ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

#RECENZIJA: Misslyn Treat Me Sweet Powder Blush

Nakon Misslyn Beach Please! bronzera, na redu je i Treat me sweet rumenilo. Iznenađujuće, to će za sada biti i posljednji od Misslyn proizvoda sa presimpatično osmišljenom ambalažom. Malo mi je teško za povjerovati, ali uspjela sam se suzdržati od kupnje highlightera i pudera za fiksiranje čije mi ambalaže nisu ništa manje primamljive od ove. Do kada, tko zna, ali poanta iz uvoda prethodnog posta je jasna, spojite proizvod dekorativne kozmetike i lijepu ambalažu i već ste na pola puta da osvojite srca mnogih šminkoholičarki.


Smatram da se na ambalaži ne moram previše zadržavati s obzirom da je u odnosu na prethodni post o Beach Please! bronzeru izmijenjena samo u pogledu detalja otisnutih na vanjskoj i unutrašnjoj strani. Preslatke su mi točkice, djevojka u Pin-up stilu kao i ogledalce sa "Be my blush crush!" natpisom koji je ujedno i naziv nijanse.


Kao što sam spomenula, nijansa koju sam odabrala je 48 Be my blush crush!. Radi se o nježnoj beskvastoj nijansi sa dodatkom neupadljivih, sitno mljevenih čestica shimmera (satenska završnica) koja će jako lijepo pristajati većini djevojaka svjetlije puti.


Tekstura rumenila je jako mekana i prilično se trusi prilikom aplikacije na kist. Dok će se prilikom swatchanja na ruci učiniti kako je pigmentacija više srednja, na licu je to u jednom nanosu slabija prema srednjoj pigmentaciji i ako, poput mene, niste ljubitelji blagog intenziteta na obrazima, morati ćete ga nadograđivati. Dobra je vijest da se ovo rumenilo jako lijepo i ravnomjerno blenda i nadograđuje.


Jedina karakteristika koja me uistinu odbila kod ovoga proizvoda je njegova (ne)trajnost na licu. Bez obzira nakon koje podloge bih ga koristila, dva do tri sata bila bi vrijeme za koje bi rumenilo jako izgubilo na intenzitetu i postao bi izazov primijetiti da sam ga uopće nanijela. Nakon prethodno isprobanog bronzera koji mi puno dulje traje na licu, a i uz spoznaju da u drogerijama ima pristupačnijih, a dugotrajnijih rumenila, ne mogu ne zaključiti kako me Treat me sweet rumenilo prilično razočaralo čak i pored njegove neodoljive ambalaže.


Cijena za 6 grama proizvoda je 46, 90 kuna (Muller). Treba ga potrošiti u roku od 18 mjeseci, a sastav možete pronaći OVDJE.

Imate li neko Misslyn Treat me sweet rumenilo?
Kako vam se sviđa Be my blush crush nijansa?
Pišite mi! :)





3 komentara:

  1. Ambalažica je preslatka, i osvaja na prvu. Volim taj pin up stil, rođena u krivo vrijeme definitivno :) :):).
    Još nisam probala niti jedan Misslin proizvod, ali vjerujem da hoću s obtirom da je jeftinija verzija TheBalma. Osobno volim malo intenzivnija i roskastija rumenila, makar mi ovo izgleda jako privlačno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, skroz se moram složiti za pin up :)
      Što se usporedbe sa theBalmom tiče, definitivno stoji za ambalaže dok su neki proizvodi usporedivi, a neki nažalost ni do koljena theBalmovima...razveseliti će te što Misslyn ima veći izbor tih intenzivnijih nijansi u ovim ambalažama :)

      Izbriši
  2. inch In which case you demand future man plus within the space duplicating just what exactly physical disposition believed as well as putting in their own personal identity to your conclude. http://mjj5wu5r2s.dip.jp http://itcmjqpdqg.dip.jp https://imgur.com/a/lYEdCic https://imgur.com/a/gsaY1EH https://imgur.com/a/9YLBT2B https://imgur.com/a/x8geCmW https://imgur.com/a/oOMOE1q

    OdgovoriIzbriši