Friday, November 4, 2016

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 13 /

Vrijeme je za new in, odnosno za post u kojem vam pišem što se kod mene novoga našlo prošloga mjeseca. Ovoga puta dio posta čine rođendanski pokloni, a dio ono što sam sama kupila. Našlo se tu svega, od dekorativne i preprativne kozmetike, pa sve do beauty gadgeta i pomagala.

Krećem od dekorative kao što to i uobičajeno činim.

Čast da bude prvi proizvod na listi pripasti će rođendanskom poklonu od mene meni. Radi se Urban Decay Naked Ultimate Basics paleti koju sam željela od kada su najavili njezino plasiranje za 30 dana. Odbrojavala sam dan za dan i čim se pojavila na Feelunique stranici, naručila. Ljubav na prvi pogled u svih divnih 14 mat nijansi koliko ih paleta sadrži. Bez recenzije neće proći, tako da je očekujte.


U Douglas parfumeriji sam se počastila sa dva nova tekuća pudera i to Lancome Teint Miracle i Chanel Perfection Lumiere. Za ovu rastrošnost nemam opravdanja, osim možda popust na kojem su bili, no radujem se da sam si ih mogla priuštiti i što ću ih moći isprobati i prenjeti vam svoja iskustva.


Zatim su tu dvije Kiko Smart olovke za usne, o kojima sam vam već imala prilike pisati OVDJE. Kupila sam 710 i ponovno nijansu 712. Opet sam imala sreće da ih zateknem na popustu.


Maybelline Lash Sensational Luscious maskaru sam najprije dobila od prijateljice za rođendan, a kasnije i u Tester Box-u, pa sada imam dvije. Na prvi dojam mi je bila super, na drugi već premokra, a kako vrijeme odmiče čini mi da se lagano suši i da će biti bolja od njezinih prethodnica. Naravno, preostaje mi tek detaljno je isprobati i tada ću vam pisati svoje zaključke.


Bourjois Pastel Teint Soleil bronzer sam također dobila za rođendan. Nisam stigla previše koristiti, no mislim da će mi se sviđati. Ako ništa, miris čokolade koji proizvod ima mi je neodoljiv :)


I to bi od dekorativne kozmetike bilo sve. Nastavljam sa preparativnom.

Početkom mjeseca sam kupila Biobazin serum za lice i vrat i gel za područje oko očiju iz New Age Mimosa linije. Nisam ih još otvorila, kupovina je bila uranjena u odnosu na potrošene zalihe iz razloga što su taman oba proizvoda bila na akciji u Dm-u i tako sam uštedila pedesetak kuna.


U Italiji sam ponovno kupila Vichy masku za pročišćavanje pora sa glinom, a uz nju sam se odlučila isprobati i hidratantnu masku sa mineralima. Maske su stigle i kod nas, pa ih možete pomalo početi tražiti i po našim ljekarnama. Cijena bi ima trebala biti oko trideset kuna (možda malo manje).


Douglas pjenu za čišćenje lica sa arganovim uljem dobila sam uz dečkov rođendanski poklon koji ste već imali prilike vidjeti u favoritima listopada. Srdačni pozdravi djelatnicama Douglas parfumerije, po kojima Foreo uređaj funkcionira samo sa ovom pjenom ;)


Jesen je počela sa oštrijim vremenom i tada je bilo neophodno imati kremu za ruke pored sebe u torbi. Kako je temperatura zadnjih dana sve samo jesenska sve je više ostavljam doma. To na stranu, zadovoljna sam Neutrogeninom kremom i ako budete u potrazi za nekom, slobodno možete isprobati ovu. Uriage Xemose hidratantni balzam se našao u Tester Box-u za listopad i baš mi je drago što jest jer uživam isprobavajući ga.


Mislim da je svi koji me poznaju jasno koliko volim Afroditine proizvode za njegu, pa sam tako za rođendan dobila Hyaluron hidratantni losion za tijelo i 100% SPA maslac za tijelo sa uljem jojobe i karite maslacem. Johnson´s baby ulje nije nikakva novost na mojim new in listama, pa vjerujem da ga ne trebam posebno objašnjavati, no ponoviti ću kako mi je ono super prilikom odstranjivanja viška voska koji ostane na koži nakon depilacije jer smatram da svakome dobro dođe da to zna.


Keune šampon za svakodnevno pranje također ne kupujem prvi put. Odličan, blagi šampon koji ne masti kosu i ne otežava je. Cienovi gelovi za tuširanje su pak novost u mojoj kupaonici. Odlučila sam ih isprobati zbog pristupačne cijene. Jesu li mi se svidjeli ili ne, pisati ću vam najvjerojatnije u idućem empties postu.


I sada slijedi kategorija svega i svačega. Tu sam smjestila beauty alate, omiljeni gadget  jedan divni parfem.

Dugo nisam kupovala umjetne trepavice, pa neka vas ne čudi što ih u paketu već za slikanje nije bilo pola. Odlučila sam se na isprobavanje Red Cherry parcijalnih trepavica koje su se pokazale super kvalitetnim i She Gloo ljepila koje još nisam otvorila jer mi je ostalo malo Duo ljepila za trepavice koje je trebalo najprije potrošiti.


Nikako bacit staru Real Techniques spužvicu niti naručiti novu, pa će na kraju i Body&Soul spužvice iz Mullera morati poslužiti. Ne želim ih osuđivati unaprijed, ali meni je moja Miracle spužvica toliko prirasla srcu da sumnjam da će je išta ikada zamjeniti.


Definitivna zvijezda ovoga posta je dečkov poklon za rođendan- njegovo veličanstvo Foreo Luna Mini 2. Vidjeli ste ga već i u favoritima jer nema smisla da odugovlačim sa očitim. Ovo je čudo. Previše košta, ali je čudo!


I još jedan poklon za kraj koji me je baš oduševio je Avonov Cherish parfem. Hvala dragoj susjedi koja misli na mene!


To bi bila new in lista sa stvarima koje sam kupovala/dobila prošli mjesec. Još jednom hvala svima na poklonima i hvala mom dečku na najdivnijem iznenađenju za rođendan.

Što vam se sa liste najviše svidjelo?
Kojim se recenzijama veselite?
Pišite mi! :)




12 comments:

  1. Jao, kao prvo, ovaj parfem je ooodličan. I ja sam ga dobila za rođendan i zaljubila se u njega i na proljeće ga definitivno kupujem :) Sviđaaju mi se Vichy maskice, nisam ih probala još i Biobazini serumi :) A recenziju očekujem naravno od Naked palete <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se jako sviđa :)
      Serume nikako da ti otvorim, a maske nisu loše ;)
      Nakedica je fotkana, koristim je svakodnevno, tako da još malo da je isprobam i stiže recenzija :)

      Delete
  2. Puno razlicitih lineoih stvarcica. Najvise me zanimaju puderi jer je krajnje vrijeme da si nadem neki savrsen puder koji ce prekriti moj crveni nos, haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, crveni nosić :) nadam se da će neki od ova dva biti toliko dobar da ti ga mogu preporučiti :)

      Delete
  3. Ajme ja se borim s tom UD paletom, hoću li je, neću li je, u zadnje vrijeme mi se čini da ću je naručiti. Svakako nestrpljivo očekujem recenziju ;) I zanimaju me i puderi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nijanse su savršene tako da ja nisam ni sekunde dvojila :)
      Nadam se da nećeš dugo čekati, recenziju palete nikako, a puderi kako ih stignem detaljno isprobati ;)

      Delete
  4. Ja imam Body&Soul spuzvicu. Na prvu je dosta tvrda. Zapravo prvih par koristenja je tvrda. Vec sam htjela odustati od nje. I nisam nego sam Joj dala jos jednu sansu i nastavila koristiti i sad je dobro. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je što si mi to napisala i hvala ti puno jer ja sam je nakon dva korištenja bacila u stranu i više je nisam htjela koristiti...ako omekša, možda ne završi u smeću :)

      Delete
    2. Hoće ali nakon par koristenja. A nista.. svaki dan je namoci, dobro istiskaj pa kad omeksa- koristi 😁
      Eto.. meni je sad dobra.. prvih 15-tak puta je bila tvrda.. a onda jednostavno prestala biti.
      Ali ja volim spuzvice i sa eBaya. Ne kopije pravog blendera nego eto spuzvice obicne.
      Ali jakoo me zanima hello beauty spužvica i ebelin.

      Delete
    3. Meni je RT najbolja i sad vidim da će je biti teško nadmašiti...nađe je se za 40-ak kuna, a neusporedivo je mekša, ima veći obujam nako natapanja, izdržala je jako jako dugo,...ove ostale su oko 20 kuna tako da to nije neka strašna razlika da bi ponovno riskirala :)

      Delete
    4. A ja volim isprobati sto vise novih i razlicitih vrsta. To me bas privlaci 😁
      Doći ce i RT na red :)

      Delete
    5. Eto, onda tu ja čekam tvoje preporuke..jedna loša mi je za sada dosta ;)

      Delete