srijeda, 3. kolovoza 2016.

#RECENZIJA: Nyx White Liquid Liner

Prvo što u ovome postu želim napomenuti da se ispričavam svima koji su možda zbog mog oduševljenog prvog dojma kupili ovaj proizvod. Naime, sa svakim idućim korištenjem redali su se razlozi zašto ne preporučiti i zašto ne kupiti ovaj proizvod i žao mi je što sam se dala zavesti njegovom pigmentacijom koja je obećavala.


No, idemo redom.
Nyx White Liquid Liner dolazi u bijelom kartonskom pakiranju koji čuva bijelu duguljastu ambalažu sa čepom. Količina proizvoda koja je smještena unutar ambalaže je 2,2 mililitra. Platila sam ga oko 70 kuna.


Aplikator ovog proizvoda jedna je od rijetkih karakteristika na koju nemam prigovora. Dovoljno je tanak, dovoljno čvrst, a istovremeno fleksibilan da će svatko tko je i najmanje naučen na ovakvu vrstu aplikatora izvući preciznu liniju bez puno napora.


Na poleđini pakiranja, Nyx je za ovaj proizvod naveo slijedeće:


Slažemo se u dijelu u kojem tvrde da liner daje bijelu liniju mat završnice. Pigmentacija je savršena i suši se u mat završnicu bez sumnje. Ne preslikava se, vodootporan je i trajnost mu je zadovoljavajuća.

Nažalost, loših karakteristika kojeme odbijaju od ponovne kupnje, ima također nekoliko:

  • sporije se suši,
  • unatoč savršenom aplikatoru, za bijeli eyeliner bi više voljela da je u flomasteru jer je na taj način smanjena mogućnost da ću nakon nanošenja provesti još nekoliko minuta čisteći dijelove proizvoda koji su se našli na trepavicama (izgleda užasno i nema šanse da prekrijete maskarom, a teško ćete izbjeći jer je sam tuš dosta rijedak),
  • nakon sušenja, linija puca i to je, kao što već vjerojatno znate, moj najčešći (i dovoljan) razlog zašto  više nikada ne želim kupiti određeni eyeliner.


Sastojke možete pogledati na slici ispod. Rok upotrebe je 12 mjeseci od otvaranja.


Što je, tu je. Još jedan u nizu promašaja kada su eyelineri u pitanju (bijeli pogotovo). Sve bi mu oprostila, ali kad je pucanje u pitanju, tu nemam milosti. Ne preporučam!

Imate li preporuku za neki bijeli eyeliner?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 6:

  1. Baš šteta...to je dovoljan razlog da ga više ne kupiš,jer vjerujem da izgleda jako loše..ja imam crvenu nijansu i nemam s tim problema...ne preslikava se niti puca..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda uredno kao da te šminkao netko od 4 godine, blago rečeno!
      Ma ja mislim da na određeno vrijeme odustajem od tuševa u boji jer je šteta novaca...

      Izbriši
  2. Meni je isto zapeo za oko jer si baš želim jedan dobar bijeli eyeliner, međutim čula sam da i druge djevojke imaju problema baš s ovim bijelim jer puca :( šteta novaca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Počinjem vjerovati da 3/4 eyelinera u boji ne valja...tebi želim sreću da naletiš na onih par kvalitetnih jer kako stvari samnom stoje, odustajem od neumornog kupovanja sve lošijih tuševa (bar ovih u boji)..
      Ugl, čekam preporuke ako ih bude ;)

      Izbriši
  3. Baš šteta na prvu se čini kao dobar proizvod. Trenutno sam u potrazi sa dobrim bijelim eyelinerom jer imam već puno ideja za lookve s njim i mislim da izgleda stvarno zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može izgledati spektakularno, ali bez alata, nema zanata ;)
      Ako naletiš na neki dobar bijeli tuš, jedva čekam čitati o njemu :)

      Izbriši