utorak, 27. ožujka 2018.

#RECENZIJA: TheBalm Instain rumenila- nijanse Houndstooth i Pinstripe

TheBalmova rumenila su jedan od onih proizvoda sa čijom kupnjom ne možete pogriješiti kada je njihova kvaliteta u pitanju. To mi potvrdi svaki novi primjerak koji se nađe u mojim rukama. Odabrati nijansu je malo veći izazov s obzirom da ih se nudi dosta na izbor, no nadam se da ću vam u tom dijelu bar malo olakšati današnjim postom. Čitati ćete o dvije nijanse Instain rumenila- Houndstooth i Pinstripe, a linkati ću vam i sve ostale recenzije theBalmovih rumenila na blogu.


Po pitanju kartonskih ambalaža i njihovih omota nema razlika u odnosu na sve prethodne o kojima sam vam pisala, stoga se na tome dijelu neću zadržavati. Dizajni ambalaža i ovoga su puta u prepoznatljivom retro štihu, izgleda koji me asocira na naslovnicu magazina. 


Čvrsto magnetsko zatvaranje očekivano čuva ogledalo manjih dimenzija, a u Instain rumenilima smjestili su se panovi sa ukupno po 6,5 grama proizvoda.


Unutar ljubičastog pakiranja (brineta sa bež šeširom i bisernom ogrlicom) smjestila sa nijansa Pinstripe za koju sam proizvođač na naslovnici navodi kako je idealna za jesen. Radi se o tamnijoj nijansi šljive sa zlatnim odsjajem, satenske završnice. Pinstripe najčešće kombiniram sa svim nijansama ljubičastih ruževa, a savršen mi je i uz toplije narančaste, crvene i ljubičaste tonove na očima (u posljednje vrijeme, to su oni iz Urban Decay Naked Heat palete).

Rozo pakiranje (crnka sa rozim šeširom) čuva nijansu Houndstooth koju theBalm vidi idealnom za proljeće. Okarakterizirala bih je kao srednje tamnu, mauve rozu nijansu sa ljubičastim odsjajem, također satenske završnice na licu. Uz Balm Springs jedna od mojih omiljenih nijansi kada licu nedostaje svježine. Slaže se gotovo uz svaki makeup i vjerujem da je jedna od onih nijansi koja će pristajati većini.


Ostale nijanse čije se recenzije nalaze na blogu:

Zajedničko objema Instain nijansama je njihova divna mekana i odlično pigmentirana tekstura koja se jedva blago trusi prilikom aplikacije na kist. Ova rumenila apliciram sa kistovima mekanijih dlačica koji pokupe manju količinu proizvoda jer za postići željeni intenzitet već u jednom nanosu zaista ne treba puno. To je ujedno i razlog zašto se ova rumenila izuzetno sporo troše. Obje nijanse se sa lakoćom ravnomjerno nanose, blendaju i nadograđuju na licu. Ne mogu im naći ni jednu zamjerku, ali s obzirom na dosadašnja iskustva sa theBalmovim rumenilima, nisam to ni očekivala.


Isto mogu reći i za trajnost na licu koja ponovno govori u prilog činjenici da su theBalmova rumenila najdugotrajnija koja sam isprobala i posjedujem. Ako ste se umorili od rumenila koja se izgube sa lica nekoliko sati nakon nanošenja i želite nešto što će preživjeti radni dan, theBalmova rumenila su ono što vam od srca preporučam isprobati.

Cijena Instain rumenila iznosi oko 170 kuna i naći ćete ih u Martimex, Muller i Bipa drogerijama, te na raznim nacionalnim web shopovima (Douglas, Wow Junkie, Pink Panda,...). Većinu theBalm proizvoda kupila sam u Bipi na njihovim akcijama od -30% na dekorativnu kozmetiku što i smatram najisplativijom opcijom (ako imate još neiskorišteni rođendanski popust pogotovo).
Rok upotrebe im je 12 mjeseci po otvaranju, a sastojke ćete moći vidjeti niže.


Kako su vam se svidjele nijanse Instain rumenila iz današnjeg posta?
Imate li već neko theBalmovo rumenilo?
Pišite mi! :)







Broj komentara: 5:

  1. Uh, baš si ubola stvarčice koje odavno želim, Ova tamnija nijansa je baš po mojoj meri, ali što se rumenila tiče koristim bukvalno sve moguće boje jer ih obožavam. Od Tha Balmam za sada imam samo Argyle, prilično svetla i pomalo jača roze, ali na licu odlična nijansa. Slažem se da su dobra, odlična, i gledajući tvoje swatcheve koji su top, zaključila sam da jedno od ova dva moram kupiti. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nijansa Houndstooth je predivna. Baš po mom ukusu! 😍 Inače ne skupljam baš rumenila, čak ih znam i preskočiti u rutini šminkanja, ali u zadnje vrijeme mijenjam afinitete. Trenutno isprobavam Tarte formulu, a vjerujem kako bi uskoro mogla škicnuti i ove The Balmove primjerke! 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja zato bez rumenila ne mogu :)
      Nadam se da ćeš imati priliku isprobati neko od theBalmovih jer su stvarno odlična :)

      Izbriši