petak, 26. siječnja 2018.

#WISHLIST: ROSEGAL / Beauty /

Svaki put se iznova iznenadim koliko se novih proizvoda pojavi na stranicama od kada sam prošli put istraživala, a moram priznati da imam tu dosadnu naviku da to činim prilično često. Ovoga sam puta istražila beauty kategoriju ROSEGAL stranice i izdvojila proizvode koji su me se dojmili. Linkovi koji vas vode direktno ka proizvodima na stranici će se nalaziti ispod slika.

Prvo što mi je odmah privuklo pažnju su preslatke trake za kosu koje inače koristim svakodnevno prilikom čišćenja lica.  Kako sam prava neodlučna vaga, morala sam izdvojiti obje koje su mi se svidjele.
LINK

LINK
S obzirom da već dugo koristim Foreo uređaj za čišćenje lica, nije rijetkost da se zapitam bih li i nekom pristupačnijom varijantom tog popularnog uređaja bila zadovoljna. Izdvojila sam dva koja su mi se učinila najzanimljivijima.
LINK
LINK
Izdvojila sam i dva praktična proizvoda koja već imam od ranije i za koje mi je drago da se mogu naći na Rosegalu jer su nešto što od srca preporučam. Prvi proizvod je ručnik za kosu koji je puno manji od standardnih ručnika i brže se suši, a volim ga zato jer ga, nakon što ga zarolate, možete podignuti i uhvatiti na gumbić sa kojeg ste bez brige da neće padati. Osim nakon pranja kose, znam ga koristiti i kada nanesem neko ulje koje mi treba dulje stajati na kosi kako ne bih prljala sve oko sebe. Drugo su prazne plastične bočice koje me spašavaju nošenja gomile preparativnih proizvoda kada putujem. Samo pretočim što mi treba, pospremim u manju kozmetičku torbicu i spremna sam.
LINK

LINK
I za kraj izdvajam proizvod o čijoj kupnji već dulje vrijeme razmišljam, a nikako da se odlučim da li je pravo rješenje za uštedu proizvoda u mom kutku. U svakom slučaju, jako mi se sviđaju ovi rotirajući organizatori i ako ih netko od vas nije do sada vidio, možda dobije ideju kako organizirati svoju kozmetičku kolekciju.

LINK

Da li vam se svidio neki od proizvoda sa moje liste želja?
Što bi vam dobro došlo?
Pišite mi! :)



2 komentara:

  1. Da,svidjela me se trakica za kosu i čistač za lice❤preslatko

    OdgovoriIzbriši
  2. Organizator je super, lep izbor stvari. glamfashioncat.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši