ponedjeljak, 8. svibnja 2017.

#OOTD+ reviews with GAMISS: Tulle Skirt and Lace Crop Top

Nakon balonera (POST) sa Gamiss stranice stigla su još dva odjevna komada koja ću vam danas pokazati. Vjerujem da je ovo kombinacija koja će se nekima svidjeti, nekima ne, no ja sam jako zadovoljna kako su se na kraju suknja i čipkasti crop top snašli u paru s obzirom da je ovo nešto što sam naručila na daljinu bez da sam prethodno vidjela i  isprobala. 

Da ne duljim, suknja o kojoj vam danas pišem, nalazi se na ovome LINKU. Univerzalne je veličine, izrađena od poliestera u više slojeva i sa čvrstom pasicom u struku. Nemam nikakvih prigovora na kvalitetu izrade, a kako izgleda vidjeti ćete niže. Crop top možete naći OVDJE. Također je izrađen od poliestera, a dostupne su veličine od S-XL (moj je u M veličini). Jako sam zadovoljna kvalitetom jer se nakon nekoliko pranja nije ni najmanje uništio, a posebno mi se sviđa što sa stražnje strane ima patent cijelom dužinom.

Zahvaljujem susjedima što su mi ustupili dvorište za potrebe fotografiranja i dečku koji me i dalje trpi ispred objektiva :) 










Zadovoljna sam naručenim jer osim što bih ovu kombinaciju nosila u nekoj svečanijoj prigodi, suknja se odlično uklopi i sa običnom majicom na kožnu jaknu, a najviše sam se zapravo pribojavala hoću li je imati prilike i petlje nositi što se pokazalo apsolutno neopravdanim. O crop topu smatram da je nepotrebno išta više napisati jer za prihvatljivu cijenu dobivate lijepi i nosivi bezvremenski komad odjeće.

*suknja (GAMISS)
*crop top (GAMISS)
štikle (Kitten)
torbica (Robna kuća RI- Viktor)

*PR PROIZVOD

Kako vam se svidela kombinacija?
Možete li se zamisliti u suknji poput ove?
Pišite mi! :)


Broj komentara: 6: