četvrtak, 2. ožujka 2017.

#BOX: BEAUTY BOX-veljača

Ovaj mjesec sam po prvi put naručila Beauty Box kutiju. Bila bih je naručila već nekoliko puta, no nikako je nisam uspjevala uloviti. Kada bih krajem mjeseca ušla na stranicu, ona bi redovito bivala rasprodana. Ovaj mjesec sam uspjela. Kutija je stigla u ponedjeljak i ovim putem pozdravljam dostavljača DPD-a koji mi je kutiju od ovakve važnosti dostavio u 7 i 20 ujutro i nadam se da idućeg puta neće očekivati pristojan odgovor na pitanje "Jeste li kod kuće?" u to doba. Nadam se da ne kasnim previše i da vas ima još koje zanima sadržaj kutije s obzirom da nisam ranije stigla napisati post. Ako postoji netko kome je slučajno promaknulo, Beauty Box kutiju naručujete OVDJE, cijena jednokratne pretplate iznosi 99 kuna, te vam na kućnu adresu stiže krajem mjeseca.

Kutija u kojoj stiže sadržaj mi se sviđa. Izgleda simpatično sa maskama u karnevalskom duhu na gornjoj strani, a sviđa mi se i što se ove kutije mogu međusobno spajati, te na taj način složiti u male ormariće sa ladicama što je super praktično za nas kojima u kozmetičkom kutku uvijek nedostaje mjesta. Na ladicama se smjestio print malih šarenih oblačića sa kišom srčeka. Da kiša tako izgleda i u stvarnom životu, možda bih joj se više veselila.


U kutiji su se mogle naći slijedeći proizvodi (kliknuti na sliku za povećanje):


A sadržaj moje jest:


Idemo redom malo prokomentirati sadržaj.

Prvo što želim spomenuti su dva proizvoda dekorativne kozmetike. 
Jedan od njih je Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet u nijansi 05 Fuchsiamallow. Na prvu me užasnuo miris ovoga proizvoda i odmah me podsjetio na ove ruževe u mat varijanti. Na prvu mi se svidjelo što je ugodan na usnama, a daljnje dojmove ću vam tipkati kada ga budem stigla više koristiti.


Drugi je proizvod Rimmel Exaggerate olovka za usne u nijansi 103 Pink a Punch. Olovka je jako kremasta, pigmentirana, sa lakoćom se nanosi, a mislim da će se pokazati i postojanom na usnama. 
Ovakvih nijansi gotovo da ni nemam u svojoj kolekciji, pa nije loše što se upravo takve našle u kutiji.
Mislim da će mi ova dva proizvoda u kombinaciji biti odlična za nadolazeće proljetno i ljetno razdoblje, a vjerojatno ni jednog ni drugog ne bih otišla tražiti u trgovinu, pa mi je drago što su na ovaj način našli put do mene.


Zatim je tu jedan proizvod preparativne kozmetike. U mojoj kutiji se našao Afrodita Body Mousse od jagode, no ipak bih više voljela da je to bio piling. Ako obratite pozornost na kartici ćete vidjeti da im se omaknula greška, pa su ovaj proizvod imenovali uljem za masažu. Nemam ništa protiv Afroditinih proizvoda za njegu tijela, obožavam ih i upravo mi već jedan stoji otvoren u kupaonici, no smatram da je količina ovakvih proizvoda u ovim kutijama pretjerana. U posljednjih nekoliko kutija što sam naručila, nakupilo se toliko mazalica za tijelo da je svatko od ukućana dobio svoju. Nisam je otvarala i ne planiram tako skoro jer imam previše otvorenih proizvoda koje želim potrošiti, no iskoristiti ću je sigurno.


Tu je i JUMA dekorativna naljepnica Hello Gorgeous. Nisam pretjerano oduševljena time što se u beauty kutiji našla naljepnica za glatke površine, no svakako će se iskoristiti. Ako ništa, barem pridonosi raznolikosti sadržaja i natpis je ostao u beauty sferi.


I posljednji proizvod je proizvod na koji dobijem osip kada ga nađem u ovim kutijama su uzorci nuMe proizvoda ili bilo kakvi uzorci proizvoda za mršavljenje. Po meni ovakvi proizvodi nemaju što tražiti u kutijama sa beauty sadržajem, a neću uopće komentirati što su se isti već našli u sadržaju jedne od prethodnih Tester kutija. Dio priče kako većinu ovih kemija iz vrećice ne smatram advekatnom zamjenom za uravnoteženi obrok niti ih podržavam u prehrani smatram da je bolje da preskočim jer ću napisati podulji tekst o tome. Ako bi vas kojim slučajem zanimao moj pogled na prehrambene navike, dodatke prehrani i sve što uz to ide, a tiče se mog gledanja na način kako doći do željene kilaže ili pak zadržati postojeću, pišite mi, pa ću se potruditi osvrnuti i na to u posebnom postu. 


Kutija možda djeluje malo prazno na prvu, no svakako želim pohvaliti raznolikost unutar nje i to što sadrži čak dva proizvoda dekorativne kozmetike. Nisam vam pisala cijene pored proizvoda jer su navedene gore na karticama, no već i sam Bourjois ruž isplaćuje iznos koji sam izdvojila za kutiju što također pohvaljujem. Iskreno, nisam razočarana, no nisam ni bačena na noge sadržajem kutije. Mislim da je dovoljan da je naručim još koji put i sada će mi se sigurno biti teže odlučiti između naručivanja ove ili Tester kutije iako mi je Tester Box za ovaj mjesec bio puno bolje osmišljen  što ste imali prilike vidjeti na idućem linku (TESTER BOX- VELJAČA).  Voljela bih da se proizvodi za mršavljenje više ne nađu u kutijama koje planiram naručivati.

Kako vam se čini Beauty Box za veljaču?
Koja je vama omiljena kutija iznenađenja?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 6:

  1. dizajn kutije im je wooow mnogo mi se dopada :D sto se samih proizvoda tice najvise mi se dopada Afrodita i Bourjois :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kutije su im stvarno prekrasne uvijek, tu se slažem, a i oko omiljenog dijela sadržaja kutije :)

      Izbriši
  2. Ne mogu vjerovati da si dobila moju najdražu olovku Pink a punch od Rimmela. A i Bourjois ruž bi za mene bio pogodak. Nisam još naručivala beauty kutijice ali kad budem to će sigurno biti Beauty box i to samo zbog kutija da si složim mini komodicu (znam, znam totalno sam blesava).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daleko si od blesavog jer bi i ja najradije uzela pretplatu radi toga :)
      Veselim se što ću i olovku i ruž imati prlike koristiti jer inače baš ne nosim te nijanse :)

      Izbriši
  3. I ja sam prvi puta naručila ovu kutijicu, ali osim što me sadržaj ostavio ravnodušnom, naživcirali su me ovi proizvodi za mršavljenje. Kao i naljepnica, meni apsolutno nepotrebna. Dobile smo skoro iste stvari, osim što sam ja dobila to ulje za masažu. (greška je da nisu dodali mousse) Sve u svemu, ja sljedeći mjesec neću ponoviti kupovinu. :/
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nekako nadam da se ovo sa proizvodima za mršavljenje neće ponavljati...planiram još koji put naručiti, ali nekako mi se čini da između Testera i Beauty kutije, Tester nudi puno više u posljednje vrijeme! Ulje sam jako željela isprobati, nadam se da je dobro :)

      Izbriši