petak, 29. srpnja 2016.

#FAVORITI ZA SRPANJ

I evo nas na kraju još jednog mjeseca što znači da su na red došli favoriti. Napokon sam odahnula od obaveza i imala vremena isprobati svašta novoga, pa vjerujem da bi vam se favoriti koje sam otkrila u srpnju mogli svidjeti. Da ne duljim, krećemo sa proizvodima za koje smatram da nećete pogriješiti ukoliko si ih priuštite! :)

Prvi proizvod koji želim spomenuti jer mi je bio najneočekivanije i samim time i izuzetno ugodno iznenađenje ovog mjeseca je Essence 03 shape & shadows eye contouring paleta iz bloggers beauty secrets kolekcije. U tijeku je darivanje povodom stotog posta na blogu u kojem možete osvojiti svoj primjerak ove divne palete, pa se slobodno priključite ukoliko već niste. Ako samo kliknete na recenziju neće vam promaknuti koliko me oduševila što dizajnom i nijansama što svojom kvalitetom. U recenziji ćete naći i detalje kako sudjelovati u darivanju na Facebooku koje traje do 31.7.
I sam pogled na ovu paleticu, otkriva da ona čuva nešto lijepo, zar ne? :)


Na Facebook stranici Beauty kutak by Iva mogli ste vidjeti pošiljku koja mi je stigla sa službene Sigma Beauty stranice. Naručila sam performance set kistova za oči i mislim da nije nikakvo iznenađenje što su novi kistovi jedan od favorita nepopravljive obožavateljice kistova. Uz narudžbu su mi poslali i tester svog sjajila koje u posljednje vrijeme iznenađujuće često koristim za nekoga tko sjajila uopće ne voli. Sve je to bilo upakirano u najljepšu kutiju uz popratni sadržaj ikada (roza kutijo sa Pink Pande sorry, ali više nisi na tronu). Sve u svemu favorit ovog mjeseca je cjelokupna narudžba sa Sigmine službene stranice jer osim što sam napokon dobila dugo željeni set kistova, sve je stiglo u lijepom paketu, uz poklon i bez plaćenog PDV-a (na to malo pripazite jer je sjedište Sigme izvan EU), a kistove sam sa suludo skupom poštarinom platila gotovo dva puta manje nego što inače koštaju.


Zatim je tu još jedan proizvod za koji sam mislila da nema apsolutno nikakve šanse da nešto napravi po pitanju moje kože, a onda sam se već nakon dva korištenja iznenađeno pogledavala u ogledalo i pitala se da li je ono što vidim moguće. Taj proizvod je Biobazin pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put. Osim što sam za kratko vrijeme dobila nijansu koju inače ne dobijem čitavo ljeto, koža mi je istovremeno nahranjena, glatka i prekrasno izgleda. Uskoro vam pišem post o Biobazinim proizvodima, no jasno je da moju preporuku za njih imate.


Puno sam se igrala i sa Urban Decay Gwen Stefani paletom jer su mi njezine nježne nijanse idealne za ove vruće ljetne dane i lagani makeup koji preferiram, pogotovo nijanse Bathwater, Steady i Baby. Ukoliko se usudite naručiti paletu sa službene UD stranice ili imate nekoga tko vam je vani može naručiti i poslati, sada je idealno vrijeme jer joj je cijena samo 25 dolara.
Da sam se više stigla pozabaviti Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paletom koja mi je nedavno stigla, ne sumnjam da bi se ona zbog svojih nijansi nalazila među ovomjesečnim favoritima, no isprobavanje se otegnulo zbog slikanja i nisam je još stigla u potpunosti isprobati da bi mogla reći da vrijedi koliko sam je platila.


I posljednje su, no ne i manje važne, dvije termalne vode. Što se termalnih voda tiče, one su mi čitav niz godina ljetni favorit i ne razlikuju mi se nešto previše od brenda do brenda. Imam tu sreću da se njima najčešće uspijem opskrbiti u proljetno razdoblje kada ih gotovo svi brendovi nude uz svoje proizvode-tako su put do mene našle i Avene i Vichy termalne vode u manjim pakiranjima.
Termalne vode obogaćene su mineralima koji čine kožu mekšom, pomažu kod crvenila, opekotina od sunca, borbe sa aknama, obnavljaju kožu nakon brijanja,...ma tko bi uopće nabrojio sve njihove dobrobiti. Ono za što ih ja ljeti koristim je prijeko potrebno osvježenje koži koja se znoji i otežano diše pod utjecajem vrućine. Ako ne želite da vam ih (bolje) polovice ukradu morat ćete im izmisliti dobar razlog zašto termalna voda nije za njih...dečko mi je Avene bočicu pokupio odmah nakon što ju je prvi put isprobao nakon brijanja  ;)


Koji su vaši favoriti u srpnju?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 6:

  1. kistovi <3 a paletu ne moram niti spominjati, tko ju nije uhatio neka mu bude zao :D a ABH paleta je nakon dugog cekanja dosla i meni, jedva cekam pozabaviti se s njom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nas dvije smo toliko slične po ukusu da ne sumnjam da ono što ima jedna ima i druga :) ABH ima divne nijanse i meni se jako sviđa kako mi stoje (pogotove one jako tople), ali što se trusi, to nisam mogla vjerovat...totalno neočekivano za jednu takvu paletu!

      Izbriši
  2. Divni favoriti <3 Jedva čekam napisati svoj prvi post o favoritima mjeseca

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si proizvode odabrala! Ali moram izdvojiti UD Gwen Stefani paletu koja mi je nešto preedivno :)

    OdgovoriIzbriši