nedjelja, 20. studenoga 2016.

RECENZIJA: Essence THE LITTLE X-MASS FACTORY eyeshadow palette

Jeste li imali sreće da vidite Essence THE LITTLE X-MASS blagdansku kolekciju negdje? A da nešto ugrabite? Ja jesam i to ni manje ni više nego paletu sjenila koju sam si željela! Danas vam pišem o tom draguljčiću :)


Ambalaža je skroz simpatična kao što možete vidjeti. Izrađena je od čvrste plastike, zatvaranje je takvo da nema šanse da se otvori bez malo napora i zbog toga je možete nositi sa sobom gdje god poželite.


Varijanta je samo jedna i to naziva 01 north pole express delivery! Sviđa vam se naziv? :)


Unutar palete nalazi se maleno ogledalo koje će vam biti super za sitne popravke i pet nijansi pečenih sjenila zanimljivog oblika. Nema kista, no u prostor unutar stane neki manji aplikator koji možda imate kod kuće.


Sjenila nisu kvalitete koja me je oborila sa nogu, no svakako su vrijedna pažnje ukoliko ste kratki sa budžetom, a voljeli bi si priuštiti nekoliko nijansi koje će vam biti super za predstojeće blagdansko vrijeme.

Pigmentacija sjenila je solidna i da se sa njima lijepo raditi na kapcima. Gotovo pa se i ne truse i lijepo se blendaju. Tamnije nijanse su nadogradive dok sa svijetljijima to nije slučaj. Baza će naravno dodatno pojačati intenzitet i pobrinuti se za trajnost sjenila, pa se pobrinite da odaberete odgovarajuću. Možete ih nanositi i mokrom tehnikom.

Sve nijanse sadrže blagi shimmer.
Nijanse u paleti su redom čokoladno smeđa, blijedo ružičasta, bijelo-srebrna, zelena, te zlatna. Mislim da ni jedna neće biti viška kod kreiranja blagdanskih look-ova. Uz još možda jednu dvije mat nijanse mislim da mi neće nedostajati ideja za kombinacije. Nebi bilo loše da se u paleti našla i neka crvena nijansa jer onda bi to bila prava božićem inspirirana paleta, no i ovako ona baš odiše blagdanskim duhom.


Paleta sadrži 9,78 grama proizvoda, a cijena joj je 35,90 kuna. Upotrijebiti je treba u roku od 12 mjeseci od otvaranja. Sastojci bi uskoro trebali biti dostupni na službenoj stranici brenda.

Jeste li već vidjeli ovu kolekciju?
Što je vas najviše zainteresiralo?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 20:

  1. Hm,ima divno pakovanje ali nije me niti malo oduševila nijansama...preskačem

    OdgovoriIzbriši
  2. Simpa pakiranje, ja sam nedavno kupila Catrice Kavijar Gauche jer mi je ambalaža bila predivna, nažalost sjenila me također nisu oduševila svojom pigmentacijom, kao ni tebe ova. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Swatchala sam tu Catrice paletu još pred više tjedana u Sloveniji i nije mi ostala u nekom dobrom sjećanju...vjerojatno ću je preskočiti, ali iskreno od drogerijskih brendova sam navikla ne očekivati puno, pa se ni ne razočaram koliko bi možda trebala!

      Izbriši
  3. Vidjela sam Bozicnu kolekciju. Uzela sam si sjajilo za usne koje je u fora pakiranju(kao lak za nokte) ali nisam oduševljena.
    Kada se nanese na usne- gorkog je okusa. Peku me usne..joj grozno. Razočarala sam se :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf, to mi je nešto najgore kod proizvoda na usnama, taj osjećaj kao da si nešto željezno pojela i ne možeš ga se nikako riješit :/ Sjalilo definitvno nije za mene...

      Izbriši
  4. Kupila bih ju samo zato što me ova zelena obara! haha
    Ostale su mi nijanse onak žnj, možda i bolje da se rasprodala pa sam uštedila koju kunu. xD

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim da je u ovom LE jedino neodoljiva ambalaža...😕

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ambalaže su stvarno krasne to ne možemo osporit, a što se ostaloga tiče, svakako je moglo bolje! Mislim da količina limitiranih kolekcija koju Essence izbacuje utječe na kvalitetu :/

      Izbriši
  6. Pakiranje mi je divo i lijepe su mi zelena i zlatna nijansa no ipak ću preskočiti... nije da me nešto posebno zainteresirala <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će sigurno uskoro još novih paleta, pa možda nađeš neku po svom guštu :)

      Izbriši
  7. Nijanse nisu neke koje mi trebaju, ali je pakiranje preslatko, kao i sami oblik sjenila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da će super doći nekome tko tek počinje sa šminkanjem i nije stigao nabaviti količinu (čak i istih) sjenila kakvu se nađe kod nas ;)

      Izbriši
  8. baš zgodna paleta upravo za nekog na budžetu :D dvije tamne boje zelena i smeđa bi divno izgedale zajedno na očima u božićno vrijeme <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A i ove svijetlije su super za kombinacije sa crvenim ružem ;)

      Izbriši
  9. Paletica je baš kjut :D Ambalaža mi je divna, a zeleno sjenilo je baš nešto što mi treba u kolekciji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sa zelenim ćeš bit jako zadovoljna...sa tamnijim nijansama se jako lijepo da radit :)

      Izbriši
  10. Ovo je jedan od onih proizvoda čije pakovanje je tako lepo da me ne brine ni osrednji kvalitet samih senki, jooooj!! :D

    OdgovoriIzbriši