četvrtak, 8. lipnja 2017.

#OOTD+ review with ZAFUL: Flare Sleeve Smock T Shirt

Danas nam je na redu outfit post, ovoga puta sa crvenom bluzicom sa Zafula. Mislim da je cjelokupan outfit koji ćete danas vidjeti jedan od najpristupačnijih koje sam ikada objavila. Slobodno mi pišite dojmove u komentarima, no vjerujem kako ćemo se složiti da za dobre odjevne kombinacije nekada ne treba puno novaca. Cjelokupni outfit stajao me oko 300 kuna. Traperice (70-ak kuna) i balerinke (50-ak kuna) su iz Lidla i vjerovali ili ne, apsolutno nisu za osudu jer su kvalitetnije od nekih stvari koje sam platila višestruko više. O torbi koja mi je stigla sa Rosegala ću vam uskoro pisati više. Ne znam kako vi, ali ja kada mi se neki odjevni komad, obuća ili modni dodatak sviđaju, ne biram gdje ću ih kupiti jer za razliku od šminke, oni još nikome nisu nanijeli štetu jer su bili plaćeni jeftinije ili skuplje (osim financijsku). Svakako bih voljela čuti vaša razmišljanja o tome.

Crvenu bluzicu sa Zafula naći ćete OVDJE. Jedina zamjerka koju imam je ona na materijal jer je bluza od čistog poliestera i mislim da neće biti najbolja kada još malo zagrije. Mene je taman ulovilo ovo kratko zahlađenje jučer, pa sam u njoj provela cijeli dan i nije mi bilo toplo niti sam se znojila. Veličina je M, duljinom mi odgovara, a kroj mi se posebno sviđa zbog volana na rukavima i donjem dijelu. Ostavljam vas sa fotografijama jer one uvijek kažu više od onog što bih vam mogla napisati.










*majica/bluza (Zaful)
hlače (Esmara)
*torba (Rosegal)
balerinke (Esmara)

*PR PROIZVOD

Kako vam se svidio outfit?
Birate li gdje kupujete odjeću ili kupujete ono što vam se svidi?
Pišite mi! :)










4 komentara:

  1. Kupujem ono sto mi se svidi. I obozavam Lidl, trenutno sam u Njemackoj i zaista zna biti predibrih stvarcica:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, vjerujem da je tamo ponuda još šira i bolja..negdje sam čitala da u Lidl dolazi kolekcija osmišljena u suradnji sa Heidi Klum, pa ako i ne stigne ovdje, ti ćeš je sigurno imati prilike vidjeti :)

      Izbriši
  2. Ja u zadnjih šest mjeseci odjeću kupujem samo u Lidlu. Povoljne su cijene i super kvaliteta. Tamo sam kupila jedne crne traperice prije 3 godine i još uvijek su crne. Njihova roba mi je jako kvalitetna i ne izobliči se nakon jednog pranja (a to mi se znalo događati i sa jako skupljim brendovima). Baš sam danas opet tamo kupila neke stvarčice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ljudi često ne vjeruju kada im kažem odakle mi odjeća/obuća ;) A za kvalitetu se u potpunosti slažem! Ove traperice su oprane već bezbroj puta, vestu sam nosila čitavu zimu, obuće imam više i sve je u savršenom stanju :)

      Izbriši