subota, 1. srpnja 2017.

#OOTD+ rewiev with SHEIN: Open Shoulder Floral Top With Ruffle Trim Wrap Shorts

Dvodijelni kompletić, roza boja i cvjetni uzorak- koliko se može biti teško u to zaljubiti? Meni na najmanje. Istoga trenutka kada sam ga vidjela na SheIn stranici, znala sam da je to ono što naručujem ovoga puta. Vjerujem da ni vi nećete ostati imuni.

S obzirom da mi je ovo prva suradnja sa ovom stranicom, smatram da je sasvim u redu da odvojim rečenicu da pohvalim komunikaciju i dostavu koja je prošla u najboljem redu. Odmah po izvršenoj narudžbi, dobila sam broj za praćenje svoje pošiljke, te sam u svakom trenutku mogla saznati gdje se nalazi. Paket je stigao unutar roka od uobičajenih 14 dana. Ne znam što bih više mogla poželjeti, a da mi internetsku kupovinu učini ugodnijom.

Dvodijelni komplet o kojem vam danas pišem možete pronaći OVDJE. Već znate da ne volim previše redaka posvećivati specifikacijama koje možete pronaći na linku, pa se tako ni danas neću dugo zadržavati na njima. Dostupan je u S-L veličinama i četiri boje. Kompletić koji vam danas pokazujem je u M veličini, te u Pink boji. Mjere na stranici odgovaraju dobivenome, a čini mi se da su i prilagođenije europskome tržištu nego što je to slučaj sa nekim drugim internetskim trgovinama sa kojima surađujem.  Unatoč tome što su i gornji i donji dio izrađeni od poliestera, materijal je dosta tanak i nije mi bilo ni najmanje toplo u njemu. Prilikom naručivanja imajte na umu da nije rastezljiv. Hlače se zatvaraju na patent, a top ima gumbić sa stražnje strane. Cijenu smatram apsolutno pristupačnom za ono što dobivate, a sigurna sam da u šetnji gradom nećete sresti još na desetke takvih kompletića jer u našim trgovinama nisam vidjela ništa slično (pozdrav Luciji sa Lux Lucis bloga koja je razmišljala poput mene, pa smo ovaj mjesec naručile isti kompletić sa SheIn stranice).

Vrijeme je da vas pustim da se divite krasnom kompletiću, a možda vas inspiriram i da se odvažite potražiti sličan. Nadam se da će vam se današnje fotografije i outfit svidjeti.








*komplet (SheIn)
torba (Aliexpress)
cipele (Relance)
naočale (Mango)


*PR PROIZVOD

Jeste li do sada već naručivali sa SheIn stranice?
Kako vam se svidio današnji outfit?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 6: