ponedjeljak, 3. listopada 2016.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 12 /

Dvanaesti po redu mjesečni new in post znači da smo ušli u slavljenički mjesec Beauty kutka by Iva. Teško mi je povjerovati da će blog uskoro napuniti svoju prvu godinu, točnije 29.10. će biti godinu dana od objavljivanja prvoga posta na blogu jer je to tako brzo prošlo. Brzo kao i moja dvadeset i treća. Sutra mi je rođendan. Iskreno, ne veselim se spoznaji da su mi nakon punoljetnosti godine počele letjeti. Ni ne okrenem se, a već spremam kolače i tortu za svjećicu više. Biskvit za tortu je u pećnici, a ja sam uzela predah da vam napišem što sam kupovala prošloga mjeseca.

Krenuti ću sa dekorativnom kozmetikom jer nje ima poprilično.

Presretna sam što su se na Pink Pandi našli neki Sigmini proizvodi koje sam si već dugo željela, a nisam ih htjela naručivati sa službene stranice brenda zbog prilično visokih troškova poštarine i mogućeg carinjenja. Za početak naručila sam si Blush Affair, odnosno set od tri prekrasna rumenila: Pet Name, Cor- De- Rosa i Nymphaea.


Sa iste stranice stigla mi je i Makeup Revolution Hypochrysis Baddest Blue olovka za oči i usne koju sam vam već spominjala u postu o Macovom Matte Royal ružu.


Dolaskom Sleeka u Muller poslovnicu u Rijeci, iskoristila sam priliku da si kupim dugo željeni Cream Contour Kit u nijansi Light, a uzela sam i Matte Me ruž u nijansi Bittersweet za isprobavanje.


Essence me oduševio novom kolekcijom za jesen/zimu i bilo mi je jako teško odlučiti se na samo nekoliko proizvoda. Ne znam što mi je sa proizvodima za usne prošli mjesec bilo, ali tek sada vidim koliko ih se nakupilo kada vam tipkam ovaj post. U košarici su se našla dva mat sjajila-nijanse 02 beauty-approved! i 03 girl of today i dva mat ruža-nijanse 02 i 08.



I dakle, još proizvoda za usne. Naručila sam dva Golden Rose tekuća ruža- nijanse 01 i 05 istoga trena kada sam ih ugledala na Pink Pandi. Nekoliko Velvet Matte ruževa donjela mi je mama sa putovanja u Makedoniju, a nekoliko sam ih još naručila sa službene Golden Rose stranice. O nijansama koje imam ću vam pisati u postu kada ruževi dođu na red jer sam ih već nekoliko koje mi ne odgovaraju poklonila dalje. Malo me šokirala razlika u cijeni koju je platila mama i one koju sam ja izdvojila za ruževe kod nas. Ne znam zašto je tako, ali razlika je bezobrazna!


Posljednje od dekorativne kozmetike su dva Avonova proizvoda. Kako mi je katalog napokon došao u ruke, a o Calming Effects tekućem puderu sam uglavnom slušala samo pohvale, odlučila sam ga se i ja isprobati (nijansa Nude). Uzela sam si i Nutra Effects BB kremu u Light verziji jer joj je cijena bila nešto sitno, a BB kremu nisam kupovala  niti koristila već dulje vrijeme.


Koliko god mi se činilo da je dekorative puno, nije ni preparativa zakazala prošloga mjeseca.

Avene Optimale Hydrance Legere sa/bez zaštitnog faktora su već česti prebivaoci mojih new in postova i o njima ne moram posebno pisati. Divnoj teti iz ljekarne u kojoj sam kupila kreme zahvaljujem na termalnoj vodi koju mi je poklonila! :) Inače bi kupila i Avene micelarni losion koji već dulje koristim, no nije ga bilo, pa sam se odlučila isprobati Bioderminu Sensibio H20 micelarnu. Za sada samo želim napisati da mi je žao da je nisam isprobala i ranije.


Zatim su tu Baleina micelarna otopina s narančinom vodicom za suhu i osjetljivu kožu koju sam uzela prvenstveno za odstranjivanje proizvoda koje svakodnevno nanosim na zapešće prilikom šminkanja (gel za obrve, tuš u gelu) da ne šećem od sobe do kupaone i ne prljam si odjeću, a posebno kako na to nebi trošila Bioderminu koja je višestruko skuplja, Balea MED tonik za lice- Ultra Sensitive i Alverde tonik za lice- morske alge jer se potraga za cjenovno prihvatljivim, a kvalitetnim tonikom nastavlja, te CadeaVera flasteri za mitesere na nosu koje uvijek imam u ladici ako zatrebaju.


Garnierove maske koje sam kupila u Italiji sam vam već spominjala na Facebook stranici, još ih nisam isprobala, pa ne mogu reći ništa više, no imam saznanja da su dostupne i kod nas. GlamGlow Thirstymud Hydrating tretman kupila sam na Mojim Krpicama i također ga do sada još nisam stigla isprobati, no koristio ga je dečko nakon brijanja i bio je oduševljen.


Iskoristila sam Bipinu akciju na Top brendove da isprobam Garnierov 5 Sec Perfect Blur primer za lice. Nisam još stigla do Sephore da ponovno kupim Urban Decay Pore Perfecting primer, pa će ovaj poslužiti neko kratko vrijeme.


Ponovila sam se sa tubom Keune boje u nijansi 1517 i dva 9%-tna razvijača.


Nakon što mi se Batiste Tropical suhi šampon nije pokazao u najboljem svijetlu i završio na listi proizvoda koji su me razočarali, kupila sam ponovno Cherry varijantu koja mi je odlična.


Za brijanje sam uzela Balein gel koji do sada još nisam isprobala- Frische Kick (miris sladoleda od limuna) i jednokratne brijače sa tri oštrice koji su i više nego isplativi (cijena ispod 20 kuna za 8 komada), pa ćemo vidjeti kakvima će se pokazati.


I za kraj, mama je kupila Palmolive Strawberry Touch jer joj se svidio mirisom, a ja Fa Coconut Water koji ste mogli vidjeti i u favoritima rujna. Sa Niveinim proizvodima za njegu kože gotovo nikad nisam pogriješila, pa sam se tako i ovoga puta odlučila na mlijeko za tijelo za vrlo suhu kožu sa bademovim uljem.



Što ste vi kupovali prošloga mjeseca?
Jeste li isprobali nešto od ovih proizvoda i kako su vam se svidjeli?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 16:

  1. Super proizvodi, vjerujem da ćeš neke i nastavit koristit :) nijanse ruževa predivne, balea, nivea, fa, keune, garnier i sotalo, neke sam isprobala i odlični su. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Divni noviteti! Jedva čekam recenziju Sigminih rumenila. Baš me zanimaju tvoju dojmovi Garnierove perfect blur kreme i Vichy maske za lice koje nisam vidjela kod nas. Biodermina micelearna mi je odlična, kao i Batiste šampon za suho pranje. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sjajni noviteti zaista. Sleek contour kit je vrh, bas mi je zao sto ga kod nas nema. Cekam utiske o essence tečnim mat ruzeva ma. ;)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Možda da Sleek preko web shopa nekog probaš nabavit?
      Nadam se da ću uskoro stići pisati o sjajilima ;)

      Izbriši
  4. Sve mi se dopada. Nijansa ruza Essence 08 mi je fantasticna, prava jesenjska.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  5. Pliiiz stavi negdje swatch Sleek Bittersweet, ako nije bed sa slikom i bez ruža jer je meni na ruci apsolutno savršen a na netu mi na svim slikama izgleda drugacije haha

    Divan new in! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Budem stavila na FB stranici krajem tjedna jer sam sad u kolačima i pripremama za proslavu...najlakše ću ti uštedjeti novce ako ti kažem da ruž možeš slobodno preskočiti...moje usne jako isušuje i mrvi se kratko po nanošenju :/

      Izbriši
  6. Imam Sleek kontur kit i Bittersweet, nijansa je predivna, no formula njihovih tekućih ruževa je baš loša i to mi je tako krivo, imam ukupno 4 nijanse, sve predivne, ali trajnost loša i to što si rekla gore u komentaru, počnu se mrviti. Tako da ih nosim samo na kratko :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam presretna što sam se zaustavila na jednoj jer mi je malo falilo da ih uzmem više...šteta formule jer nijanse su zbilja sve redom predivne!

      Izbriši
  7. moje suhe usne nisu zadovoljne sa sleek ruzem :( kao i ti, sretna sam sto sam kupila samo jedan primjerak. meni je baleina micelarna odlicna, imala sam onu u cijelom ljubicastom pakiranju. i sad kad sam vidjela tvoj post sjetila sam se da sam htjela kupiti essence tekuce ruzeve u mulleru ali na kraju zaboravila na njih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš smo se usrećile :( I meni se za sad ta micelarna čini sasvim solidna, tekući ruževi, tj. sjajila isto nisu loši, pa je šteta ne isprobati bar jednu nijansu :)

      Izbriši
  8. Baš me zanima kakvi će ti biti ovi Avon proizvodi, jer meni baš nisu bili nešto. S BB kremom sam se zasjajila nakon cca 1-2 sata, uz svo fiksiranje puderom u prahu, ali ono, kao da sam se uljem mazala. Htjela sam je momentalno šviknuti u smeće, no ipak smo je poklonile, možda nekom bude odgovaralo. Puder mi je bio onako meh.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nit mirišu nit smrde kako bi se reklo...naravno, moram ih još dobro istestirati jer ih nisam nešto previše koristila, ali na prvi dojam me nisu ništa posebno oduševili :/

      Izbriši