petak, 5. siječnja 2018.

#Želite li besplatno isprobavati proizvode i pomagati brendovima da ih unaprijede? TRYBE

Kada mi se javila Weronika sa Trybe-a sa upitom da im pomognem da se za njihovu stranicu čuje i u našoj zemlji, nisam imala niti približno ideju o čemu se radi. Nekoliko mailova i proučavanje TRYBE stranice, toliko su me zainteresirali da sam odlučila sve to podijeliti sa vama.



Trybe je nastao u Norveškoj i predstavlja zajednicu koja potpuno besplatno isprobava proizvode brendova čije su kampanje aktualne, te svojim ocjenjivanje isprobanoga utječe na njihovo oblikovanje. Vjerojatno ćete biti sumnjičavi prema tome da ćete nešto dobiti besplatno samo kako bi brend čuo vaše mišljenje, no mene je uvjerio niz pozitivnih iskustava na  njihovoj Facebook stranici koja broji gotovo milijun fanova. Trybe za sada djeluje u 70 zemalja diljem svijeta.

Koraci koje morate ispuniti da biste došli do besplatnog proizvoda su slijedeći:

1. PRIJAVITE SE.

                                         OVDJE

Možete se prijaviti putem Facebook ili Google računa stoga vam ovaj korak neće oduzeti više od nekoliko sekundi vremena. Popunite profil sa najosnovnijim informacijama o sebi među kojima je najvažnije da naznačite iz koje zemlje dolazite kako bi vam se prikazale aktualne kampanje brendova za isprobavanje čijih proizvoda možete aplicirati. 

2. APLICIRAJTE ZA ISPROBAVANJE PONUĐENOG PROIZVODA.
Na stranici ćete vidjeti koje su kampanje trenutno aktualne. Proizvodi mogu biti najrazličitijih namjena, a trenutno su aktualna dva kozmetička preparativna proizvoda: Nivea Men Cream i Nivea univerzalna krema. Možete aplicirati za sve proizvode koji se nude na isprobavanje.  Kada kliknete na gumb "PROBAJ" pojaviti će se anketa od nekoliko pitanja koju biste trebali ispuniti jer time povećavate šanse da proizvod bude poslan upravo vama na testiranje. Naglašavam kako nećete nakon završetka svake kampanje biti odabrani da se proizvod pošalje upravo vama jer će nekad broj prijavljenih biti veći od broja proizvoda kojim Trybe raspolaže u tom trenutku, no svakako vrijedi probati. 

PROBAJ
PROBAJ














3. OCIJENITE PROIZVOD.
Nakon što proizvod stigne na vašu adresu i vi ga isprobate, biti ćete pozvani da ga ocijenite. Vaša ocjena zajedno sa ocjenama svih koji su isprobali proizvod tvoriti će Trybescore odnosno ukupnu ocjenu proizvoda. Jednostavno, zar ne? 

Jeste li već čuli za Trybe?
Hoćete li se prijaviti?
Pišite mi! :)








Broj komentara: 5:

  1. Daaa, zelim probati i pisati recenzije o njima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi puta čujem za Trybe. Zgodna ideja da se čuje o glas potrošača.Još ću razmisliti da li ću se projaviti, ali svakako ću češće navratiti na njohovu stranici da vidim o kojim proizvodima se radi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nešto kao američki Influenster. Super stvar! :)

    OdgovoriIzbriši