četvrtak, 28. travnja 2016.

#FAVORITI ZA TRAVANJ

Kraj je mjeseca, a to znači da je vrijeme za favorite.
Neću puno okolišati nego krećem sa listom proizvoda koji su prevladavali ovaj mjesec, koji su me nekim svojim kvalitetama osvojili i za koje smatram da vrijedi izdvojiti svaki novčić.

Prvi i ovoga puta definitivno i najveći favorit za mjesec travanj je Sigmin F77 Chisel and Trim Contour. Ovo je najprecizniji kist za konturiranje koji sam ikada koristila. Odlično se slaže i sa kremastim i sa praškastim proizvodima. S obzirom na same pozitivne dojmove koje je izazvao kod mene, zaslužio je da uskoro dobije i svoju recenziju!


Drugi proizvod koji želim spomenuti, zapravo nije proizvod u pravom smislu te riječi- radi se o posudici sa Clinique Pep-Start okoločnom kremom dobivenom na testiranje od divne djelatnice Douglas parfumerije. S obzirom da je cijena kreme blizu 200 kuna nisam se htjela opeći sa takvim iznosom prije nego što je isprobam. Koristim je prije šminkanja i oduševljena sam jer mi nikada prije korektor nije ovako lijepo sjedao na kožu. Ovo je definitivno proizvod na samom vrhu wish liste čiju ćete recenziju (poznavajući sebe) imati priliku čitati kroz kratko vrijeme.


O theBalm Mary-Lou Manizer Highlighteru smatram da je suvišno puno pisati. Predivan i bez mana kada je kvaliteta u pitanju, a neizostavan u svježim proljetnim makeup lookovima koji su sada došli na red.


Zatim su tu Make up Geek sjenila, nijanse Burlesque i Bitten. Dvije krasne burgundi boje, jedna shimmer, druga mat završnice. O karakteristikama sjenila pisati ću u  recenziji kada dođe na red, ali vjerujem da svima koji vole ovakve nijanse neće biti teško zaključiti zašto se nalaze među mojim favoritima.


I posljednji, no ništa manje važan je Macov mat ruž u nijansi Velvet Teddy. Ovo je prvi ruž zbog kojeg sam počela češće nositi nude nijanse. Predivna bež nijansa sa daškom rozog tona je definitivno najčešće viđana na meni u posljednje vrijeme.Što ste vi voljeli i koristili u travnju?
Pišite mi! :)