subota, 26. ožujka 2016.

#RECENZIJA: Mac Matte Lipstick Velvet Teddy

U prethodnom new in postu mogli ste vidjeti da sam kupila još nekoliko Macovih ruževa, a kako sam vam obećala pisati o svakom pojedinom, odlučila sam se da prvi bude onaj u nijansi Velvet Teddy i to dok me još drži (vjerojatno kratkotrajna) nude faza.

S obzirom da se ponovno radi o mat ružu iz redovne ponude čija se ambalaža po ničemu ne razlikuje od one koju ima Pink Plaid možete kliknuti na njegovu recenziju ili zaključiti po slikama o čemu se radi, a ja ću vam se danas potruditi napisati sve o nijansi Velvet Teddy i njezinim karakteristikama.



Mac opisuje Velvet Teddy nijansu kao Deep-tone Beige i to je upravo opis koji bi nijansi na prvi pogled i sama dala, tamnija bež nijansa, no uz dodatak ružičastog tona.
Posebnost je ove nijanse što se njezin izgled drastično razlikuje od osobe do osobe koja ga nosi. Mislim da je ovo jedna od rijetkih nijansi ruževa čiji su me swatchevi prije kupnje bunili jer koliko god mi na svima redom lijepo izgledao, na nikome mi nije bio isti. Vjerojatno ćete i vi biti u sličnoj situaciji ako vam se svidi swatch na mojim usnama, pa krenete tražiti druge.



Formula je mat finiša, no drukčija nego kod prethodno recenziranog Pink Plaida. Ovdje se radi o puno kremastijoj formuli koja nije ni najmanje suha i koju ćete sa lakoćom ravnomjerno nanjeti na usne.
Izuzetna pigmentacija je karakteristika zajednička svim Mac ruževima koje sam do sada isprobala i što se toga tiče mislim da bolje nisu mogli napraviti.
Svojom trajnošću se Velvet Teddy približio Evening Rendezvousu sa kojim sam bila puno zadovoljnija nego sa Pink Plaidom i izdržati će otprilike četiri sata na usnama bez potrebe za popravcima (naravno, ne odnosi se na četiri sata unutar kojih ćete jesti konkretniji obrok).
Također se poveo za Evening Rendezvousom kada su u pitanju ugodnost za nošenje i isušivanje usana. Ova dva ruža neće ništa više nego uobičajeno isušivati usnice i ako ih pripremite za nanošenje ruža, nećete imati problema sa neugodnim osjećajem na njima i ruž ćete bez ikakvog problema popraviti kada dođe vrijeme ta to. Na tom je polju Pink Plaid nažalost podbacio.

Ispod možete vidjeti swatche na usnama. Nisam koristila olovku za obrubljivanje, pa ruž nije napravilnije nanesen, no nadam se da ne smeta i da ćete steći dojam o posebnosti nijanse.


Miris vanilije nije izostao ni kod ove nijanse, gramaža, rokovi trajanja i sastojci su isti kao i kod prethodno recenziranih nijansi, te ih možete lako vidjeti klikom na bilo koji od gore postavljenih linkova. Cijena iznosi oko 150 kuna. Ruž sam nabavila preko Krpica, pa sam time i nešto jeftinije prošla (to je i razlog zašto ruž nije slikan dok je još bio netaknut).

Velvet Teddy je definitivno moj najomiljeniji ruž kada su nude nijanse u pitanju.


Kako vam se svidio Velvet Teddy?
Pišite mi!










Broj komentara: 8:

  1. I ja sam gledala swatcheve i svi su mi izgledali drugačije, sada znam i zašto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je nevjerojatno kako boja usana promjeni nijansu...
      Pravi kameleončić :D

      Izbriši
  2. Nisam baš za nude nijanse ali MAC je uvijek poseban :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svoje nude nijanse ti mogu nabrojati na prste jedne ruke ;)
      Teddy me uvjerio da mi ne stoje sve loše,pa će ih sad vjerojatno bit malo više :)

      Izbriši
  3. Jako lijepo ti pristaje na usnama :D

    OdgovoriIzbriši
  4. U dobru nijansu za svaki dan stvarno se isplati uložiti :) Teddy je divan i baš ti lijepo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da znaš da se tu u potpunosti slažem sa tobom..ruž nam je nekako najprepoznatljiviji znak i tu ne treba štedjeti :)
      Hvala na komplimentu :)

      Izbriši