srijeda, 20. prosinca 2017.

#OOTD+review with ZAFUL: Absolute Classy

Za danas sam vam pripremila outfit post sa dva odjevna komada sa Zaful stranice.
Prvi od njih je haljina na preklop plaid uzorka (LINK), koja me uživo, oduševila još više nego na slikama na stranici. Materijal je divan, nije pretanak, a sa unutrašnje strane se smjestio gumb koji vas uz vezanje u struku čini sigurnima da nećete pokazati više nego što bi željele. Naručila sam je u M veličini vođena mišlju kako ću dobiti na duljini, no mislim da ne bih pogriješila ni da sam naručila manju jer ova haljina nije kratka kako to haljine sa ovih stranica znaju biti.
Drugi odjevni komad, koji ćete vidjeti u ovome postu, a stigao je sa zaful stranice je kaput sa ovoga LINKA. Njega sam naručila u veličini koju i inače nosim (S) i to vam općenito preporučam kod naručivanja kaputa sa ovih stranica jer je rijetko koji manjih mjera (naravno, čitajte mjere, navedene su sa razlogom). Izrađen je od mješavine pamuka i vune, podstavljen, te jako ugodan za nošenje. Na prvu mi je zasmetalo što nije strukiran što bi ovome outfitu puno bolje odgovaralo, no kada sam ga počela nositi na deblje pletene majice i haljine, nisam mogla biti sretnija što je takav kakav jest. Smatram da je pristupačne cijene i svakako ga preporučam ako tražite takav kaput.




*kaput (Zaful)

Longline Flap Pockets Wool Blend Coat

*haljina (Zaful)

Crossed Front Houndstooth Long Sleeve Dress

torba (no name)

čizme (Stradivarius)




*PR PROIZVOD

Da li vam se svidio današnji outfit?
Pišite mi! :)










3 komentara:

  1. Lijepa i jednostavna kombinacija. Sviđa mi se jako boja kaputa. Iako osobno nisam baš od haljinica tebi preslatko stoji. Za sebe bi odabrala neki sako ili duge; kratke hlače tog uzorka.

    OdgovoriIzbriši