subota, 21. travnja 2018.

#RECENZIJA: Essence holo wow sparkle stick

Essence holo wow sparkle stick bio je jedan od prvih proizvoda koje sam poželjela isprobati kada sam proučavala što se sve pridružuje essence asortimanu u proljetno/ljetnoj kolekciji. Nisam dugo čekala na ostvarenje želje da ga isprobam jer me essence u svom paketu prošloga mjeseca iznenadio upravo njime. Danas ću vam pisati u kakvom se svijetlu pokazao.


Ako ste imali prismatic hololighter iz prethodne kolekcije onda ćete primijetiti da se radi o oblikom jednakim plastičnim ambalažama. Novost je čep u rozoj boji sa sićušnim šljokicama i to što se svi natpisi sa ambalaže presijavaju u duginim bojama (holografski efekt). Jedino što mi se u vezi ambalaže ne sviđa jest njezin čep koji treba dosta jako utisnuti kako se proizvod ne bi otvarao, a tada ga bude teže skinuti. Iako se plastika čini dosta čvrsta i izdržljiva, nisam sigurna da čep u jednom trenutku neće puknuti. Proizvod izlazi na odvrtanje koje je zadovoljavajuće kvalitete s obzirom da odvrne proizvod do kraja i vrati ga u ambalažu bez problema.


Nijansa ovog sticka je 10 sparkles in your life, a u proljetno/ljetnom pojačanju naći ćete još i 10 dewy is the new matte koji ćete prepoznati po natpisu 3D dewy look na prednjoj strani i bijelom čepu. Iako na prvi pogled u stick nijansa možda djeluje puno blijeđe i ne toliko zanimljivo, ovaj highlighter je savršena kombinacija holografskog rozog i zlatnog sjaja koja me raspametila kada sam je stavila na lice. Ispalo je da je toplija od očekivanog i nije se pokazala pretamnom za moj svijetli ten. Pigmentacija je odlična već u jednom sloju, a poželite li je nadograditi, ne postoji razlog zašto ne biste.


Sama tekstura je prilično kremasta, ne premasna i lako ćete je nanijeti prstima ili lagano tapkajući izravno iz sticka na područje gdje je želite nanijeti. Potrebno je neko vrijeme da se osuši i ako ste masnije kože vjerojatno ćete biti sigurniji ako proizvod fiksirate nekim highlighterom u prahu. S obzirom da je moja koža na vrhovima jagodica normalna, proizvod ne fiksiram, a smatram i da bi to bila prava šteta zbog nijanse s obzirom da u praškastom obliku nemam ništa slično. Potraje mi čitav dan na licu s time da nakon par sati izgubi na intenzitetu.


Cijena za 6 grama proizvoda iznosi 29, 90 kuna. Rok upotrebe je 18 mjeseci od otvaranja.

SASTOJCI:
MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, PARAFFIN, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

*PR PROIZVOD

Volite li koristiti highlightere u sticku?
Jeste li već imali priliku isprobati essence holo wow stick?
Pišite mi! :)




4 komentara:

  1. Ja sam nekako skeptik za te hajlajtiče u stiku...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A i ja sam ih nekako uvijek izbjegavala, ali u zadnje vrijeme ih sve više koristim jer mi se sviđa kako izgledaju na licu :)

      Izbriši
  2. Imam ovaj highlighter i rado ga koristim. Odlican tekst. :-)

    OdgovoriIzbriši