subota, 3. rujna 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa / 11 /

Prošli mjesec nisam previše kupovala. Ako vam kažem da sam bila na kratkom ljetovanju i krajem mjeseca kupila fotoaparat, vjerujem da vam neće biti teško shvatiti zašto. Ukratko, prošlog sam si mjeseca priuštila nekoliko noviteta koji su stigli na police drogerija, upustila se u potragu za idealnim tonikom pristupačne cijene i okušala u farbanju kose kod kuće. Što sam sve kupila, saznat ćete u idućih nekoliko redaka! :)

Ovoga puta krećemo od proizvoda dekorativne kozmetike i to sa nekoliko novosti iz Catrice asortimana po koje sam požurila čim su se našli na policama.

Prvo što sam ugrabila bio je Catrice HD Liquid Coverage tekući puder. Iako ne kupujem često drogerijske pudere i dosta davno sam odustala od ideje da među njima pronađem savršeni za sebe, ovaj me se puder dojmio na prvu svojom teksturom i praktičnom ambalažom, a s obzirom na pristupačnu cijenu, nisam imala razloga da ga ne isprobam. Nijansa koju sam uzela je 010 Light Beige.


Idući proizvod sam znala da uzimam i prije nego što sam ga ugledala na polici jer ga čekam od kada sam ga prvi put vidjela na Catrice stranici. Radi se o Catrice Prime and Fine Contouring Duo Stick-u u svijetlijoj varijanti.


Catrice Velvet Matt Lip Cream u nijansi 010 MidNude Season se sasvim slučajno našao u košarici i već sam nekoliko puta požalila što jest. Ovo je možda jedan od najlošijih proizvoda koje sam u posljednje vrijeme kupila u drogeriji.


Posljednji Catrice proizvod koji sam kupila je vodootporni eyeliner u gelu. S obzirom da me umorila potraga za tekućim tušem koji će zadovoljavati sve moje kriterije, odlučila sam se vratiti provjerenom proizvodu koji me nikada nije razočarao i na kratko zaboraviti na tekuće tuševe.


Iduća su dva Aurina proizvoda.
Kupila sam Correct ME! korektor u nijansi 301 Vanilla koji ste već mogli vidjeti u prošlomjesečnim favoritima gdje možete pronaći i link na recenziju gdje sam pisala o nijansi 304 Fair. Radi se o ponovljenoj kupnji, sa korektorom sam zadovoljna,


Drugi je proizvod Aura Shine Killer. Nisam imala neki poseban razlog za njegovu kupnju, osim želje za proizvodom za matiranje u prahu u svojoj kolekciji. Zadnji poput ovoga koji sam koristila bio je Max Factorov i to još negdje davno u srednjoj školi. Još ga nisam otvorila jer čeka red za slikanje, no nadam se ugodnom iznenađenju.


Slijedi nam preparativna kozmetika.

Još jedna ponovljena kupnja prošlog mjeseca bio je Biobazin balzam iz Sea&Sun Forever linije. Ako se vratite nekoliko postova unazad, naći ćete njegovu recenziju.


Spomenuta potraga za idealnim tonikom započela je Olivalovim tonikom sa smiljem, a nastavila se Biobazinim tonikom sa peršinom. Oba solidno obavljaju svoj posao, no još uvijek nisam u potpunosti zadovoljna da bi se mogla zaustaviti na nekome od ta dva.



GlamGlow maske su za mene nešto sveto. Tko ne vjeruje u njihovu magičnu učinkovitost, ne zna što propušta. Powermud Dualcleanse (zelena) se već drugi put našla kod mene i ova je dobivena na poklon, a Youthmud Tinglexfoliate sam po prvi put kupila na Douglasovoj akciji -30% i sa novcem koji sam imala na njihovoj kartici platila nešto sitno. Parfumerijama Douglas sve pohvale za njihov program vjernosti! :)


Veet trakice sa voskom za lice sa arganovim uljem još nisam viđala po drogerijama, pa sam ih se odlučila uzeti na isprobavanje.


Na redu je da spomenem moje prvo farbanje kod kuće od kada sam plavuša. Iskreno, dojadilo mi je slušanje frizerki kako mi se kunu da mi kosa ne može biti svijetlija, manje žuta, manje narančasta, manje ovakva i onakva i uzela sam stvari u svoje ruke. Žao mi je što se mobitel u vrijeme farbanja sušio u riži i što vam nisam uspjela slikati izrast i krajnji rezultat, no jako sam zadovoljna (zadovoljnija nego nakon bilo kojeg izlaska iz salona posljednje dvije godine) i nastavljam se farbati kod kuće! Koristila sam dva 9%-tna razvijača boje i Keune boju 1517 Super pepeljasto-ljubičasto blond.


Nakon farbanja izuzetno je važna njega da vam se kosa nebi isušila. Keune Care Line Satin Oil šampon i regenerator pokazali su mi se savršenima nekoliko pranja nakon farbanja. Neću ih koristiti stalno jer mi imaju tendenciju mastiti tjeme, no nakon što se pofarbam i prvih nekoliko pranja jako lijepo oporave kosu i nije ih loše imati u kupaonici. Djevojkama sa suhom i oštećenom kosom najtoplije preporučam ovaj dvojac.


I zna se da bez pokoje maskice i njege vrhova nema lijepe kose, pa sam tako prošlog mjeseca kupila nekoliko Keune obnavljajućih tretmana i regenerativnih seruma za ispucale vrhove. Ova dva proizvoda koristim dulji niz godina i uvijek ih rado iznova kupujem.


Batiste Coconut&Tropic Tropical mi je jedno ogromno razočarenje. Inače kupujem Fruity&Cheeky Cherry koji mi je omiljeni suhi šampon, no ovoga ga puta nisam našla na policama i nadala se kako neću puno pogriješiti uzmem li neki drugi iz Batiste asortimana. Nažalost, ovaj šampon osim što daje lagani volumen i ima neki ugodan miris, ne radi ništa po pitanju svježine kose i ona izgleda gotovo isto kao i prije špricanja. Big NO od mene!


I ponovno hrpa gelova za tuširanje. Da ne pomislite da sama potrošim toliko gelova za tuširanje, prošlih se mjeseci broj ukućana gotovo udvostručio, pa tako mi zajedničkim snagama svaki mjesec potrošimo 3-4 gela za tuširanje. U kupaonici su se našli Palmolive Irresistibile Morbidezza, Nivea Care & Cocoa, Dove Go Fresh Reabalance i Purely Pampering Sweet Cream & Peony.


I to bi bilo to.
Što se novog kod vas našlo prošlog mjeseca?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 13:

  1. Divan New in, skicam Catricov puder jos od kad je dosao na police.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Ne čekaj predugo jer predviđam da će biti nestašice :)

      Izbriši
  2. Svasta zanimljivo, Catrice puder se i meni svida, jos ga testiram, ali svaki put dosad mi je druao cijeli dan i jako lijepo je izgledao na fotkama i uživo.
    S Catrice Mat ruzevima se ni ja nisam nasla. Uzela sam nekakvu tamno crvenu boju i odmah na prvu mi nije sjeo, miris, tekstura, cudno nesto ima u njemu.
    Olivalov tonik me bas zanima, treba mi nesto da mi iza svih koraka ciscenja lica, vrati sve ono dobro izgubljeno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) I ja sam sa puderom za sada dosta zadovoljna, a ovaj (nazovimo ga) ruž je stvarno nešto prestrašno :/
      Između ova dva tonika ti svakako i više preporučam baš Olivalov, samo ćeš se na nešto intenzivniji miris morat naviknut :)

      Izbriši
  3. Aaaa divan new in :D I sama obožavam Catrice gel eyeliner a puder i stick za konturiranje planiram probati. :D Svaka čast za farbanje kod kuće!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Nadam se da ćeš biti zadovoljna kada ih isprobaš ;)

      Izbriši
  4. Cekam vec danima da neki bloger napise recenziju za Catrice ruzeve da vidim jesam li samo ja luda. Imam ovu istu nijansu. Prekrasna nijansa. Ali ruz je ocaj, ne znam kada sam zadnji put kupila tako los ruz. Zao mi novaca. A mislila sam da ce mi bit najdrazi ikad. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Same here 😡😡😡😡

      Izbriši
    2. Ima nas! :(
      Još uvijek pokušavam sakupit dojmove u nekoliko nesuvislih rečenica jer zapravo nemam uopće ideju kako bi ga opisala...kriminalno loš proizvod :( Meni je isto nijansa bila obećavajuća...

      Izbriši
  5. Super new in. Ja ti se uglavnom doma bojam sama, osim kada ne radim neku drastičnu promjenu.
    Imam crveni Velvet Matt lip cream od Catrice ( ne znam napamet kako se zove nijansa i kupila sam ga prije tri dana ) i uopće mi se ne sviđa.
    Meni i zaručniku je ovaj Biobaza tonik bio sasvim dobar. Kasnije sam naišla na još bolje pa nisam ponovila kupnju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Ja se nisam dugo vremena usudila baš zato što su frizerke od toga radile znanstvenu fantastiku (čak njih 3)..stalno komentari kako imam previše crvenog pigmenta i kako ću zbog toga svaki put ispasti bar malo žuta ili narančasta..drago mi je da sam si dokazala da tome ima spasa :)
      Mislim da smo svi ostali razočarani Velvet Matt Lip Cream-ovima :/
      I meni je tonik dobar, ali također mislim da neću ponavljati kupnju...

      Izbriši
  6. Ja sam plavuša i bojam se kod kuće sama oduvijek, mislim draže bi mi bilo sjesti u salon i neka frizerka radi što treba, ali sam malo neobično žensko i ne volim kad me netko dira po kosi. Također imam crveni pigment, ali već sam našla boje koje mi odgovaraju i to je to :D Keune Care Line Satin Oil liniju sam gledala i želim si nabaviti masku iz te linije koju ne mogu nigdje pronaći (bar ne u drogerijama) :/ Najdraži tonici su mi Thayers no naručivanje s iHerba mi uzima previše energije pa su mi se kao dobra zamjena pokazali upravo Olival i Byphasse. No nakon nekog vremena ni oni mi nisu bili toliko dobri pa sam prešla na hidrolate i to mi je odličan potez za kožu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, nisam ni ja baš luda za frizerkama ;) Masku probaj u nekom frizerskom koji drži Keune kupiti ili neka ti je naruče...
      Thayers sam već više puta htjela sa iherb-a naručiti, ali lijena sam ga čekati, pa se uvijek na kraju predomislim...možda je vrijeme da to promijenim :)

      Izbriši