utorak, 3. listopada 2017.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 24 /

Početak mjeseca, još jedan new in post i najkraći mogući uvod ovoga puta jer me još čeka ispeći neki brzinski kolač za rođendan koji je sutra. Bilo je tu svega, od dekorativne i preparativne kozmetike, pa sve do dugo željenih aparata za kosu. Nadam se da ćete naći neki proizvod čijoj ćete se recenziji veseliti (svakako mi pišite sa čime želite da požurim). Odmah se na početku ispričavam zbog lošije kvalitete fotografija, ali i zato što ću vam o jako malom broju proizvoda moći napisati neke prve dojmove s obzirom da zbog lošeg vremena veći dio mjeseca, nisam stigla puno fotografirati, pa tako ni isprobavati.

Krećem od dekorativne kozmetike koja je ovoga puta u velikoj većini. Prvo što vam želim spomenuti su Kat Von D Shade+Light paleta sjenila za oči te Urban Decay Naked Heat paleta sa kojom sam dobila i Quick Fix. Mislim da nije potrebno pisati koliko sam jako željela kupiti ove palete, no iznenaditi će vas da ih ni nakon tri tjedna od kada su mi stigle još uvijek nisam stigla fotografirati i u ormariću stoje netaknute. Kada me netko pita kako uspijevam, zaista mu ne znam odgovoriti što je to što moje prste uspije držati dalje od ovih divota. Pretpostavljam da su to težnja za što boljim fotografijama i to da vama prikažem još netaknuti proizvod.


Idući je *paket koji mi je stigao od theBalma kojemu se, ovim putem, još jednom zahvaljujem. Paket je sadržavao Nude Dude paletu sjenila, Brow Pow light brown sjenilo za obrve, Balm Springs rumenilo, Blend a Hand kist, Scuba vodootpornu maskaru, te dvije nijanse Meet Matte Hughes tekućih ruževa (Adoring, Affectionate). Nadam se da će vas razveseliti što sam neke proizvode odvojila za vas, a o ostatku vam se zaista radujem pisati jer znate koliko volim theBalm.


Pohođenje drogerija se prošloga mjeseca svelo na najmanju moguću mjeru. Kupljene su limitirano izdanje Maybelline Lash Sensational maskare, Brow Precise Fiber Filler gel za obrve (prekasno sam shvatila sa sam ga uzela u pogrešnoj nijansi, pa će najvjerojatnije biti dio paketića koji vam uskoro pripremam), Brow Precise Micro Pencil (odlična olovka, ali se jako brzo troši!), te Trend it UP Ultra Black vodootporni tekući tuš koji mi se na prvu čini sasvim solidnim.


Essence mi je poslao *paket sa velikom hrpom svojih noviteta, te dio limitirane i want candy kolekcije čiju vam se recenziju nadam napisati kroz ovaj tjedan. Neću posebno pisati što se našlo u paketu s obzirom da sam vam to već sve pokazala na FB stranici, no podsjećam vas kako je u ovome trenutku aktualno darivanje u kojem možete osvojiti dio noviteta (sve ćete naći na FB).


Sa Beauty Bay stranice sam si naručila manju Z paletu u koju mi stane 9 Makeup Geek sjenila koliko ih i imam i mislim da je to jedan od boljih poteza koji sam napravila s obzirom da ih koristim puno češće nego kada su mi bili u velikoj paleti, te Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade u Dark Brown nijansi. I dalje taj proizvod smatram bezobrazno preskupim, no nakon više razočaranja u proizvode za obrve posljednjih tjedna, prevladalo je raspoloženje u kojem zaista više nisam imala volje nastavljati tražiti jeftiniju alternativu.


Stigli smo i do dijela sa preparativom. Sa Iherba mi je stigao TonyMoly Silky Smooth Balm, dok sam GlamGlow Flashmud Brightening tretman kupila u Douglas parfumeriji u pola cijene. S obzirom da  ovaj tretman kupujem već dulje od godinu dana, ne možete ni zamisliti koliko me sniženje usrećilo. Za isprobati su mi još preostali Supermud, te Gravitymud koji će pričekati još nekoliko godina, ali u svakom slučaju vam preporučam da  kada budete u prilici isprobate koji god da vam se od tretmana učini zanimljivim jer će vam ritual opuštanja uz masku podignuti na sasvim novu razinu.


Avene mi je poslao njihov *Couvrance žuti korektor u stiku. Za sada sam ga koristila jednom, no već sam u samome početku ostala izuzetno ugodno iznenađena njegovom teksturom i pigmentacijom, a nije izostao ni željeni efekt. Veselim se što ću vam moći predstaviti ovaj proizvod!


Od Cosmela sam dobila tri proizvoda na isprobavanje: *Green Cream Green Tea+Hydro za masnu i nečistu kožu,  Eye Cream Extra Sensitive, te Fresh Hydro tonik. Planiram ih uvesti u njegu kroz nekih desetak dana, pa vam pišem dojmove kada ih u potpunosti isprobam. Složiti ćemo se da su im ambalaže divne? :)


Odlučila sam i napokon promijeniti boju kose, te su ovo proizvodi koje sam za to koristila. Na FB stranici sam vam se pohvalila rezultatom, pa možete pogledati kako je ispalo.


I za kraj, ovdje su dva Remington figara za kosu koje sam kupila u Dm-u iskoristivši kupon na -30% iz časopisa Lijepa (kuponi su bili iskoristivi do 30.9.). Jako dugo sam željela kupiti figaro tako da mi je drago što mi se i ta želja napokon ostvarila. Nisam sigurna bi li vam bilo zanimljivo da i njih recenziram i pokažem što se sve sa njima može napraviti ili vam snimim kratki videić za FB stranicu?


*PR PROIZVOD

Jeste li danas opazili neki zanimljivi novitet o kojem biste željeli čitati?
Pišite mi! :)







3 komentara:

  1. Bravo Iva moja na ludom šopingu i majke mi na koju foru uspjevaš tjednima ne dirati ove divote...ja sve napravim da ih što prije poslikam i već isti dan isprobavam...nema tu kod meme nemam vremena ili vrijeme me nije poslužilo..kako god mogu snađem se i krenem sa slikanjem....hahah...btw iako me nije previše privlačila jedva čekam ud recenziju jer me baš zanima tekstura sjenila...tako da poslikaj to i kreni..kisss

    OdgovoriIzbriši
  2. Meet Matte Hughes tekući ruževi su predivni, remington ovaj drugi me zaanima kakav je, gledam ga već neko vrijeme, isprobaj pa javi, recenzija svakako, <3 ako može i slikicom ;)

    OdgovoriIzbriši