nedjelja, 2. travnja 2017.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 18 /

I evo nas opet na početku mjeseca sa novom new in listom. Prošloga sam mjeseca sklopila par lijepih suradnji, iznenadilo me nekoliko nenajavljenih paketa, a nisam propustila ni trošiti tako da vjerujem da će vam se svidjeti donja raznolika hrpica. Svakako bih voljela čuti što vas najviše zanima da se tim recenzijama mogu ranije posvetiti, a one koje sam vam obećala prošloga mjeseca možete očekivati uskoro.

Maybelline mi je poslao *kutiju sa svim nijansama svog novog FIT me! pudera. Za sada sam ga stigla koristiti tek dva puta i još nemam neko mišljenje o njemu, ali sam prilično iznenađena nijansama koje su mi se prilikom fotografiranja swatcheva učinile dosta tamnima. Za sada sam koristila najsvijetliju, a čini mi se da bi mi iduća po redu već bila pretamna i da mi nebi odgovarao podton. Svakako ću vam pisati svoje dojmove kada ga stignem isprobati kako spada.


L´oreal me jako iznenadio jer nisam ni znala da mi planiraju nešto poslati. Možete samo zamisliti moje oduševljenje kada sam u *paketu ugledala dvije nove Infaillible Paint Blush palete (Pinks i Amber), False Lash Superstar X Fiber maskare, te Lip Paint-ove u obje varijante (Matte i Laquer). Hvala im od srca jer su me stvarno iznenadili, razveselili, a proizvode uopće ne sumnjam da ću često koristiti. Na Facebooku sam vam se već i pohvalila kako mi stoje neke nijanse na usnama, a recenzije ću vam pisati čim sve isprobam i donesem zaključke o proizvodima. Jučer je završilo i darivanje u kojem ste mogli osvojiti maskaru i Lip Paint u nijansi Matte Red Actually, pa ovim putem još jednom čestitam sretnoj dobitnici i zahvaljujem vam se na velikom odazivu.


Odlučila sam kupiti i najtamniju Laquer nijansu Lip Paint-a koja se nije našla u paketu kako bih vam mogla prilikom swatchanja prikazati sve nijanse. Omiljeni Maybelline Brow Drama transparentni gel za obrve sam našla u Dm-u na akciji i platila ga puno manje nego inače, kao i L´orealov tekući mat ruž u nijansi 407 Smoke Me Up sa kojime se za sada baš i nisam našla. Jako mi se sviđa nijansa, no dosta se razlijeva i ne veseli me to što stalno moram paziti i popravljati ako ga nanesem bez olovke.


S obzirom da se zatvara (ili se već zatvorio) Kozmo u Tower centru imali su akciju -50% na sve proizvode. Ugrabila sam svega tri proizvoda jer kada sam stigla do gore, gotovo pa više ničega nije ni bilo. Ponovila sam se sa bronzerom jer mi je prethodni od Physicians Formule bio odličan, a kupila sam i dva tuša sa serumom za trepavice u smeđoj i crnoj boji. Njima sam za sada jako zadovoljna jer dugo nisam imala tuš sa preciznim aplikatorom poput ovoga. TheBalm Sexy Mama kupljena je na Bipinoj akciji na dekorativu i smatram da ne moram više ponavljati kako se ne mogu zamisliti bez nje.


Apivita mi je poslala svoja dva proizvoda: *Piling kremu sa borovnicom za blistavost koju sam već jednom prilikom koristila i oduševila me, te *Bee Radiant Laganu kremu čijem se isprobavanju jako veselim. Hvala Apiviti što brine da moja koža zablista nakon zime!


Dragi ljudi iz Avene također brinu za moju kožu, te su mi poslali *Mineralni fluid SPF 50+ i *Kremasti gel za obnovu kože nakon sunčanja koji će štititi i njegovati moju izrazito svijetlu put tijekom i nakon izlaganja sunčevim zrakama ovoga proljeća (s obzirom da se ovi proizvodi brzo troše, a planiram ih uskoro početi koristiti, bilo bi ambiciozno predvidjeti da će trajati i do ljeta).


Kupila sam dva dvofazna odstranjivača šminke sa očiju- Mixa Optimal Tolerance Bi-Phase Cleanser i Eveline Hydra Impact Formula Bi-Phase Lotion jer mi maskara koju trenutno koristim zadaje muke po skidanju o čemu ću vam uskoro i pisati. Nažalost, ni jedan ni drugi proizvod ne uklanjaju tu vodootpornu maskaru.


I posljednja su dva proizvoda za kosu- L´oreal Extraordinary Clay Purifying šampon i Avokado ulje na kosu koje sam kupila na preporuku za  njegu suhih vrhova. Šampon mi se za sada prilično sviđa jer temeljito opere kosu, no nisam sigurna da mogu reći da produlji vrijeme između pranja kose, to ćemo vidjeti tek nakon kontinuiranijeg korištenja. Ulje mi se za sada također sviđa.


*PR PROIZVOD

Što ste vi lijepoga kupili ili dobili prošloga mjeseca?
Jeste li u postu primijetili nešto o čemu bi voljeli uskoro čitati?
Pišite mi! :)





2 komentara:

  1. avokadovo ulje imam i ja.. rotiram ga s ostalim uljima, pa sad vše ne znam jel mi zbilja pomaže ili ne xD
    a ostali noviteti su odlični!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam se iznenadila koliko dobro djeluje na moju kosu u usporedbi sa mnogim skupljim i razvikanijim preparatima :)

    OdgovoriIzbriši