nedjelja, 17. srpnja 2016.

#RECENZIJA: Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara

Danas je na redu jedan izuzetno zanimljivi proizvod. Pišem vam o Maybelline Brow Dama Sculpting maskari za obrve. Fotke su nastale još na proljeće, pa danas na ovaj ljetni dan sa zimskim temperaturama, možete uživati u proljetnom cvijeću ;)

Maybelline Brow Dama Sculpting maskara za obrve dolazi u klasičnoj crnoj ambalaži sa čepom na odvrtanje karakterističnoj za maskare. Količina koja se nalazi unutar ambalaže je 7,6 mililitara, a možete je kupiti u više nijansi. Na našim ćete policama pronaći samo Medium Brown i transparentnu nijansu, dok ćete, ukoliko se odlučite naručiti sa neke inozemne stranice, na raspolaganju imati još i nijanse Blonde Blond, Soft Brown i Deep Brown. Za sebe sam odabrala transparentnu nijansu.

Nakon aplikatora Curvy Eyelinera i aplikator ovoga proizvoda izazvao mi je veliko zanimanje. Radi se o četkici koja se na vrhu širi u obliku kugle. Obrve se češljaju upravo tim kuglastim djelom potezima prema gore praćenjem linije obrva.
Unatoč tome što sam bila skeptična u pogledu nanošenja proizvoda takvom (većom) četkicom, pokazala se kao savršena za moje obrve. Jedan od mogućih razloga je što su moje obrve dosta debele i ne zahtijevaju neku kiruršku preciznost, a uz to sam još uzela i gel u nijansi Transparent, pa i ono što prođem četkicom, a nisam trebala, nije toliko vidljivo.
Voljela bi čuti iskustva djevojaka sa tanjim obrvama, pa ukoliko ste njihove vlasnice, a ujedno ste i isprobale ovaj proizvod, slobodno mi pišite u komentarima.
Odlična  je vijest što se četkica da urediti sa škarama da vlakna budu od vrha do dna jednake duljine, odnosno bez ovog izbočenja na vrhu, pa vas ne mora brinuti ni ukoliko se ne sprijateljite sa njom.


Ambalaža krije transparentni gel koji se po nanošenju na obrve brzo suši. Tekstura mu je dosta vodenasta, no neće vam razmazati proizvode koje ste prethodno nanjeli na obrve (ukoliko uopće jeste). Ja ne mogu zamisliti da ga nosim samostalno jer sam navikla popuniti obrve gelom i sjenilima, ali vjerujem da bi mogao poslužiti kao brzinsko rješenje kada bi se mogla natjerati izaći bez prethodno navedenih proizvoda (posebice obojana varijanta). Konačan efekt na obrvama je da su dlačice izraženije, deblje (punije) i stoje na svome mjestu, a to sve daje obrvama jedan lijepi i profinjeni izgled. Formula nije vodootporna, no nisam primjetila da joj smetaju vrućine.

Rok trajanja je 6 mjeseci od otvaranja, a sastojke možete vidjeti niže.
Iznos koji ćete morati izdvojiti za svoj primjerak je 37, 90 kuna.


Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i vjerujem da ću ga još kupovati. Do sada su moja iskustva sa sličnim proizvodima bila uglavnom loša jer bi mi ili razmazivali prethodno nanesene proizvode ili nebi činili apsolutno ništa sa stajanjem dlačica na mjestu barem i neko kratko vrijeme. Maybelline Brow Drama Sculpting maskara za obrve me uvjerila da to ne mora biti tako!

Jeste li isprobale Maybelline Brow Drama Sculpting maskaru za obrve?
Sviđa li vam se njezina četkica?
Pišite mi! :)



4 komentara:

  1. Jedina maskara za obrve koju sam probala je bila Essence i bila sam zadovoljna :D Ova mi se čini baš zanimljivom i probat ću je sigurno samo što bi ja uzela neku u boji pa ću morati proučiti nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Essence prozirna maskara bila prevodenasta i redovito razmazivala prethodno nanesene proizvode :/
      vjerujem da nećeš imati problema sa traženjem swatcheva jer ih na stranim blgoovima ima dosta :)

      Izbriši
  2. Mene baś ta kugla na vrhu ( tako ju i ja zovem,hahah)izluđuje,em nemam neke debele obrve i još imam u nijansi medium😂😂😂zakljucujes da nisam odusevljena😂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, onda je kirurškom zahvatu podvrgni ;) ili uzmi četkicu neku koja ti je odgovarala..

      Izbriši