utorak, 18. travnja 2017.

#RECENZIJA: theBalm Hot Mama

Ako zanemarimo Appetit paletu o kojoj sam vam pisala prošli tjedan (OVDJE) koja mi se svidjela, ali ne toliko da joj ne zamjerim nekoliko stvari, theBalm asortiman ne sadrži proizvod koji sam isprobala, a da me nije u potpunosti oduševio. Današnju recenziju pišem zahvaljujući svojoj divnoj čitateljici Ani koja mi je poslala ovaj proizvod, a mislim da ćete je čitati u pravo vrijeme jer ako theBalm Hot Mama nije stvorena za proljetne i ljetne kombinacije, ne znam za što jest.

TheBalm Hot Mama dolazi u retro ambalaži tipičnoj za theBalm proizvode. Izrađena je od čvrstog kartona, nije sklona prljanju, a i lako se čisti. Da bi bila čvrsto zatvorena brine se magnet unutar ambalaže.


Po otvaranju, ponovno je tu maleno ogledalce koje će zasigurno poslužiti za popravke izvan kuće i iako ih ja rijetko kada koristim, primijetila sam da mi ambalaža dobije na dojmu ukoliko ima barem i maleno ogledalce.


Sama nijansa je predivna topla koraljno roza sa dodatkom finog zlatnog shimmera. Ovo je savršena nijansa za sve koje žele osvježiti svoj izgled i dati obrazima zdravi sjaj bez obzira na godine. Po meni je najidealnija za proljetno i ljetno razdoblje kada koža dobije dašak preplanulosti, no nema prepreke da i u hladnijim periodima utoplite svoje obraze.
Istina je da rumenila sa shimmerom znaju dodatno istaknuti proširene pore na obrazima, no nisam to primijetila kod ovoga rumenila niti smatram da ta činjenica treba predstavljati prepreku kod kupovine bilo kojeg rumenila sa dodatkom shimmera jer vjerujem da većina nas sa proširenim porama nanosi bazu ili se barem trudi odabrati podlogu koja popuni pore prilikom nošenja šminke.
Također, theBalm je ovaj proizvod zamislio i kao sjenilo što je dobro imati na umu jer uz minimalni dodatak neke druge nijanse, možete imati brzi i efektni proljetno/ljetni makeup to go na očima.


Rumenilo se ne trusi, a zbog izuzetno dobre pigmentacije nanosim ga sa mekšim kistovima i lake ruke. Ravnomjerno se nanosi i lako se blenda na licu. Potrebe za nadogradnjom nema jer ćete lakše pretjerati, nego ga poželjeti nadograditi u više slojeva.
Na licu mi se održi gotovo čitav dan i mislim da je ovo jedno od, ako ne čak i najpostojanije rumenilo koje imam.


Jedinu potencijalnu prepreku za kupnju mogla bi vam predstavljati cijena od 139, 90 kuna, no smatram da vrijedi uštedjeti, te investirati u kvalitetan proizvod koji će vam jako dugo trajati (7, 08 grama), a najbitnije od svega, oduševljava svojim karakteristikama. Rok u kojem ga morate potrošiti je godina dana od otvaranja. Sastojke možete vidjeti niže.


Imate li već neko theBalm rumenilo?
Sviđaju li vam se nijanse poput Hot Mame?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 5:

  1. Već jako dugo lovim po Bipinim akcijama i Hot mamu i Bahama mamu ali uvijek me dočekaju opustošene police. Imam thebalmovo rumenilo Argyle, omiljeno mi je rumenilo i skoro svakodnevno ga koristim, tekstura, pigmentiranost i trajnost su fantastični. Hot mama mi se sviđa ponajviše zbog tog zlatnog shimmera, kao što si i sama navela savršeno je za ljetne i proljetne dane.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Držim ti onda palčeve da ih na idućoj akciji pronađeš u većim količinama :) Shimmer u Hot Mami je savršen <3
      Ja isto mislim da ću gledati kupiti još koje njihovo rumenilo jer sam jako zadovoljna, a sa tim popustom me ni ne izađe tako strašna cijena kada znam što dobivam :)

      Izbriši
    2. Slažem se, cijena s popustom nije strašna a theBalmova rumenila su zaista kvalitetna.

      Izbriši
  2. Imam Hot Mama rumenilo,baš u ovoj nijansi i prezadovoljna sam.Kvalitetno je i postojano te dobro pigmentirano.:-)

    OdgovoriIzbriši