ponedjeljak, 1. veljače 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /4/

Vrijeme je da krenemo sa još jednom NEW IN listom kao i početkom svih proteklih mjeseci. Vidjeli ste da su favoriti za siječanj bili nešto manje zanimljivi nego uobičajeno jer sam uslijed ubrzanog tempa života posezala za već dobro provjerenim i jednostavnim rješenjima što znači da nisam previše eksperimentirala niti se bavila isprobavanjem prevelike količine novih proizvoda. Nažalost, iz istih razloga, ni šoping nije manje patio, pa su se prošloga mjeseca većinom kupovale nužne stvari i pokoja sitnica sa podugačke liste želja.

Prvi proizvod koji se u mojim rukama našao između objavljivanja prošle i trenutne liste je praktična Dove kozmetička torbica sa tri proizvoda. Dobivena je kao poklon koji je apsolutno pogođen jer je ovo nešto što bi i sama kupila. U torbici se nalaze Dove Purely Pampering hranjivi gel za tuširanje i losion za tijelo s kremom pistacije i mirisom magnolije, te Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju.




Iskapila sam i zadnje kapi omiljenog Avene micelarnog losiona koji sam imala i kada sam već htjela kupiti neki jeftiniji, naletjela sam na ponudu 1+1 gratis za pakiranja od 400 ml i jednostavno nisam tu ponudu mogla propustiti (već mi je žao što nisam i veće zalihe napravila).




Prošli mjesec nisam samo što se micelarne tiče htjela proći jeftinije već i sa ostalom preparativnom kozmetikom, a kada su u pitanju proizvodi za čišćenje lica, tu uvijek biram Mixine. Kupila sam mlijeko i tonik.




Potrošila sam sve zalihe baleine kure za sijedu i izbijeljenu kosu, pa sam ih morala obnoviti, a zahvaljujući divnoj frizerci koja pojma nema što radi morala sam kupiti dodatno i Keune srebrni šampon da ublažim štetu koju je napravila. Podsjetnik: ne eksperimentiraj sa frizerkama, ako je tvoja na godišnjem! Ni jedan izrast ne izgleda toliko ružno koliko žuti tonovi u tvojoj kosi! 
Znate li za što se ovakvi šamponi sve koriste? Da pišem recenziju?




Po zimi sam lijena za depilaciju, pa uglavnom koristim britvice. Ove sam kupila već nekoliko puta i zadovoljna sam njima.




Gillete Satin Care pjenu za brijanje kupila sam isključivo iz razloga što drugu nisu imali u lokalnoj trgovini, a taj dan nisam prolazila blizu DM-a. U empties postu ste mogli pročitati kako sam zadovoljna Baleinim pjenama za brijanje i skoro trostruka cijena Gillete gela me pomalo razljutila.




Johnson's baby ulje najviše volim koristiti nakon depilacije, no i u još stotinu drugih svrha. Ovo je jedan od onih proizvoda čije zalihe redovito obnavljam jako dugo.




Sitnica i za moje drage kistove. 




Napokon sam nabavila i Mac Prep+Prime sprej. Stigao je sa Mojih krpica bez apsolutno ikakve greške. Ne znam jeste li primjetili no ja zbilja volim uzimati stvari preko te stranice. Smatram jako dobrom idejom zamjeniti nešto što ne trebaš za nešto što bi želio probati ili kupiti za puno manju cijenu nego što je to u trgovini, naravno u slučaju da imate priliku surađivati sa divnim ljudima sa kakvima sama najčešće surađujem.




Ovo je jedan od rijetkih mjeseci kada nije prevladala dekorativa.
Kupila sam Essence ruž u nijansi 06 Barrely There!. Ovo svakako nije najbolji ruž koji si možete kupiti, ali za nekoga tko toliko rijetko nosi nude boje, nije loša investicija. Planiram kupiti Mac Velvet Teddy, pa i iz tog razloga nisam htjela više potrošiti.




Ugrabila sam i kistiće iz Make me Pretty kolekcije u Bipi o kojima ste već mogli čitati OVDJE.




Napokon Z paletta! :)
Ako netko još uvijek ne zna što je to, uskoro će biti više riječi.




Nadopunila sam i svoju Sigma kolekciju sa dva nova kista. Prvi je E32 exact blend, a drugi E39 buff & blend.




Sa Pink Pande naručila sam Makeup Revolution Iconic Smokey paletu sjenila za oči. Za one koji ne znaju ovo je dupe popularnoj Urban Deacay Smoky paleti. Uskoro je planirana recenzija, pa ćemo vidjeti koliko je taj status opravdan.




Stigla nam je i AURA kozmetika u Hrvatsku. Odmah prvi dan sam požurila po proizvode koje već toliko dugo priželjkujem isprobati! Evo što sam ulovila:




Nažalost, Avonovi testeri novih mat ruževa su mi najprije stizali čitavu vječnost, a onda kada su stigli u koverti su se nalazila samo 4 (od ukupno 15 nijansi) i sad čekam ponovno da se isti pojave. Vjerojatno će recenzija osvanuti prije idućeg NEW IN posta u kojima ću ih (nadam se) objaviti, pa da vas to ne zbuni. Hrvatskoj Pošti zahvala od srca što se pobacuje kovertama do besvjesti, pa se one poderu i sve iz njih ispadne prije nego što stigne do odredišta. Savjet za vas da dobro zaštite sve što negdje šaljete!


Što vas se najviše dojmilo u ovome new in postu?
Što bi si voljeli priuštiti?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 8:

  1. Baš mi je žao za testere :( Jedva čekam recenziju smokey palete.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će ubrzo! :)
      Ma i meni je, toliko sam im se veselila da je nešto jednostavno moralo poć po krivu :(

      Izbriši
  2. 1. Kako nisam vidjela akciju Avene? Gdje si uzela?
    2. Dove su mi jedni od najdražih tuširalica - uvihek imam zalihe.
    3. Na essence kolekciju kistova sam ljubomorna. :P preslatki su i to sam ti već napisala.
    4. Jel je Auru moguće kod nas kupiti samo u kozmu? Ponekad sam u Zagrebu, ne toliko često, a želim neke nijanse njihovih tekućih ruževa.

    Pusa za tebe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dala si mi posla, tako treba! :D
      Avene je iz lokalne ljekarne (mislim da je to bila neka njihova akcija, ništa nacionalno), Dove je i mene nakon ovoga paketića ponovno pridobio, a za kistove se slažemo, jer su ove boje i dizajn skroz pogođeni (možda ne za svakoga, ali ima nas kojima se sviđa) :)
      Aura je za sad samo u točno određenim Kozmo prodavaonicama (popis imaš na njihovoj Facebook stranici), a može se naručiti i preko tester.hr (dio asortimana, ali ruževe ti imaju)
      Puse i od mene! :*

      Izbriši
  3. Dove pistacija i magnolija mi je jedna od najdražih tuširalica, a nisam ni znala da postoji i mazalica s tim mirisom koju podhitno moram nabaviti :D

    OdgovoriIzbriši
  4. su ti pomogli silver samponi? ja sam si jednom prilikom uzela ovaj garnier ali ga jos nisam upotrijebila :D http://www.roditelji.hr/wp-content/uploads/2014/07/Fructis-640x376.jpg nemam problema sa zutim odjelovima osim malo kod izrasta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Spasio je situaciju nakon trećeg pranja..vjeruj mi da mi je žao što se nisam slikala po izlasku iz salona, ali sve će ti bit jasno kada ti kažem da sam izgledala kao Marge Simpson..
      koristila sam samo Keune šampon i Baleinu kuru tako da ti za ostale ne znam, ali ovi su mi super što se suzbijanja žutila tiče :)

      Izbriši