ponedjeljak, 31. listopada 2016.

#HAUL+reviews with DRESSLILY: Halloween

Danas ću vam pokazati i napisati ponešto o onome što mi je stiglo u paketićima sa Dresslily.com stranice, a vezano uz tematiku Halloweena. Poput svih prethodnih narudžbi iz suradnji, sve naručeno je stiglo jako brzo i bez ikakvih dodatnih troškova. Komadi koje sam naručila nisu nešto što bi inače naručila samoinicijativno, no morala sam poštovati tematiku, pa sam se potrudila naći najprihvatljivije unutar njezinih okvira.

Prvo što vam želim pokazati je *Halloween Skull Print Long Sleeve Dress. Iako haljinu inače nebi nosila ni pod razno, poslužit će mi večaras za izlazak ukoliko se kao i uobičajeno ne predomislim u zadnji tren i ne ostanem doma. 
Haljina mi je stigla u M veličini, ali mogla sam je komotno naručiti i u S jer su veličine identične onima koje ćete pronaći kod nas u trgovinama. Malo mi je šira, no ništa zato. Mješavina je poliestera i spandexa, jako rastezljiva, dugih rukava i skater kroja. Lagano se prozire, pa ćete morati pripaziti što nosite ispod nje. Pohvale Dresslily stranici na vjerodostojnim fotografijama proizvoda.



Drugi proizvod je *3D Skulls Print Skew Collar Sweatshirt. Ovu ću majicu sigurno moći više nositi, pa makar i po doma jer unatoč svome otisku nije prenapadna. Na stranici je još možete pronaći u crnoj i rozoj boji. Materijal od kojeg je majica izrađena je tanji pamuk, izuzetno ugodan na koži. Pretpostavljam da me djevojka sa stranice krivo razumjela jer mi je stigla u L veličini, no unatoč tome još uvijek može proći kao šira majica na neku opušteniju kombinaciju. Također vjerodostojne fotografije.




*Retro Gothic Style Skull and Flower Pattern Tassel Edge Polyster Round Beach Towel bi trebao predstavljati ručnik za plažu, no po meni to nikako nije. Izrađen je od poliestera i ne mogu uopće zamisliti da ga nosim na plažu što zbog tog materijala, a što zbog činjenice da je ogroman. Može poslužiti kao nekakav ogrtač po izlasku iz mora, ali kao ručnik nema šanse da bi funkcionirao. Da sam koji deset godina mlađa i u điru u kojem sam tada bila, prekrila bi si njime krevet. Na stranici je još puno ovakvih proizvoda sa mnoštvom različitih uzoraka, pa pogledajte ako tražite nešto takvo.




I zadnja stvar koja mi je stigla je  *Simply Quartz Watch Halloween Gift with Pointer Display Skull Pattern Round Dial Elastic Watchband for Women. Sat nema kopči, već je poput elastične narukvice. Na ruci se praktički ni ne osjeti koliko je lagan. Dolazi sa baterijom, a na stranici je u ponudi još boja. Ovo mi je i najslađa stvar koja mi je ovoga puta stigla, a svakako je i najiskoristivija.





*PR PROIZVODI

Što vam se najviše svidjelo?
Izlazite li gdje večeras?
Pišite mi! :)






4 komentara:

  1. Sve u istom duhu :)
    Al realno,sat je toliko slatkiii! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve mi se sviđa, a majica najviše :p
    baš je moj đir

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da se našao netko tko ove stvarčice može zamisliti na sebi :)

      Izbriši