subota, 22. listopada 2016.

#DARIVANJE POVODOM PRVOG BLOGOROĐENDANA *zatvoreno*

Nisam puno razmišljala oko toga što vam želim pokloniti za prvi blogorođendan jer sam odmah znala da želim da to bude paleta sjenila što je inače moj najdraži dio svijeta dekorativne kozmetike. Odlučiti se između svih paleta koje sam vam u tom trenutku bila u mogućnosti priuštiti je već bio malo veći izazov, pa se nadam da će vam se svidjeti ono što ćete vidjeti nekoliko redaka niže! :)

Prije nego što krenem sa formalnostima oko samoga darivanja, bio bi red da vam se najprije zahvalim na svemu što činite za mene.
Prije pokretanja bloga imala sam veliku želju podijeliti svoja iskustva o proizvodima koje sam isprobavala u to vrijeme, no u svome okruženju nikako nisam pronalazila ljude koje bi to zanimalo. Tada nisam ni slutila koliko će ulazak u svijet blogova to promijeniti, ali promijenio je.
Danas, gotovo da mi ne prođe dan da ne pričam, pišem ili čitam o najvažnijoj mi sporednoj stvari na svijetu. Poznanstva sa djevojkama koje pišu blogove, komunikacija sa čitateljima na blogu i posjetiocima na Facebook stranici, a posebno otkriće da se u mom okruženju nalazi još nekoliko zaluđenica kozmetikom čine me ispunjenijom osobom nego što sam bila prije pokretanja bloga.
Mislim da ne postoji veći razlog od te zajednice ljudi, zajedničkih interesa, radi kojeg sam danas zahvalna kako jesam i radi kojeg bi voljela da sam sa ovime počela i ranije.
Od srca vam hvala na svakom posjetu blogu, na svakom vašem komentaru, podijeljenoj objavi i poruci, a posebno što mi omogućujete da izrazim svoju ljubav prema stvarima koje volim i što me motivirate da sa time ne prestanem! HVALA VAM! 

U DARIVANJU sa kojim započinjemo danas, moći ćete osvojiti dvije nagrade.
Nagrade koje ćete u darivanjima moći osvojiti su divne BH Cosmetics palete sa 88 nijansi sjenila. Jedna sadrži sve mat, dok druga sadrži sve shimmer nijanse.
U komentarima objave na FB stranici Beauty kutka by Iva morati ćete se odlučiti na jednu.
Sudjelovati možete u darivanju samo jedne palete, no to neka vas ne sprječava da nagovorite nekoga da sudjeluje u darivanju za drugu! ;)


*Nažalost, ono što moram napomenuti da je u mat paleti prilikom transporta oštećeno jedno sjenilo i da će paleta dobitniku/ci stići upravo takva kakvu je vidite na fotografijama (dakle, bez jedne nijanse-šeste u prvome redu). Da su palete ranije stigle, još bi nešto i uspjela napraviti, ovako se nadam da vas taj mali nedostatk neće omesti da okušate svoju sreću.

Igrati ćemo se do 29.10. (datum prvog blogorođendana) u 23:59. Kao i uvijek, dobitnika/cu odabirem putem Random.org aplikacije i objavljujem tijekom idućeg dana.

Uvjeti koji moraju biti ispunjeni da bi vaša prijava za sudjelovanje bila uvažena su:


1.Like Beauty Kutak by Iva na Facebooku,


2.Share objavu darivanja (opcija public),


3.U komentaru objave na FB stranici:

-napisati koju od dvije palete želite,
-ostaviti link omiljenog posta u prvih godinu dana bloga,
-označiti jednu osobu koja je ljubiteljica dekorativne kozmetike.

Sudjelovati mogu svi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne, Hercegovine i Crne Gore.


*Dobitnica mat palete je IVANA BAKOVIĆ, a dobitnica shimmer palete JOSIPA ČAČIĆ.*

Kako vam se sviđaju nagrade?
Pišite mi! :)

Broj komentara: 16:

 1. Super su nagrade. Stvarno wow :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Nagrade su predivne ����
  Sretan blogorođendan! ��☺❤

  OdgovoriIzbriši
 3. Sretan blogorođendan draga :D Želim ti još puno postova i divne kozmetike :*

  OdgovoriIzbriši
 4. Sretan blogorodjendan :))) super je darivanje :*

  OdgovoriIzbriši
 5. Sretan blogorođendan! Samo tako naprijed :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Sretan blogorodendan, darivanje je divno, boje su *.*

  OdgovoriIzbriši
 7. Predivne nagrade ;) sretan prvi blogorođendan i moj je bio nedavno :*

  OdgovoriIzbriši