utorak, 23. svibnja 2017.

#RECENZIJA: L´OREAL Infaillible Blush Paint Ambers i Pinks

Kada bi me netko pitao koji mi je trenutno najomiljeniji proizvod koji se može kupiti u našim drogerijama iz iste stope bi povikala naziv današnjeg posta. *L´oreal Infaillible Blush Paint palete u nijansama Ambers i Pinks ono su što vam treba ukoliko tragate za rumenilima koja ćete voljeti.


Vjerujem da ćete njihove ambalaže vrlo brzo uočiti na L´orealovim policama, ali i među cjelokupnom drogerijskom ponudom jer palete rumenila nisu nešto čime se većina brendova može pohvaliti u svom asortimanu. Izrađene su od čvrste crne plastike sa nekoliko elegantnih detalja. Sviđa mi se što su poklopci većim dijelom transparentni, pa vidim čime raspolažem i to što se palete dosta čvrsto zatvaraju, pa nema bojazni da će se u nekom trenutku slučajno otvoriti i oštetiti vrijedan sadržaj koji čuvaju. Dostupne su dvije verzije, Ambers i Pinks, a ja ću vam danas pisati o obje.


Na stražnjoj strani paleta možete otkriti nazive pojedinih nijansi, rok upotrebe kao i sastav ukoliko odstranite prvi sloj naljepnice. Naravno, to nećete morati raditi jer ću vam sastav ostaviti pri dnu posta kao i uobičajeno.


Počinjem sa Ambers paletom s obzirom da sam nju i prvu počela koristiti kada sam je dobila. U ovoj su se paleti našle tople nude, breskvaste i narančaste nijanse idealne za proljetno/ljetno razdoblje, ali i za postizanje zdravog efekta na obrazima tijekom cijele godine. Smatram da je must have u svakoj kozmetičkoj torbici barem jedno breskvasto rumenilo koje na licu vrišti ˝pucam od energije˝ za sve one dane kada se ne osjećate ni približno tome.


Ambers paleta sadrži nijanse: Miami Sunrise, Coral Bay, Peach Fling, Amber Love, te Indian Cruise. U opisivanje svake pojedine se neću upuštati jer znate da u tome nisam dobra.


Smatram da su sve nijanse u paleti redom jako lijepe i nosive što u početku nisam mislila da će biti s obzirom kako je Indian Cruise odskakala od ostatka. Rumenila su dosta mekana (kao jedino malo tvrđu nijansu izdvojila bih Peach Fling), trušenje je slabo, pigmentacija je ovisno o nijansi srednja (Coral Bay, Peach Fling) ka jačoj (Miami Sunrise, Amber Love, Indian Cruise), a iznenadilo me sa kolikom se lakoćom nanose, blendaju i nadograđuju na licu, te kolika im je postojanost. Naime, rijetko koja paleta, odnosno rumenilo drogerijskog ranga je na mojim obrazima izdržavalo gotovo čitav dan, a sa ovim paletama je to slučaj. 


Sva rumenila u Amber paletu su shimmeraste završnice osim nijanse u sredini koja sadrži krupniji glitter koji se pri blendanju dosta izgubi, pa ostane gotovo mat završnica. Druga nijansa ima najmanje shimmera, dok ga poslijednje dvije imaju dosta. Prva fotografija prikazuje swatcheve na danjem svijetlu, dok na drugoj možete vidjeti kako nijanse izgledaju pod sunčevom svijetlošću.



Pinks paleta je definitivno popravila stanje sa mojim kroničnim nedostatkom ružičastih rumenila u kozmetičkom kutku. Za nekoga tko je teško pronalazio ružičaste nijanse koje mu se sviđaju na licu, odjednom sam postala presretna vlasnica čak njih pet. Za razliku od Ambers palete koja je po meni puno toplija, Pinks paleta ima raspon nijansi koje će zadovoljiti i one koje vole hladnije nijanse na svojim obrazima. Ako poput mene volite upariti svoje ružičaste ruževe sa rumenilom, ova će vam paleta sigurno biti često u rukama u toplijem razdoblju.


Pinks paleta sadrži nijanse: Ballet Dream, Despinkable Me, Peony Rose, Fushsia Afterhours, te Flamingo Dance.


Pinks paleta ne odudara kvalitetom od Ambers iako su se u njoj našle ponešto različitije završnice. Pigmentacija nijansi je ponovno srednja (Peony Rose, Fushsia Afterhours), ka jačoj (Ballet Dream, Despinkable Me, Flamingo Dance), sa rumenilima se lako radi na licu, većina ih je mekane teksture (ponovno su iznimka rumenila koja su mat završnice, odnosno Peony Rose i Fushsia Afterhours koja su malo tvrđa), te se dugo zadržavaju na licu. Primijećujem da dvije mat nijanse iz ove palete, te Peach Fling nijansa iz Ambers palete nešto više izblijede na mome licu kroz dan, no to je  čest slučaj i sa ostalim rumenilima mat završnice koje koristim.




Za razliku od Ambers palete, nijanse koje u Pinks paleti sadrže shimmer, sadrže ga u puno manjim količinama što ćete moći vidjeti i niže, a kao još primijetniju razliku istaknula bih to što Pinks paleta sadrži i dvije gore spomenute mat nijanse kojih u Ambers paleti nema.
Swatchevi su najprije rađeni na danjem svijetlu, a potom pod suncem kako biste mogli vidjeti svu njihovu ljepotu.



10 grama ovoga proizvoda platiti ćete oko 100 kuna (manje ukoliko ih uhvatite na nekoj od čestih akcija) i smatram da vrijede svake kune koju ćete izdvojiti, a i više od toga. Presretna sam što se u našim drogerijama sada mogu naći ovako kvalitetne palete rumenila koje sadrže krasne nijanse kojima ćete se voljeti igrati, a koje također možete i miješati i osmisliti još bolje personalizirane nijanse za sebe. Nekolicina nijansi iz palete kvalitetom je uz bok mojem omiljenom theBalm Hot Mama rumenilu o kojem ste već mogli čitati kako nema mane što me itekako ostavilo oduševljenom i učinilo ove palete vrijednima hvale. Da ne zaboravim i da ih možete koristiti kao sjenila na očima za što su mi se također pokazala divnima, a nijanse kao stvorenima za razdoblje koje nam predstoji.

Rok upotrebe paleta je 24 mjeseca od otvaranja, a sastav vam prenosim niže. Rumenila iz obje palete imaju slatkasti ugodan miris.


*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali neku od Infaillible Blush Paint paleta?
Koja vam se više sviđa?
Pišite mi! :)















Broj komentara: 12:

  1. Prijateljica mi ju je kupila za rođendan i nikako da se nađeemo da proslavimo i da vidim tu paleticu :)) odlične boje, baš sve što ti treba :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Inače nisam gorki fan breskvastih rumenila, ali Amber paleta je prekrasna! U Pink paleti me posljednja nijansa Flamingo dance podsjeća na jednu od varijacija Narsovog Orgasm rumenila. :) Morat ću škicnuti ove palete...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toplo preporučam! Baš ta zadnja nijansa u Pink paleti je savršena, a Ambers paleta će vjerujem osvojiti i one koji inače ne vole te breskvaste nijanse s obzirom da ih ja do nedavno nisam mogla smisliti, a ovu stalno koristim :)

      Izbriši
  3. Bas sam ju neki dan kupila ali nisam još probala :)
    Pakiranje mi se jako sviđa i vrlo je elegantno :)
    puseee

    https://beseenbepopular.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Amber paleta je predivna,super recenzija :)
    Novi post
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/2017/05/kako-biti-glamurozna.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
  5. pinks mi se više sviđa, definitivno moje boje rumenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Flamingo Dance iz te palete mi je jedno od posebnijih rumenila koje imam...ima za svakoga nešto :)

      Izbriši