nedjelja, 4. prosinca 2016.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 14 /

Vjerujete li mi da pored svih onih primamljivih ponuda za Black Friday nisam apsolutno ništa naručila? E pa kad vidite koliko sam toga prethodno kroz mjesec kupila, vjerovat ćete mi. Za vlastiti mir uopće ne pokušavam ni izračunati trošak svoje rastrošnosti tijekom prošlog mjeseca niti imam ideju kada ću stići fotografirati, isprobati i recenzirati hrpu proizvoda koji sada čekaju svoj red. Pretjerala sam, odnosno stvarno sam pretjerala. I kad vam to kaže netko tko vam nikada neće priznati da nekih proizvoda dekorativne ili preparativne kozmetike ima previše, onda znate da misli ozbiljno.

Krećem od dekorativne kozmetike. Ako vas na pola zaboli želudac, preparativna je manje zanimljiva, pa nikakva šteta ako preskočite ;)

Zoevinu narudžbu ste mogli vidjeti jer sam vam je već objavila na društvenim mrežama, ali za slučaj da niste prvi proizvodi koje sam sa Zoevine stranice naručila su  paleta rumenila Nude Spectrum i najnovija paletu sjenila Caramel Melange. Vjerovali vi meni ili ne još stoje netaknute i čekaju red za slikanje. Oni koji su mi nalik, shvatit će kad napišem da nisam htjela da mi 10 kišnih i tmurnih dana u komadu, a zatim i peta brzina života i stres uoči ispita pokvari fotografije, pa sam se radije odlučila pričekati. Sad kada se uhvatim fotkanja, nekoliko dana me ne zovite, ne pišite i općenito nigdje ne očekujte ;)


Bipinu vikend akciju sam iskoristila u kombinaciji sa rođendanskim poklonom i tako si kupila dva divna theBalmova proizvoda- The Manizer Sisters i Apetit paletu sjenila. Nažalost i za njih vrijedi sve rečeno za prethodne dvije palete, više uskoro.


Na idućoj hrpici vidite Nablin highlighter u nijansi Angel, te bronzer u nijansi Gotham. Prvi dojmovi što se njih tiče su prolazni, no svakako ih želim isprobati kako treba prije nekih ishitrenih zaključaka.
Zatim jedan zalutali proizvod iz skupine preparativne kozmetike- EOS Lip Balm Summer Fruit. Mislim da mi je to omiljeniji miris ovih balzama.
Kupila sam i Maybellineov Color Tattoo Creamy Mattes u nijansi 93 Creme De Nude. Sada kada ga gledam umirem od smijeha po već ne znam koji put jer sam kupila TESTER (!) koji se nalazio među normalnim ambalažama u Kozmu. Iskreno, nemam opravdanja za svoju nepažnju, no ni komentara na "urednost" njihovih polica. Nemam račun, tako da ništa od zamjene, ali barem me tješi da je tester gotovo netaknut i nije se ni malo osušio.


Zatim imam dva nova Essence proizvoda- THE LITTLE X-MASS FACTORY paletu o kojoj sam vam već pisala OVDJE i tekući iluminator iz midnight masquerade kolekcije u nijansi 01 sitting, waiting, witching o kojem vam pišem uskoro.


Napokon sam nabavila preostale nijanse Golden Rose Longstay tekućih ruževa za kojima sam tragala tjednima (3, 10, 12), a uzela sam i Stick Foundation u nijansi 06 u nadi da će mi poslužiti za konturiranje, no u ambalaži se čini dosta narančast, pa ćemo vidjeti kako će se ponašati kada ga nanesem na lice.


I posljednja skupinica u kojoj ima nešto dekorative je ova sa Macovim Mineralize Skinfinish Soft&Gentle highlighterom (primjećujete li vi ovu suludu količinu highlightera?). Highlighter ste već mogli vidjeti u favoritima prošloga mjeseca. Od kada mi je stigao, nosim ga svakodnevno i mislim da je najdivniji highlighter koji sam imala prilike isprobati. Zoevin 105 Luxe Highlight kist od kozje dlake, naručen sa AliExpressa samo je šlag na torti svih ovih divnih šljastećih proizvoda jer tako lijepo kupi proizvod, savršeno ga blenda, a dlačice su mekane da je to milina. I ono što je još i najdivnije, platila sam ga manje od 20 kuna, a smatram da vrijedi barem peterostruko! (Ako hoćete linkić sellera, pišite u komentare!) Posljednje što na ovoj slici vidite su umjetne trepavice koje ste također već imali prilike vidjeti na mojim društvenim mrežama i koje su također naručene sa spomenute stranice. Za moj ukus su malo predugačke, ali je zato kvaliteta izrade bolja od svih trepavica koje sam do sada naručivala.


Još malo ostajemo na trepavicama jer tu su još tri paketa sa AliExpressa. Svakako ću vam jednom prilikom pisati o svim tim trepavicama, a pogotovo ako i kad naiđem na neke koje će stvarno biti vrijedne preporuke i bez i najmanje mane. U globalu su sve koje naručim solidne i isplate se ako ih često nosite (cijena je redovito manje od 10 kuna), ali kod svakih nađem neku sitnu zamjerku radi koje ih ne naručujem ponovno već ponovno pokušam sa nekim drugima.


I kad smo već na temi stranice koje jesmo, ovdje je i hrpa cvjetnih vodenih naljepnica za nokte. Manikuru sa jednima ste već imali prilike vidjeti, a namjeravam vam napisati i kratki NOTD post sa još nekima i možda napraviti tutorijal za slučaj da ima nekih koji ne znaju kako se ovakve naljepnice ljepe na nokte.


Za kraj prelazimo na manje zanimljivu i svakako manje brojnu preparativnu kozmetiku.

Kupila sam neizostavan Batiste šampon za suho pranje kose, no ovoga puta (po prvi put) u sweetie verziji. Zatim sam na Douglasovoj -40% akciji uhvatila Artemisovu pjenu za čišćenje lica koja mi je za sada prilično zadovoljavajuća, a po Nivein dvofazni odstranjivač šminke sa očiju sam potjerala dečka kada sam shvatila da se nova Maybellineova Luscious maskara neće ni pod razno skinuti sa ničim drugim osim sa odstranjivačem koji sadrži ulje. Avene Hydrance Optimale Legere kremu za normalnu/mješovitu kožu kupujem na redovitoj bazi i ne vjerujem da vas iznenađuje što je vidite ovdje. Antiperspirant sam birala instinktivno i mislim da sa ovim Garnierovim nisam pogriješila jer je za sada stvarno odličan i jako lijepo miriši.


Posljednji (zamislite i do toga smo došli) su proizvodi za brijanje i depilaciju- već isproban i odličan Balein Frische Kick gel za brijanje, Patrona (kokos) iz So Capa koje također volim, te Gilette Venus Riviera britvice koje sam kupila po prvi put i nakon kojih sam se zamislila razmišljajući što mi je bilo da štedim na britivicama već mjesecima unazad. Skoro zaboravih na Palmolive Body Butter Wash Vanilla Pleasure koji trenutno koristim i čiji mi je miris pričinjava pravo zadovoljstvo.


Što vam se najviše svidjelo?
Pišite mi! :)



Broj komentara: 20:

  1. Ajme Iva moja,slinim. Super New in. I tebi je novčanik prazan kao i meni...nemamo granica...hahahh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naše slinjenje je uzajamno kad su novosti u pitanju :)
      Hehe, granice su nam jedino kada više nemamo što potrošit :P

      Izbriši
  2. Super noviteti, kao i uvijek :)
    A isprčkane police smo već iskomentirale, katastrofa :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Ponekad mi dođe da stojim u nekoj drogeriji i davim ljude koji to rade po čitave dane...više za ništa ne možeš bit siguran da nije otvarano :/

      Izbriši
  3. Divno divno divno *.* uživala sam gledajući i čitajući. Zoeva *.*

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme za britvice ti je ogromna preporuka muške Gillette Fusion(narančaste sa 5 nehrđajućih oštrica) i kupuješ kasnije samo glave nove. Jedna glava britvice mi otupi za max 3mj.a brijem se svako malo, a dosta imam površina koje moram proći britvicom. Svakako provjeri,ako ti ne odgovaraju,dečku će biti bogomdane.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. On inače posuđuje moje jer su kao nježnije ;)
      Hvala za preporuku, svakako ću pogledati :*

      Izbriši
  5. Joj koliko lijepih stvari na jednom mjestu!

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan new in, najviše sam sinila za Zoeva paletama <3 Ja nikak naručiti s njihove stranice, škrto sam đubre i nedam 18eura za poštarinu xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Ja sam naručila u Sloveniju jer je tamo pt oko 5 eura...ne podržavam ni najmanje tu njihovu suludu poštarinu koja dođe skoro pa kao paleta! :/

      Izbriši
  7. Super noviteti :) imam GR desetku , odlicna mi je :) ja sam zadnjih mjeseci sa britvicama na Vi , isprobavam svake a nijedne mi ne valjaju , bas cu probati ove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! I ja je volim :)
      Meni je ovo otkriće, nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna ;)

      Izbriši
  8. Super si se ponovila! Nikad ne dočekam da uslikam palete netaknute, uvek moram da ih makar swatchujem tako da mogu da zamislim kako izdržavaš :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, nikako...to je najgora i najslađa patnja istovremeno, al sve sile dajem u to da ih ne zamažem prije fotkanja :)

      Izbriši
  9. Kasnim ali sta cu. Manikura ti je top, jedva čekam post. Nema do Venus britvica, a ako voliš miris vanilije onda mooooraš probati afroditin sapun za ruke. Kupila sam ga u boci od litre i dođe mi da se kupam u njemu. A preksutra idem po svoj primjerak Caramel Melange na poštu i usput đir do trsta, zahvaljujući savjetima, s poštarinom me na black friday došla 20ak eura:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma samo ti kasni, komentar me razveselio kako god okreneš! Baš mi je drago da sam pomogla i da ćeš se i ti dokopati ove divotice :) Sapun je zapamćen i šnjufkam ga prvom prilikom, a tebi želim lijepi provod u Trstu :*

      Izbriši