ponedjeljak, 1. kolovoza 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /10/

Evo nas na početku još jednog mjeseca sa još jednom listom novih proizvoda kupljenih u proteklih tridesetak dana. Bilo je tu svega, pa najbolje da krenemo redom da se post ne oduži u beskonačno.

Kao i uobičajeno, započinjem sa listom dekorativne kozmetike. Tu su se našli neki dugo željeni proizvodi, prekrasna paleta kojom sam se nagradila za uspješan završetak akademske godine i par stvarčica koje sam (nazovimo to tako) usputno pokupila.

Jedan od proizvoda koji sam kupila čim je Essence bloggers beauty secrets LE kolekcija zakoračila na police je shape & shadows eye contouring paleta. O njoj ste već mogli čitati OVDJE, pa znate koliko me oduševila.


Pošiljku sa Beauty Bay-a mogli ste vidjeti na Facebook stranici, a ukoliko vam je promakla, naručila sam Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paletu i napokon Dipbrow Pomade u nijansi Dark Brown. Pomadu još nisam isprobala jer završavam sa Nyxovim Eyebrow gelom, ali se nadam da nisam falila nijansu. Sa nijansama iz palete sam prezadovoljna, ali sa nekim karakteristikama baš i ne, no više o tome kada  dođe red na recenziju.



Iz Maca sam donjela mat ruž u nijansi Stone i mislim da mi je to najomiljeniji ruž ikada, te Prep+Prime Skin Refined Zone primer za lice. Primer je još zapakiran, odnosno neisproban jer se najprije želim do kraja riješiti ne baš dragog Benefit the POREfessionala.


Također sam vam na Facebooku pisala o dolasku Physicians Formule u riječki Kozmo, no nisam pokazala svoj skromni ulov. Odlučila sam se na Happy Booster rumenilo u nijansi Rose. Rumenilo je za sada zadovoljavajuće. Nema neku pigmentaciju, ali to kod rumenila i volim jer mi se nerijetko dogodi da sam pigmentiranijima pretjeram.


U Kozmu sam uzela i još jedno Aurino rumenilo u nijansi 222 Chianti (toplija nježna roza nijansa satenske završnice). Ne znam hoću li vam o njemu pisati ili ne jer već postoji recenzija dvije nijanse na blogu, no to što sam ponovno nešto kupila vam vjerojatno govori dovoljno o nekom proizvodu. Što se pigmentacije tiče, ona je čista suprotnost Physicians Formula rumenilu. Ovdje morate pripaziti sa doziranjem jer ćete inače završiti sa previše proizvoda na licu.


Od dekorativne kozmetike bi to bilo sve. Što se tiče nesvrstane kategorije, odnosno kategorije u koju ubrajam kistove, beauty gadgete i slično, našao se samo jedan proizvod i to je Sigmin Performance Eyes set kistova. O narudžbi sam vam pisala i u #Favoritima za srpanj, no nije mi problem ponoviti kako sam izuzetno zadovoljna naručivanjem preko Sigmine službene stranice i kako vam toplo preporučam isto kada se ponovi neka lijepa akcija poput ove u kojoj sam kistove sa njihovom ogromonom poštarinom platila dvostruko manje nego što inače koštaju. Uz naručeno sam dobila i tester njihovog sjajila za usne kojeg možete vidjeti na gornjem linku.


Preparativna kozmetika mi prošlog mjeseca nije donjela neke velike novosti. Kao što ćete i moći vidjeti, ima tu dosta ponovljenih i već provjerenih proizvoda.

Prvo  što se u ovoj kategoriji našlo na rasporedu za kupovinu je bilo Avene Blago mliheko za čišćenje. Proizvod koji stalno iznova kupujem i o kojem ste već toliko puta mogli čitati da se više ne želim ponavljati. Preporuke za njega svakako imate!


Iduće što sam kupila je Avene  krema sa SPF-om 50 uz koju sam dobila i putno pakiranje termalne vode. U postu o čišćenju i njezi kože sam napisala kako me ne oduševljava ideja što se krema brzo troši i što se bojim da ću do kraja ljeta kupovati i drugu kremu za sunce. Sad sam već polako bliže zaključku da sam trebala kupit jeftiniju i izdašniju kremu.


Obnovila sam zalihe Baleine hidratantne okoloočne kreme sa ureom. Ako se pitate zašto, kliknite na recenziju.


Kod mene se našao Biobazin balzam iz Sun & Sea Forever linije sa mrkvom o kojem vam namjeravam pisati zajedno sa pekmezom za brzo tamnjenje i brončanu put.


Ne znam točno koja je drogerija bila u pitanju, ali mislim da se radi o Bipi, imala je akciju na Sanex dezodoranse 1+1. Sviđaju mi se, tako da sam bez razmišljanja obnovila zalihe.


Ljeto ne može proći bez novog odstranjivača za nokte. Ne znam za vas, ali ja ljeti puno češće mjenjam lakove na noktima i nekako sam više raspoložena za šarolike manikure, pa samim time potrošim i veće količine odstranjivača. Ovoga sam puta kupila Afroditin uljni odstranjivač koji me je jako ugodno iznenadio.


Tu su i neizostavne britvice. Nažalost za ove ne znam odakle su jer ih je kupila Gđa. Majka. Budem u Emptiesima sve napisala kada se raspitam.


Za Baleinu pjenu za brijanje stvarno smatram da ne moram više ništa pisati. Čak sam razmišljala da odem i kupim zalihu za cijelu godinu da vas ne gnjavim u gotovo svakom new in postu sa njom.


I posljednji, kao i uvijek su gelovi za tuširanje i šampon za kosu.
Odlučila sam se na Niveine lemongrass & oil i care & orange, te Fa Coconut Water koji mi svi redom mirišu osvježavajuće, taman kako i treba u ovom ljetnom razdoblju. Marseillais šampon za kosu sa bijelom glinom i mlijekom jasmina kupujem po drugi put jer mi je ostalo još regeneratora iz iste linije. Ukoliko mi ovaj mjesec kosa ne počne čudno reagirati na njega (često mi se događa sa drugom bočicom istog šampona) nastavit ću ga kupovati.


I to bi bilo sve. Nadam se da ste dobili kakvu zanimljivu ideju što bi si mogli kupiti, a nadam se i da ste si tijekom prošlog mjeseca uspjeli priuštiti svašta nešto novo.

Što vam se svidjelo od mojih novih proizvoda?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 10:

  1. Ja obožavam pomade.sve od ANB ja volim.još nisam naišla na loš proizvod. Dark brown mi nije odgovarala jer je toplog podtona i onda sam morala naručivati drugu nijansu. Ebony nijansa je pun pogodak.
    Što ti kod palete nije ok?? Ja od kada sam je dobila ne skidam ruke s nje..ludo je pigmetirana i blenda se kao san...jedina mala al zanemariva zamjerka je što se u sjenilima nalaze male sitne šljokice...nije u potpunosti matt...Al kažem potpuno je zanemarivo...odlični su ti noviteti..pusa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I Nyxov Espresso je topliji, pa mi to vjerojatno neće smetati, ali malo me brine da mi ne bude pretamna nijansa..još čak ni posudicu nisam odvrnula da mi se ne krene sušit, al nemam dobar predosjećaj xD
      Paleta je u globalu dobra, nijanse prekrasne, jako lijepo pigmentirane, ljepo se blendaju, koristim je i ja stalno, ALI njihovo me trušenje izluđuje (a inače me to kod sjenila uopće ne smeta)..jednostavno mi je to puno novaca da bi se sjenila tako trusila :(
      pusa za tebe :*

      Izbriši
    2. Al ljube većina tako puterastih sjenila se truse...imala sam NAKED Basic i užasno se trusila,tako da sam skužila da kod više kredastih nijansi dolazi do manje trušenja,a ove ful mekane se truse...bitna je pigmetacija i lakoća blendanja.al dobro bitno da je koristiš
      ..nije za bacit...ja sam zaljubljena 😍 😍

      Izbriši
    3. naravno da nije za bacit :) trušenje isključivo ne opravdavam jer cijena palete nije mala..u usporedbi sa svim UD paletama koje imam, ova se trusi neusporedivo više..

      Izbriši
  2. Ma koliko sam vidjela po instagramu, dosta plavih cura uspije nositi te tamnije pomade, samo treba imati laganu ruku :) Ja osobno nosim medium brown i ne pada mi na pamet uzimati išta svjetlije. Cjelokupni new in ti je super :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ni sad nemam baš svijetlu nijansu i ništa joj ne fali, pa se nadam da će se ta tradicija nastaviti :)
      Hvala ti! :D

      Izbriši
  3. Odličan new in i suuper proizvodi! A nad ABH paletom slinim već neko vrijeme i nadam se da će uskoro doći u u moje ruke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Držim palčeve da ubrzo nađe put do tebe :)

      Izbriši