srijeda, 27. rujna 2017.

#HAUL+ reviews with ROSEGAL: Torbe

Ne čini vam se ako ste pomislili kako u posljednje vrijeme naručujem dosta torbi sa suradničkih stranica. To je bolest koja me i inače uhvati krajem ljeta kada prilikom potrage obuće za jesensku sezonu, naiđem na čitav niz torbi kojima onda ne mogu odoljeti. Dvije o kojima ću vam danas pisati pronašla sam na RoseGal stranici.

Prvu koju ću vam pokazati, naći ćete na ovome LINKU. Od pet dostupnih boja odlučila sam se za smeđu za koju sam smatrala da će se najviše uklopiti u moje kombinacije ove jeseni. Jedan outfit ste već mogli vidjeti OVDJE. Sa torbom nije bilo iznenađenja jer je na stranici prikazana upravo onako kako i izgleda kada stigne. Svidjela mi se veličina torbe jer mi u nju stane apsolutno sve što trebam, to što ima kraću i dulju ručku (mogu se skidati) i što se unutar nje nalazi manja torbica za sve one sitnije stvari koje inače pobacujem i gubim po torbama. Ako me pratite neko vrijeme onda vam nije strano da volim bucket torbe i vjerojatno to više ne moram posebno naglašavati. Izrađena je od čvrstog, a vjerujem i izdržljivog materijala. Bez pretjerivanja, ova me torba osvojila do te granice da si je planiram naručiti u još jednoj boji!


Druga se torba nalazi na ovome LINKU i također već postoji na blogu u sklopu outfit posta (OVDJE). Boja koju ćete vidjeti je jedina dostupna i ako kliknete na gornji link, vidjeti ćete da postoji razlika između prikazanog i dobivenog. U ovome mi slučaju to konkretno ne smeta jer mi se boja sviđa, no to je jedna od onih manje ugodnih karakteristika kupovanja na neviđeno. Torba je manjih dimenzija i sastoji se iz dva dijela. Posebno mi se svidjelo dno koje je čvrsto i ima prilično prostora tako da u njega mogu staviti osjetljiviju šminku koju nosim sa sobom i sitnice poput ključeva, mobitela i slično za koje želim u svakom trenutku znati gdje su. I ova torba ima kraću i dulju ručku koju možete otkačiti. Smatram da je za svoju cijenu kvalitetno izrađena. Žalim da nije većih dimenzija s obzirom da ovakve manje torbe nešto rijeđe nosim.



*PR PROIZVOD

Koji je vaš omiljeni oblik torbi?
Da li su vam se svidjele gornje?
Pišite mi! :)





2 komentara:

  1. lijepe torbe, nisu loše. prva mi se više sviđa jer je veća, a za ovu drugu su baš "mašili" boju..
    to mi se baš ne sviđa-da sam sad naručila a dobila neku boju a ciljano sam npr uzela tu torbu zbog boje.
    al sve u svemu, za te novce-ok :)
    kod nas su mnogoo skuplje,pa mi je ajd ovo ok,.
    ANETA

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma grozno je što se to sa prikazivanjem boja događa jer znam više njih koji su tako nešto naručivali za neku priliku, pa završili u mukama zadnji čas :/
      Kod nas su torbe užasno preskupe, a tu u prvom redu mislim na slične ovima koje se nabavljaju iz Italije i Kine po znatno nižim cijenama i onda prodaju pod sve i svašta!

      Izbriši