četvrtak, 1. ožujka 2018.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 28 /

Bilo bi za očekivati da će nakon kratkog mjeseca poput veljače, čijih sam desetak dana još prikratila bolesna, ne izlazeći iz kreveta, new in lista biti post koji mogu slobodno preskočiti i eventualno kupljeno pribrojiti onome koji dolazi nakon ožujka, no ponovno sam iznenadila samu sebe količinom proizvoda koji su se kod mene našli i zaključila da mi ne treba puno da napravim štetu (financijsku, jasno). 

Krećem sa dekorativnom kozmetikom i iskoristiti ću priliku da se odmah u početku zahvalim Anji koja mi je iz Srbije donjela moju Lilly narudžbu. Kada mi se javila da dolazi, iskoristila sam priliku da se dokopam nekih Llums proizvoda koji nama nisu dostupni, a već ih dulje vrijeme želim isprobati. Odlučila sam se na fiksator za šminku za koji sam više puta čitala da ga uspoređuju sa Macovim Fix+ sprejem, te tekući bronzer Glow Tan u nijansi 202 Tropical Glow.


Anji se moram zahvaliti i na Golden Rose ruževima koje sam također naručila putem Lilly web trgovine. Da bi stvar bila smiješna, početkom mjeseca sam bila u Golden Rose prodavaonici u Rijeci gdje sam uzela 4 nijanse (20, 22, 24, 26) ne znajući kako će Anja dolaziti i ta me kupovina stajala kao čitav Lilly paket u kojem se, osim Llums proizvoda, nalazilo još 5 nijansi tekućih ruževa (04, 07, 17,  21, 23). Ako nekoga bude zanimalo, razlika u cijeni ruževa tamo i kod nas, iznosila preko 10 kuna kada sam ih naručivala.


U našim drogerijama nisam stigla puno toga kupiti. Naišla sam na essence the cushion eyeliner na sniženju, obnovila Maybelline Brow Drama transparentni gel za obrve i odlučila isprobati Hean tekući mat ruž za usne u nijansi 01 AMY. L.O.V. The Forbidden Dramatic Volume maskara dobivena je uz časopis Ljepota & Zdravlje.


Od svoje drage Sanele iz Farmasija (FB) sam na poklon dobila BB mat ruž za usne u nijansi 06, a naručila sam i Supernatural mat ruž  u nijansi 5 My Lips But Better- Pixie. Sad zaključujem da su veći dio dekorativne kozmetike ovoga puta proizvodi za usne i da ih sad neko vrijeme neću kupovati, bar dok nekoliko puta ne izrotiram ovo što se nakupilo.



I zadnji proizvod dekorativne kozmetike je Mac Hyper Real Glow Flash+Awe paleta highlightera kojoj se nisam nadala u veljači s obzirom da sam preskočila put u Trst, no ispalo je da je dečko putovao u Split i donio mi je od tamo. Ovo mi je najzanimljiviji proizvod koji je Mac do sada izbacio i mislim da vam ne moram pisati koliko se veselim isprobavanju. 


Prelazim na preparativnu kozmetiku gdje ću krenuti od Garnier sredstva za skidanje šminke sa očiju koje sam kupila u Dm-u na akciji 1+1 i koje je vjerojatno jedno od posljednjih drogerijskih proizvoda ovoga tipa kojem je preostalo da me razočara. Nisam ga još koristila jer se pokušavam riješiti svih odstranjivača šminke sa očiju kojih sam u posljednje vrijeme nakupila u potrazi za nekim koje će učinkovito služiti svojoj namjeni, no nemam prevelika očekivanja jer stvarno nemam sreće sa ovakvim proizvodima.


Posrećilo mi se sa Bioderminom Sensibio H20 micelarnom koju obožavam i koju sam također našla na 1+1 akciji. Koliko god da micelarne koje se mogu kupiti u ljekarnama znaju biti skuplje, često su na ovakvim akcijama i neusporedivo su mi bolje od bilo koje drogerijske koju sam isprobala. I dalje ne odustajem od drogerijskih micelarnih, no činjenica jest da od kada sam počela koristiti micelarne ljekarničkih brendova, drogerijske ne zadovoljavaju moje kriterije. Većem dijelu drogerijskih zamjeram i sastav što se sa ljekarničkim nije pokazalo kao slučaj i to je ujedno i glavni razlog zašto sam spremna izdvojiti veću svotu novaca. 


U Bipi sam ponovila kupnje Batiste cherry suhog šapona za kosu, Keune blagog šampona za svakodnevnu upotrebu obogaćenog multivitaminima, te trenutno omiljene tuširalice Dove Nourishing Secrets sa uljem lavande i ekstraktom ružmarina. Garnier Neo antiperspirant nisam kupila zbog njegovog inovativnog načina raspršivanja pomoću okruglog difuzera jer mi kao takav nije bio zanimljiv niti mi se kasnije ni pokazao kao išta posebno već isključivo jer Fresh Blossom nisam mogla naći u obliku kreme koju inače koristim. Victoria Beauty flastere u gelu protiv bora sam po prvi put vidjela u ponudi i učinilo mi se da bi mogli biti solidni. Vidjeti ćemo kako će se ponašati, no malo mi se manje svidjela činjenica da sve tri vrećice sa oblozima koje paket sadrži treba iskoristiti u istom tjednu, a dalje koristiti najmanje dva puta tjedno. S obzirom da paket košta oko 30 kuna, kupiti ću ih ponovno jedino ako primijetim neki konkretni učinak.


Za kraj sam ostavila divno iznenađenje od dečka za Valentinovo. Poklonio mi je Hugo Boss The Scent miris koji sam željela mjesecima. Ima li ovdje još vas koji ste se zaljubili u ovaj miris? Nas dvoje obožavamo mušku i žensku verziju The Scenta.


Da zaključim, jedino da mi netko oduzme novčanik, zajedno s svim karticama sa kojima bih mogla kupovati online i zatoči me unutar četiri zida, mogla bih razmišljati o preskakanju mjesečnog new in posta. Nisam mislila da će ovaj post imati toliki opseg, no izgleda da su mi temperatura koja me prilično dugo držala u krevetu i kraće trajanje veljače dale samo prividan dojam da nisam stigla trošiti kao inače.

Što se kod vas novoga našlo u veljači?
Koje biste recenzije voljeli čitati na blogu?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 6:

  1. Voljela bih čitati o Victoria beauty flasterima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ću imati što napisati :)
      Nakon prvog flastera nije bilo nekih opažanja, danas stavljam drugi, pa ćemo vidjeti...

      Izbriši
  2. Meni je Garnier sredstvo za skidanje šminke sa očiju odlično! Super mi skida vodootpornu maskaru i stvarno mi ne smeta za oči, javi dojmove :) btw i meni je Hugo Boss The Scent odličan miris

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će onda i meni biti dobro. Najbitnije mi je da se dobro nosi sa vodootpornim maskarama :)
      The Scent <3

      Izbriši
  3. The Scent mi je savršen parfem i sigurno ću mu se ponovo vratiti.
    Jesi li probala Mixa dvofazni odstranjivač makeupa? Meni je odličan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam, njega najčešće uzimam jer mi je jedini koliko toliko zadovoljavajuć :)

      Izbriši