utorak, 17. travnja 2018.

#RECENZIJA: theBalm Balm Desert bronzer/rumenilo

Vjerujem da već svi znate koliko volim theBalmove proizvode. To je jedan od onih brendova koji me po pitanju kvalitete nikada ne razočara. Danas imam zadovoljstvo predstaviti vam još jedan proizvod  koji sam isprobala i zahvaljujući theBalmu, koji je mislio na vas, darovati nekoga primjerkom istoga. Čitate o Balm Desert bronzeru/rumenilu, a kako osvojiti svoj primjerak, saznati ćete na dnu posta.


Kako iz posta u post ponavljam da koliko su mi simpatične theBalmove ambalaže, to vjerojatno već znate i ako ne spomenem posebno. Volim njihov dizajn jer ih izdvaja iz hrpe jednoličnih ambalaža dekorativne kozmetike, ali i kvalitetu izrade ambalaža i to što se sa lakoćom čiste. Ovoga puta nam se na čvrstom kartonu na magnetsko zatvaranje smjestila djevojka u bijeloj haljinici pored bazena, a vidjeti ćete i kaktusčić karakterističan za pustinju iz naziva samoga proizvoda. Praktično ogledalce unutar ambalaže nije izostalo ni kod ovoga proizvoda.   


Sam proizvod je svijetliji prema srednje tamnom, topla smeđe ružičasta nijansa prirodne završnice. S obzirom da do sada nisam koristila ovakve nijanse kao bronzere, nisam bila sigurna hoće li mi odgovarati, no svidjelo mi se kako izgleda na meni. Na blago žutom podtonu kože koji imam, crvenkasti podton iz proizvoda ne dolazi toliko do izražaja da bi mi zasmetao, a čak mi nije ni taman tako da ste bez brige ako imate svijetlu put poput mene. Svidio mi se i kao rumenilo jer ova nijansa nije slična ničemu što imam u kozmetičkoj ladici. Kada god se zaželim nečeg neutralnijeg na obrazima (neutralnijeg u odnosu na jarke ružičaste i breskvaste nijanse koje inače nosim), posegnem za ovim proizvodom. Odličan je i za pregib kapka.


Pigmentacija proizvoda je srednja, nadogradiva prema jakoj. Daje blagi, prirodni sjaj na licu (satenska završnica). Mekane je teksture, lako se i ravnomjerno nanosi na lice i sa lakoćom blenda.  Ne ističe suhoću ni teksturu kože. Ni ovaj me proizvod theBalm asortimana nije razočarao svojom trajnošću- nije mu nikakav izazov izdržati čitav radni dan. Znate se navečer kada skidate šminku pitati gdje su nestali praškasti proizvodi koje ste nanijeli na lice? Sa theBalmovim proizvodima to nije slučaj. One koje ste ujutro nanijeli kistom, uvečer ćete razabrati na blazinici.


U ambalaži se nalazi 6,6 grama proizvoda sa rokom upotrebe od 24 mjeseca. Sastojke možete pogledati niže. Neke od činjenica koje me u vezi theBalm kozmetike uvijek razvesele jest da njihovi proizvodi ne sadrže parabene ni talk, te da su cruelty free. Cijena iznosi oko 140 kuna.


Za sudjelovanje u darivanju posjetite FB stranicu Beauty kutka by Iva (OVDJE) i slijedite upute. 

*PR PROIZVOD

Sviđa li vam se theBalm Desert Balm bronzer/rumenilo?
Hoćete li sudjelovati u darivanju i želite li da ih češće organiziram u sklopu recenzija?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 10:

  1. Odlicna recenzija kao i uvijek od tebe bas bi mi trebao jrdan bronzer ove nijanse. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Naravno,svaka recenzija je dobro došla.Super mi je bronzer i naravno😀sudjelujem.Hvala na divnom darivanju

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post, bronzer zvuci ekstra, bas bih voljela da ga isprobam ❤

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam Balm Beach i naprosto ga obožavam tako da vjerujem da bi mi se i ova nijansa svidjela. :)

    OdgovoriIzbriši