utorak, 14. lipnja 2016.

#RECENZIJA: KIKO Smart Lip Pencil

Danas sam se odlučila pisati o Kiko Smart olovkama za usne koje sam ove zime kupila u 4 nijanse (od ukupno 16 u ponudi). Nekima od njih se bliži kraj, pa mi se učinilo kako je ovo krajnje vrijeme za uhvatiti swatcheve i napisati vam koju riječ o njima.

Za početak par osnovnih informacija.
Kiko Smart Lip Pencil je klasična (drvena) crna olovka za usne koja se šilji. Dolazi zaštićena u plastičnoj foliji oko čijeg ćete se odmatanja dobro pomučiti.
Količina proizvoda u jednoj olovci je 1,47 grama roka trajanja 36 mjeseci, a za svaku ćete morati izdvojiti 2,50 eura što je u kunskoj protuvrijednosti oko 20 kuna.


Što se karakteristika olovaka tiče, prvo što želim reći je da im je pigmentacija iznad svakih očekivanja, a to ćete moći vidjeti i niže na fotografijama.
Olovke su mekane, kremaste, s lakoćom klize po usnama i ne razljevaju se niti razmazuju. Omogućuju precizno konturiranje usana, ne grebu prilikom njihova ispunjavanja i produljuju trajnost ruža nanesene ispod njega.

700/704/711/712

Pravo iznenađenje kod ovih olovaka je to što se mogu nositi samostalno i tako nošene, ne isušuju niti zatežu usnice ni najmanje. Biti ćete sigurne do 2 sata po nanošenju, nakon čega slijede manji popravci.



Za sebe sam odabrala nijanse:








700-Light Sienna, 
704-Brick Red, 
711-Light Plum, 
712-Rose Mauve



od dole prema gore 700/704/711/712


Olovke su hipoalergene i ne sadrže parabene!
Sastojci su:

MYRISTYL TRISILOXANE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, SYNTHETIC WAX, MICA, POLYBUTENE, POLYMETHYL METHACRYLATE, CERA ALBA, BEHENYL DIMETHICONE/BIS-VINYLDIMETHICONE CROSSPOLYMER, CERA CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA), OZOKERITE, POLYETHYLENE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID. +/- (MAY CONTAIN): CI 42090 (BLUE 1 LAKE),CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 15850 (RED 6), CI 45380 (RED 22 LAKE), CI 77491 – CI 77492 – CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Ako ste u mogućnosti svakako vam preporučam da isprobate koju nijansu ovih olovki jer sam sigurna da vam neće biti žao! Ukoliko vam Kiko nije opcija, moja su vam preporuka Aurine olovke za usne, a na linku  možete pogledati recenziju one u nijansi 33.

Jeste li već možda isprobale ove olovke?
Pišite mi! :)







Broj komentara: 12:

  1. Definitivo kupujem! Zbog Talisha art sam se odvažila isprobati njihove proizvode jer na jednoj od adresa imam u blizini njihov dućan. Oduševljena sam mono sjenilima, bronzerima i rumenilima koje imam. Olovke za usne su mi uvijek must have. Hvala ti na ovoj recenziji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu :) odmah ću ti reć i da one pod nazivom creamy preskočiš jer isušuju nemilosrdno kad se nose samostalno na usnama..

      Izbriši
  2. ajme kako su lijepeee, osim toga veliki plus je ako kazes da ne isusuju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što se toga tiče, mislim da su mi ovo najbolje olovke koje sam imala...stvarno su ugodne na usnama :)

      Izbriši
  3. Super se čine :D Još nisam probala njihove olovke, uglavnom sam zadovoljna sa Essencovim olovkama za usne, al mogli bi malo promijeniti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sa Essence olovkama sam zadovoljna, ali kad bi birala između njih i Kiko- odabrala bi Kiko :)

      Izbriši
  4. Nisam isprobala ali nisu skupe, a i nijanse koje si pokazala mi se jako dopadaju, posebno 711 i 712 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje omiljene :)
      I da dođu duplo, još uvijek bi im cijena bila u skladu sa kvalitetom ;)

      Izbriši
  5. Imam dvije nijanse i meni su isto super, samo mi se dogodilo sa jednom da je puknula nakon što sam malo jače ju pritisnula na usama. I ja sam bila dosta iznenađena pigmentacijom! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ih imaš prilike koristit :)
      Ovo sa pucanjen nisam primjetila, ali dogodi se..

      Izbriši
  6. zainteresirala si me za ove olovke.. a najviše mi se sviđaju nijanse 711 i 712, moje boje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da jesam :) krasne dvije nijanse, jako ih često nosim..

      Izbriši