subota, 27. kolovoza 2016.

#TAG: Summer Tag

Današnji tag ispunjavam zahvaljujući Moni (moram je tako nazvat kad joj pravo ime ne znam)  sa bloga Fantazija koja je prethodno ispunila tag i nominirala me da i ja napravim isto. Prije nego što se bacite na čitanje mojih odgovora, njezine možete pročitati ovdje.
Ovim joj se putem i zahvaljujem što me se sjetila i poželjela pročitati moje odgovore! :)


1. Omiljeno ljetno piće?

Voda i razni čajevi- u svako godišnje doba. Nisam ljubiteljica sokova punih šećera, gaziranog, a ni alkoholnih pića. Od koktela vam nikada neću odbiti Blue Hawaiian ;)2.Sladoled ili čokolada?

Sladoled ljeti, a čokolada u svako doba godine, ali rijetko. Kao i kod većine osoba koje paze na prehranu, ovdje nećete pročitati neke zanimljive odgovore kada je slatko u pitanju. Ovo sam se ljeto (kao i svako do sad) najviše sladila Ledovim Kingom od kokosa.

3.Plaža ili bazen?

Svakako plaža, ako mogu birati, dalje od gužve u nekoj skrovitoj pješčanoj uvali (sa malim beach barom).

4.Omiljeni odjevni predmet?

Haljine, iako se nađe i koji slatki kombinezon.


5.Haljine ili šorcevi?

Vidi iznad! :)

6.Omiljeni ljetni accessorize?

Lijepi ceker, dobre naočale i veliki šešir. Cipelice koje obožavam ovo ljeto ste već mogli vidjeti na Facebook stranici.


7.Omiljeni parfem/toaletna voda?

Mislim da omiljene nemam ni u jedno godišnje doba. Brzo se zasitim svakog mirisa i često ih mijenjam. Za ljeto mi je bitno samo da su lagani i svježi, najčešće citrusni i cvjetno voćni mirisi.

8.Omiljeni ljetni lak za nokte?

Samo da su veseli. Ovo ljeto sam luda za svim varijantama zelene i plave boje.


9.Omiljena boja ruža ovoga ljeta je...?

Najviše sam koristila Macov mat ruž u nijansi Evening Rendezvous. Nijanse poput te se već ljetima ponavljaju na mojim usnama.

10.Omiljeni beauty proizvod koji vam je ljeti neophodan?

Nigdje bez zaštitnog faktora i osvježavajuće termalne vode!

11.Omiljeno mjesto za ljetovanje?

Volim se vraćati u Zadar gdje sam bila i ove godine. Poseban mi je doživljaj putovati Jadranskom magistralom i uživati u prekrasnom pogledu koji se cijelim putem pruža na more i naše otoke. Zalasci sunca u tom predivnom gradu su nešto što morate doživjeti.
U budućnosti bi se voljela okupati na grčkoj obali i uživati u razgledavanju povijesnih znamenitosti.12.Koja te pjesma asocira na ljeto?


Ni jedna konkretno. Najčešće se tek kada čujem taktove određene pjesme prisjetim ljetnih uspomena za koje me ta pjesma veže. Ne znam jesam li ja obraćala manje pažnje ili je ovo ljeto zbilja zakazalo sa hitovima? Pišite mi vaše prijedloge što poslušati! :)

13.Naočale ili šešir?

I naočale i šešir, ali ako moram birati samo jedno, to bi bile naočale.

14.Da li si objavila neki blog post tijekom ljeta?

Unatoč tome što su me ljetne vrućine ulijenile, mislim da nisam previše popustila sa postovima! ;)

Moje nominacije idu:

Rotte Rouge
Megtalksbeauty
A Lady

Drage cure, ako mi je promaklo da ste već radile tag, preskočite, a ostale zanemarite što niste označene i slobodno napravite tag jer ćemo ga svi sa užitkom čitati! :)

Imamo li nešto zajedničko?
Pišite mi! :)