petak, 13. travnja 2018.

#RECENZIJA: L´oreal Lip Paint Laquer (sve nijanse)

Još jedne od fotografija za koje sam dugo vremena mislila da su izgubljene nakon kupovine novog laptopa i prebacivanja sadržaja su one L´orealovih Lip Paint Laquer ruževa. Čitavo sam se to vrijeme grizla što vam nisam pisala njihovu recenziju, a dva primjerka tih ruževa neprestano nosim od kada su se našli u mojoj kolekciji. Srećom, fotografije su se pojavile, pa ćete danas čitati o svim nijansama Laquer tekućih ruževa, odnosno onima koje su dostupne kod nas: *101 Gone with the nude, *102 Darling pink, te 107 Dark river. 

Ambalaža ovoga proizvoda je ono što ga izdvaja iz mase sličnih u našim drogerijama, te stoga smatram da ćete ga sa lakoćom uočiti na policama i da će itekako privući vašu pažnju. Naime, Laquer Lip Paintovi su se smjestili u duguljaste tubice u bojama nijansi koje sadrže sa čepovima crne boje. Do sada nisam kupovala tekuće ruževe u ovakvim ambalažama iako mi na pamet pada nekoliko brendova koji ih drže u svom asortimanu. Sam oblik ambalaže mi se čini kao dobra ideja jer vjerujem da iz fleksibilne tubice neće biti problem istisnuti čitavu količinu proizvoda koju sadrži, pa će se proizvod iskoristiti do kraja. Jedina zamjerka na ambalažu jest ta što brzo ogoli odnosno što se slova sa nje lako izližu već nakon par nošenja u torbi.


Aplikator koji se smjestio unutar tubica me oduševio. Fotografirala sam vam ga sa svih strana kako bi lakše stekli dojam o njegovom obliku. Nevjerojatno je sa kakvom se lakoćom ovaj spužvasti aplikator prilagođava usnama i čini nanošenje proizvoda bezbrižnim kao što i prilikom vađenja na sebe pokupi optimalnu količinu proizvoda.  Da se mene pita, ovakvih bi aplikatora bilo više.



Kao što sam u uvodu spomenula, danas vam recenziram Laquer nijanse: 101 Gone with the nude, 102 Darling pink, te 107 Dark river.


Za početak ću vam pokazati swatcheve svih nijansi na ruci i vjerujem da ćete odmah primijetiti njihovu divnu glossy završnicu. Zajedničko svim trima nijansama jest njihov ugodni miris te bogata, kremasta tekstura koja se ne osjeća na usnama, nije ljepljiva. ne isušuje usne i ne naglašava suhe dijelove.


Prve dvije nijanse koje ćete vidjeti na swatchevima na usnama- 101 Gone with the nude, 102 Darling pink nijanse su koje često nosim. Ravnomjerno se nanose, već u jednom sloju imaju odličnu pigmentaciju, a mogu se i bez problema nadograditi u više slojeva. Kada ih nanesem, ne osuše se poput većine tekućih ruževa, no unatoč tome se ni ne razlijevaju kako to znaju činiti sjajila za usne. Nijanse su nosive, jako lijepo idu uz svakodnevni makeup, a Darling Pink me posebno oduševila s obzirom da mi takvih nijansi uvijek nedostaje.


Sa trećom je nijansom- 107 Dark river je nešto drugačija priča. Sa njom i nisam zadovoljna s obzirom da se ne nanosi ravnomjerno (u prilog tome ćete vidjeti i swatch)  i obavezno zahtijeva više slojeva zbog čega zna izaći iz kontura usana. Nije nijansa koja će se svidjeti svakome niti je nijansa koju ćete nositi samostalno ako ste osoba koja ne vole strepiti nad svojim ružem. Nakon što sam se na sve moguće načine uvjerila da je ne mogu nositi samostalno, a da sam sa time zadovoljna, nanosim je preko pigmentiranijih ruževa, usana obrubljenih olovkom i najčešće u samo jednom sloju kako bih dobila sjajni izgled na usnama.



Ovo nisu tekući ruževi koje ćete nanijeti jednom i biti mirni dulje vrijeme s obzirom da ih valja obnoviti svakih nekoliko sati, nakon pića i obavezno poslije jela, no odlično je što ćete to učiniti sa lakoćom isključivo nanošenjem novoga sloja bez potrebe za odstranjivanjem ostatka proizvoda. Naravno, uvijek ih možete nanijeti preko nekog dugotrajnijeg proizvoda ili olovke za usne, pa ćete dobiti na trajanju. Ono što me posebno oduševilo kod ovih ruževa jest to što mi ni u jednom trenutku usne ne traže dodatnu hidrataciju niti su na bilo koji način neugodni za nanošenje. Štoviše, ovo su jedni od rijetkih tekućih ruževa na koje mogu zaboraviti dok ih nosim, a učine mi podnošljivijim za nošenje i svaki drugi proizvod na koji ih nanesem. Zapravo je velika šteta što su kod nas dostupne samo tri nijanse dok ih je u inozemstvu mnogo više. Sasvim sam sigurna da ću kupiti još neku ako budemo te sreće da se ponuda nijansi kod nas proširi.

Cijena za 8 mililitara proizvoda je 61, 90 kuna. Treba ih iskoristiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja, a sastojke možete vidjeti niže.


*PR PROIZVOD

Jeste li već isprobali koju od Lip Paint Laquer nijansi?
Kako su vas se dojmile ove neuobičajene ambalaže?
Pišite mi! :)




4 komentara:

  1. Nisam do sada probala ali sam negdje citala recenziju,uglavnom su pozitivne kritike bile. I tvoja recenzija je odlicna i bas detaljna. Tamna mi se uopste ne dopada.

    OdgovoriIzbriši