utorak, 28. veljače 2017.

#FAVORITI ZA VELJAČU

Došao nam je kraj i ovome kratkome mjesecu. Ne samo da mi je bio kratak zbog broja dana koliko je imao, nego i ako zbrojim svo slobodno vrijeme koje su mi ispitni rokovi ostavljali veći dio mjeseca. Upravo sam se zapitala kako sam uopće preživjela, a pogotovo kada sam vidjela da se broj postova na kraju mjeseca nije smanjio u odnosu na inače. Da jučer nije počeo ljetni semestar rekla bih da ću napokon malo odmoriti i opušteno se posvetiti blogu, ali izgleda da nastavljam dalje istim tempom. Imam dosta većih planova u vezi bloga, no u njihovu se realizaciju ne želim upuštati dok ne budem sasvim sigurna da će dobiti moju apsolutnu posvećenost. Veliku utjehu mi donosi to što se dani sve više produljuju, pa će se biti lakše organizirati, barem što se dijela oko fotografiranja tiče.
Oduljila sam sa uvodom, a jedva vam čekam pokazati što sam voljela u veljači, pa bolje da se bacim na posao.

Odlučila sam prvo spomenuti jedan proizvod preparativne kozmetike s obzirom da mi je on bio jako ugodno, pa čak i neočekivano iznenađenje. Nakon nekoliko isprobanih pjena za čišćenje lica u posljednje vrijeme koji su me razočarali ili ostavili u potpunosti ravnodušnom, htjela sam već dignuti ruke od isprobavanja sličnih proizvoda i nastaviti koristiti mlijeka sa kojima sam u većini slučajeva bila puno zadovoljnija i uopće nisam puno očekivala od ovoga proizvoda. Prevarila sam se i to kako. *Avene pjenu za čišćenje sam dobila u paketu od Avena prije otprilike dva mjeseca i do neba sam zahvalna na tome jer sam napokon dobila potvrdu da su mi se očito pogrešne pjene u posljednje vrijeme našle u rukama i da uz pravu pjenu i ja mogu biti zadovoljna takvim proizvodom. Pjenu sam koristila većinom ujutro i osvojilo me što je izuzetno blaga, nije mi izazivala nikakve iritacije, djelovala je umirujuće, te blago matirala bez isušivanja, ali ono što me oduševilo najviše od svega jest što se masiranjem pretvara u bogatu pjenu i zbilja sam imala osjećaj da je koža lijepo očišćena i da pjena prodre u pore (to sa većinom ovakvih proizvoda nije bio slučaj). Nisam je koristila puno puta kao proizvod za skidanje šminke, no i tu se pokazala zadovoljavajućom. Prvom prilikom ću kupiti full size ovoga proizvoda i napisati vam njegovu recenziju.


Recenziju iduća dva prekrasna proizvoda ste mogli čitati pred nekoliko dana OVDJE i vjerujem da ako jeste, niste iznenađeni što su se našli među favoritima za veljaču- radi se o Nablinom highlighteru u nijansi Angel, te Gotham nijansi za konturiranje. Oba proizvoda nisu previše pigmentirana i zato ih obožavam koristiti kada želim da mi lice izgleda što prirodnije, a opet da konture i highlight ne izostanu, te na one dane kada mi se jako žuri (čitaj: jutro je i već negdje kasnim)  i zadnje što mi treba jest da moram ublažavati štetu koju bi mogla napraviti prepigmentiranim proizvodima. Razlog više zašto ih volim jest to što su obje nijanse najsvijetlije koje imam u svojoj kolekciji, te kao takve, laskaju mojoj svijetloj puti više od ijednog proizvoda za konturiranje i highlight kojeg sam isprobala.


Sleek Enchanted Forest sam također već recenzirala (OVDJE) i smatram je, kao i ostale Sleek palete sjenila, jednim od najvećih dragulja naših drogerija. Palete koje ću preporučiti svakome tko je željan lijepo pigmentiranih sjenila koja se minimalno truse, sa kojima se jako lijepo radi, te koja uz odgovarajuću bazu, izdrže čitav dan na kapcima. Cijenom su malo skuplja od ostalih drogerijskih paleta sjenila, no također su i cijenom daleko od brendova poput Urban Decaya, a po kvaliteti bih ih prije svrstala na tu nego na stranu drogerijskih sjenila sa kojima u većini slučajeva nisam zadovoljna.
To na stranu, Enchanted Forest sam ovaj mjesec obožavala zbog njezinih nijansi iz donjeg reda, a posebno onih plavih i zelenih sa kojima sam vam pokazala i look na Facebook stranici bloga. Jako me veseli što stiže proljeće jer se jedva čekam više poigrati bojama na svojim kapcima.


Idući proizvod, odnosno dvije nijanse proizvoda su moj apsolutni favorit Catrice proljetno/ljetne kolekcije. Radi se o Liquid Metal kremastim sjenilima za oči- nijanse 010 i 030. S obzirom da kroz zbilja kratko vrijeme imam u planu napisati više o njima neću duljiti dalje od toga što ću vam napisati da su ova sjenila ludo pigmentirana, postojana i da se sa njima radi bez problema. Nakon što sam početkom mjeseca kupila samo rozu nijansu, vratila sam se još i po ovu svijetliju šampanj nijansu jer me proizvod stvarno oduševio. Jako su uočljiva i skroz podignu makeup, a uz to im je i cijena sasvim prihvatljiva.


I za kraj, nešto što nije kozmetika, ali me svakako jako oduševilo i želim to podijeliti sa vama za slučaj da niste vidjeli na nekoj od društvenih mreža.
Zadovoljna.hr, hvala vam od srca što ste mi omogućili da imam ovako lijepi rokovnik, sa predivno dizajniranom unutrašnjošću, te porukama koje bi me trebale podsjetiti na ono što je u životu bitno. 
Već je u svakodnevnoj upotrebi za planiranje svega onoga što sam inače sklona zaboraviti :)


Imamo li neki zajednički favorit?
Koji je proizvod obilježio vašu veljaču?
Pišite mi! :)






4 komentara:

  1. Avene proizvodi su mi odlični, koža mi je masna i problematična i stvarno djeluju na nju :) Koristim redovno Cleanance gel za umivanje, termalnu vodu, hidratantne kremice, aa čekam neki popust da si kupim i ovu pjenu! Volim koristiti tako dobre proizvode za lice :) I slažem se za zadovoljna.hr rokovnik, imam ga i ja, presladak je :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažemo oko Avene proizvoda, stvarno još nisam ništa njihovo isprobala, a da mi nije bilo odlično :)
      A rokovnik je stvarno pravi blagoslov imati :)

      Izbriši
  2. Koristila sam ovu Avene pjenu i bila mi je jako dobra, ali ja inače volim pjene za čišćenje lica. Meni je veljaču obilježio Bocassy anti-age serum, prezadovoljna sam njegom koju pruža i kako sam ga uspjela ukomponirati i u jutarnju i večernju rutinu njege.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je baš žao da je nisam ranije isprobala jer su mi Douglas i Artemis pjene koje sam koristila u posljednje vrijeme bile baš bezveze, nikako nisam imala osjećaj da mi je koža u potpunosti očišćena nakon njih :/
      Za taj serum stalno slušam pozitivne dojmove :)

      Izbriši