je za ovakav proizvod odlično, no uzmite u obzir da su moji obrazi normalni/rijetko kada masni, pa bi nekome tko ima masnu kožu proizvod mogao biti kraćeg vijeka na licu. Blijede ujednačeno tako da nemate straha od fleka na licu, a ukoliko volite da su vam rumenilo i ruž usklađeni, ovaj proizvod možete koristiti i na usnama!
Nijanse su nosive, a na licu ne izgledaju ni upola strašno koliko ćete možda steći dojam iz swatcheva.
Od svih najmanje koristim prvu i zadnju, no to je zato što stvarno ne volim narančasta i još k tome mat rumenila, ni u kakvom obliku.


Ambalaža sadrži ukupno 13 grama proizvoda kojemu je rok trajanja 12 mjeseci. Cijena im je nešto manja od 70 kuna na Pink Panda stranici što je i više nego isplativo kada računate da po nijansi izdvajate ispod 10 kuna.

Sastojke vam tipkam jer kartonsku kutiju nemam.
Sastojci: Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/capric Trygliceride, Ceresine, Talc, Trimethyl Phenyl Silsesquioxane, Caprylyl Methicone, Silica, Propylparaben, BHT, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850.

Jeste li isprobale ovu paletu?
Volite li kremasta rumenila?
Pišite mi! :)


Broj komentara: 6:

  1. Jako lijepa paleta i zapravo pokriva sve tonove i kombinacije na jednom mjestu. Koristila sam nekoliko kremastih rumenila u životu i uglavnom bila zadovoljna i nemam ništa protiv takvog oblika rumenila. Obično ih fiksiram nekim translucentom ili CC perlama i onda traju duže, isti sistem kao i ostali tekući/kremasti makeup :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da nas ima više koji ne zaziremo od kremastih rumenila :)
      Za nijanse se slažem..Čak i za one koji ne vole toliko mat rumenila, malo highlightera iznad popravlja situaciju :)

      Izbriši
  2. Predivna paleta, a posebno mi se sviđaju rozene nijanse jer su to moje boje :D Ja sam jedan od skeptika oko kremastih rumenila, ali obećajem da ću pružiti priliku kremastim rumenilima :D Swatchevi su ti baš divni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Već duze gledam ove palete i nisam se nikako odlucila jer su kremasti proizvodi. Ali fantasticno izgleda i nijanse su divne. Možda joj dam priliku ;)

    OdgovoriIzbriši