ponedjeljak, 3. srpnja 2017.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 21 /

Kako svaki prethodni, tako i ovaj mjesec započinjem spiskom proizvoda koji su se u skorije vrijeme našli u mom kozmetičkom kutku. Nema ih puno, pa će današnji post biti nešto kraći, no nije ni čudo kada je prošli mjesec fokus bio na odjeći i obući za koje kada bih krenula raditi spisak, sama sebi ne bih oprostila potrošeno. 
Nadam se da već znate kako se podrazumijeva da me svakako možete požuriti sa recenzijama proizvoda koji vas zanimaju, pisati mi svoje dojmove ako ste neke već isprobali i predložiti slične proizvode koji su se vama svidjeli.

Pa da krenemo. Uvijek sam sklonija početi sa komadima dekorativne kozmetike, pa neka ni ovaj put ne bude iznimka.

U Mulleru sam se odlučila na kupnju L´orealove Infallible Sculpt palete za konturiranje, te Brow Artist Genius Kita pri čemu sam na poklon dobila proizvod za matiranje ruževa. Nažalost još ništa nisam isprobala jer ne stižem fotografirati, no požuriti ću sa time jer me jako zanima kako će se pokazati.


Napokon sam dobila priliku isprobati dugo željena Macova sjenila i to ona iz Burgundy Times Nine palete. Paletu sam kupila na Krpicama i sada mi je drago što je nisam prije kupila u trgovini i platila punu cijenu jer me sjenila uopće nisu oborila sa nogu. Daleko je to od očekivanja koja sam imala od tako hvaljenih proizvoda. Ponovno se radi o već dosta korištenom proizvodu, pa mi pišite želite li čitati o njemu s obzirom da znate da nemam baš naviku nešto prezentirati na fotografijama ako nije tek otvoreno i netaknuto.


I vjerovali ili ne (ja jedva da mogu povjerovati kako sam štedljiva bila prošli mjesec), red je za preparativnu kozmetiku.

L´oreal mi je poslao paket sa svojim *Pure Clay Illuminating gelom za čišćenje, te *Glow maskom. Maska još nije isprobana s obzirom da imam nekolicinu koju želim što prije potrošiti, ali zato gel koristim redovito i njime sam jako zadovoljna. Neću ulaziti u detalje jer vjerujem da ću uskoro stići pisati recenziju.


Iz Biovitalisa su mi poslali *Zlatni maslac za brzo tamnjenje čijem se korištenju jako veselim uskoro kada krenem na plažu, a morala sam se pobrinuti i za kremu za tijelo sa zaštitnim faktorom jer znate da imam jako svijetlu put i kožu osjetljivu na sunce. Ovoga puta odluka je pala na Garnier Ambre Solaire Light & Silky losion sa SPF 30 za koji se nadam da neće zakazati.


Prošli sam mjesec imala i sreće, pa sam tako na službenom Schwarzkopf Instagram profilu osvojila putni set BC Sun Protect proizvoda u krasnoj kozmetičkoj torbici. Kratko sam ih stavila sa strane jer ih planiram nositi na putovanja ovo ljeto s obzirom da ne mogu biti praktičniji. Veseli me i ljeto sa rozim tonovima u kosi jer sam u DM-u napokon pronašla Live Pastel Spray u Cotton Candy nijansi. Nisam sigurna hoće li funkcionirati, no svakako jedva čekam isprobati.
Ponovila sam kupnju Farmasi hranjivog šampona sa uljem crnoga kima koje sam nažalost zaboravila fotografirati, te jednog od rijetkih suhih šampona koji mi odgovaraju- Batiste Cherry.


I to je ukratko što sam kupila ili dobila kroz proteklih tridesetak dana od kozmetičkih proizvoda. Za promjenu možda bude osvježenje pročitati i neki kraći new in post. Pišite mi o čemu želite posebno čitati.

*PR PROIZVOD

Što se kod vas novog našlo protekloga mjeseca?
Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda?
Pišite mi! :)







Broj komentara: 8:

  1. nisam ni ja bila zadovoljna mac paletom...kupils je i u roku dva mjeseca proslijedila dalje...skroz su tvrda i kredasta...neznam,po mom jako loše za jedan high end brend

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S obzirom na stvari koje sam čula, hladan tuš me polio kada sam isprobala paletu..upravo tako, većina ih je tvrda i kredasta, nijansa sa krupnijim shimmerom se nenormalno trusi, pigmentacija daleko od savršenstva, ma :(

      Izbriši
    2. Imam 2 njihova refila i puno su bolja nego sjenila u paleti...puno bolja pigmetacija,ali opet nisu tako mekana kao neka druga sjenila....

      Izbriši
    3. Ne znam što da uopće mislim, vjerojatno ću se jednom domoći i nekog refilla, ali očekivanja mi više nisu ni najmanje visoka.

      Izbriši
  2. Uuu diivne stvarčice :) Za ovu novu L'oreal pure clay liniju sam čula same riječi hvale :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) L´orealova preparativa je sve bolja i bolja...isprobala sam za sada rozu masku iz te linije i mislim da je super ono što radi s obzirom na cijenu, a ni ovaj gel me nije ostavio ravnodušnom..svakako ako si u prilici isprobaj nešto :)

      Izbriši
  3. Lijepa kupovina. Mene zanima Brow Artist Genius Kit tako da se nadam da će brzo recenzija :)

    OdgovoriIzbriši